Şimdi Ara

lol bitmek üzere.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • video çok hoş hocam gerçekten herkes izlemeli. sezon 5 ten sonra iyice arttı adamın bahsettikleri. 1 v 9 oyun oynamak ne demek yahu böyle bir oyundan nasıl zevk alabiliriz ki. 1 v 9 yazık cidden yazık.
  • hxm kullanıcısına yanıt
    haklısın hocam yaşım olmuş 20-21 ama ciddi manada sorunlarım var bağımlılık alışkanlık zor şeyler. hiçbir getirisi olmadığını bildiğimiz halde bu kadar sinirlenebilmemiz kendimizi kaybetmemiz ama gene de saatlerce aynı oyunda kalmamız bırakamamız sorunumuz büyük gerçekten artık keyif almak için değil hayatımızın bir parçası olarak oyun oynamamız büyük bir sorun. 21. yüzyılın tramavası olarak kalıcak belki de bu. gençler nasıl delirdi çocuklar ne halde her şeyi özetliyor gerçekten. küçük şeylere o kadar takılıyoruz ki büyük portreyi her zaman gözden kaçırıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6C63AE3BB -- 11 Mart 2016; 13:21:36 >
  • Oyun resmen siz bi ligde debelenin diye yapılmış seri maçlarında gelebilecek en rezil oyuncular geliyor siz lig atlamayın diye keşke seri maçı denen bir sey olmasa ligdeki normal maçlar gibi adamlar gelse cikicaz ama oyun sen lig atlama yerinde sürün diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu sezon çıkan 3-5 pre ile girme olayina kil oldum.Duom falan yok hep tek oynuyorum 30 dakikada oyun buluyor bulmuyor fill secsem garanti supp geliyor o bile 10 dakka.
    Hadi hepsini gectim karsiya 3 e 2 premade geliyor mid jung ve top birlikte yedigim tp lerin camplarin hesabi yok o 3lu sadece kendini kastirmaya oynuyor falan filan iste.

• DOTA > LOL < TRASH DEMEYE HER ZAMAN DEVAM EDECEĞİM.
  • öyle birden bitmez tabi ama bu sezon boyunca oyuncu sayısının gittikçe azalmaya başladığı bir gerçek. bunu görmek için riotun hamlelerine bakmak yeterli. saçmasapan bir hextech zanaatkarlığı çıktı ve ardından oyunda level atlamakta kolaylaştı. bunda en büyük pay atılan banlardır.

• Anlamadığım bir şey var. Oyunu nefretle bırakanlar burada hâlâ ne arıyorlar? Teselli falan mı?

• OLUM LOL OYNANIR MI LAN AHAHHAHAH
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEANKingston

Bence tamamiyle aynı kafadayız. Aynen dediğin gibi lig sistemi ayarlı, bunu söyleyecektim ama dalga geçersin diye söylememiştim. Eskiden BAGMAN' ın Köleler Vadisi' ne Hoşgeldiniz yazısını okumuştum ama onu okumadan öncesinde de öyle olduğunu kendim de düşünüyordum ama tam emin değildim.

O lose streakı yaparken de bağımlı olduğumuzu ve zaten bırakamayacağımızı bildikleri için öyle yapıyorlar zaten.(O ayarlanmış sistem 1 Win alıp 1 bozgun alacağımız bir şekilde olsaydı yine dert etmezdim ben ama adaletsizlik ötesi birşey bu yaptıkları şey.) Önceden lose streakda olduğum bir zamanda dedim bilerek feedleyeyim perma banlanırım, kurtulurum oyundan diye düşünmüştüm. 5 - 10 oyun aralıksız dereceli oyuna girip bilerek feedledim ama 14 günlük ban bile yemedim. Sıkıldım, geri düzgün oynamaya başladım. Ban yememiş olmam çok garipti. Baya bir report yemişimdir. Belki de lose streakin üstüne böyle yapınca Riot bilerek ban atmıyor. Ama hesabım ban yemiş olsaydı bırakırdım, yeni hesap kasmaya yüreğim yok çünkü.(Kastım diyelim bunun rünleri, şampiyonları da var.) Bırakmış da olurdum.

[EKLEME = Bu sezonki gelen Dynamic Quee yüzünden benim gibi tek başına oynayanların lig atlaması normaldekinden daha da zorlaştı, çünkü geçenlerde Win Streak' ın ardından aldığım bir bozgundan sonra rakip takımdakilerin profillerine baktım. 3 kişi premade girenler gelmiş rakip takıma. Nerden anladın diyorsan da bu 3 kişi daha önceki oyunları beraber oynamışlar. Benim o adamlara karşı zaten kazanma şansım yokki çünkü premade girenler en iyi performanlarını göstererek hata yapmadan oynuyorlar.]

quote:

Kazanmak artık yetmiyor kaybetmek ise çok kötü yapıyor.

Dediklerine harfi harfine katılıyorum. Özellikle de bu kısma. Kazanmak mutlu etmiyor çünkü ihtiyacımız olan sadece o zafer değil çok daha fazla zafer.(Bu durum özellikle gelen giden lp aşırı dengesizleşince oluyor.) Elohelldeyken lose alınca insanı çok üzüyor. Bu insanın psikolojisini alt üst ediyor. Çevrendeki insanların kalbini kırabiliyorsun buyüzden de. Bir de rakip takım Win aldığında Nexus' un patlayacağı zaman dans eder ya o çok koyuyor. Ben bunu yapmam çünkü kaybeden takımdakilerin üzüldüklerini bilirim.

Ben isterdimki, gizli elo diye birşey olmasaydı ve 10 kişi de birbirine yakın elolarda olacak şekilde eşleşseydi. Ozaman hakeden kazanırdı, hakettiğimiz lige kolaylıkla çıkabilirdik. Sistem senin kazanmanı istediği zaman sana mükemmel adamları veriyor rakibin de hepsinin gizli elosu senden düşük oluyor. Böyle olunca zevk almıyorsun. Kaybedeceğin zaman da dediğim olayın tersi oluyor, sana reportlanmış kötü adamlar geliyor rakibin de hepsi ne hikmetse mükemmel bir şekilde takım çalışmasıyla oynuyor.

Parayla güçlenemiyor olmamıza rağmen paramızı ve zamanımızı çalan bir oyun. Bu oyunu çıkaran, düşünen insanlar çok iyi düşünmüşler tebrik etmek lazım onları. Knight Online, Metin 2, WolfTeam tarzı oyunlarda nakit çekersin, ozamanda da oyunun en güçlüsü olursun eğlenirsin gerçekten. Ve satın aldığın şeylerin de süresi biter er ya da geç. Ve mal gibi kalırsın. Bu nasıl oyun dersin bırakırsın. LoL böyle değil işte. Hem zamanımızı çalıyor hem de cebimizi boşaltıyor. Psikopat, ruh hastası yapması da cabası. Bunları bilmemize rağmen bırakamıyoruz.

Zamanında bırakma çabasına çok girdim ve her defasında da başarısız oldum.
    quote:

Artık başka zevk alabilinicek bir şey yokmuş gibi geliyor insana bunlardan sonra.

Herşeye rağmen zevkli oyun çünkü.

Ben kendi iyiliğim için Ranked oynamayı bıraktım artık. Günde en fazla 2 oyun atıyorum artık. Bazen aşırı oynama isteği geliyor ama kendimi engelliyorum başka şeylerle uğraşıyorum. Korku, aksiyon filmi, dizi filan izliyorum.
    Şöyle düşün, Challenger' a çıktın diyelim. Eline ne geçecek? Kaybettiğin şey kazandığın o ligden çok daha fazla. Mesela Platin liginde olup da gizli elosu çok düşmüş bir oyuncuyla, gümüş liginde olup da gizli elosu coşmuş biri aynı oyuna denk gelir. Bu da ligin hiçbir öneminin olmadığını kanıtlıyor. Önemli olan şey gizli elo. Ligler bir halt başardın san diye var.

Vallaha benim net hızım yavaş ve kotalı net kullanıyorum, 2 aydır lole patch atmıyorum hem üşendiğim için hemde çok kota yer diye.

İçimde gram lol oynama isteği yok. Çok ilginç, gerçekten hiç istek kalmadı.

Bagman'ın yazısını yeni okudum, tutarsızlıklarla dolu, Eloboosterların varlığı bütün yazıyı çökertiyor.

Bence oyun oynayacaksak gerçekten bir bit yeniği olduğu belli olan FTP Online oyunlar yerine Steam'da para verip zevkli oyunları sadece bir defa para vererek oynamak çok daha mantıklı. (Bkz: Mount And Blade Warband gibi bir oyun 3 liradan satıldığı oluyor, Skyrim'in 5 e düştüğünü gördüm ve bunların ikisi de yapabileceklerinin sınırsız olduğu ve kolay kolay sıkmayan oyunlar)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SEANKingston

İnşallah kurtuluruz hocam. Türkiye ve tüm dünya bu oyunla mallaşmış durumda.

Ciddi değilsin değil mi? Yani o kadar unsur varken tek sebebi bu oyun. Bir de 2009'dan önce süper zeka falandık.
  • tm
  • Oyun zaten kötü diyorsunuz. Peki alternatifiniz neler lol oynamayacaksanız. Şu an piyasada bu oyunun alternatifi var mı? Dota demeyin onun kitlesi baştan beri farklıydı, isteyen geçer oynar bir daha bu foruma da yazmaz. Fakat burda oyuna bu kadar saydırıp sonra devam ediyorsunuz. Hayır istediğinizi söyleyin zaten kimse kimsenin avukatı değil. Ama biraz komik oluyorsunuz bunu da kabul edin
  • MRTFR kullanıcısına yanıt
    2009dan önce mt2 knight online aynı tas aynı terane hocam online oyunlar hastalıktır net. ömrünü yedi her neslin.
  • Hei. kullanıcısına yanıt
    sorunda orda zaten yazmışız hayatımıza adam gibi başka bir şey koyamadığımızı zamanında knight mt2 oynayanlar bilir zaten bir zamanlarda onlar vazgeçilmezlerimizdi. aylarımızı harcadık ve bitirdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faheka

2009dan önce mt2 knight online aynı tas aynı terane hocam online oyunlar hastalıktır net. ömrünü yedi her neslin.

Savaş
    Açlık
    Terörizm
    Radikalar Siyasi Düşüncüler
    Cehalet
    Tecavüz
    Hırsızlık
    Rüşvet

Bu gibi unsurlar varken oyunlar sahildeki kum taneleri gibi kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 11 Mart 2016; 16:10:12 >
  • MRTFR kullanıcısına yanıt
    orası öyle hocam ama oyunlara ilgisi olan bir çok insanın olduğu ve bunlardan etkilendiği de bir gerçek. tabii ki çok genellememek lazım ama unutmamak da lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faheka

sorunda orda zaten yazmışız hayatımıza adam gibi başka bir şey koyamadığımızı zamanında knight mt2 oynayanlar bilir zaten bir zamanlarda onlar vazgeçilmezlerimizdi. aylarımızı harcadık ve bitirdik.

E tamam işte. Bu oyun tamamen bir zaman kaybı, sen hayatını böyle geçirmek istemiyorsan başka işine yarayacak hobiler bulursun, ders çalışırsın geleceğine yatırım yaparsın vs. Zaten oyunu bırakan adam gelip burda uzun uzun yazmaz. Direk bırakır bir daha foruma uğramaz. He eğer diyorsan ki ben oyun oynayarak geçireceğim zamanımı, peki MOBA alanında şu an bu oyundan daha iyisi var mı? Bence yok. Oynamaya devam ediyorsunuz
  • 2013 den beri aynı muhabbet oyundan sıkılan kendi küçük dünyasını tüm dünya zannediyor.
  • Kardes yıllardır bu oyunu oynuyorum. 3.sezonun basından itibaren süreli lol bitti diyen bir kesim ortaya çıktı ama bitmiyor işte

• Oyun değil Türkiye serveri bitiyor kardeşim. Herkes dedi ki bu serverin tek eksiği tribunal. Yok işte gelse toxic oyunculardan kurtuluruz yok küfüre karşıyız. Gördünüz mü kardeşim tribunal geldi de ne oldu? Naber yazan adam ban yiyor. Artık iletişim kurmaya korkar oldu insanlar oyun içinde. Hiç birşey yazmasan bile karşıdakiler sebepsiz yere seni reportlasada otomatik sistem tarafından banlanıyorsun.
    Politikaya göre perma yiyen adamın banıda açılmıyor. Riot bu durumu nasıl çözebilir peki? 30a kasmak yarı yarıya kolaylaştı. Mağazada rünler bedavaya verildi. Heroları ve skinleri olmayan hesaplara çatır çutur anahtar ve kutu yağmaya başladı. Sürekli 72828 heroda indirim ve skinlerde indirim yapılmaya başlandı(bu madde başından beri sadece türkiye serverinde var). Kısacası sorun sistemde değil sorub milletimizde kardeşim.

Yabancı serverlerde öyle mi? Kimse kimseyi boş yere iki muhabbet çeviriyor diye reportlamıyor. Hiç bir zaman başka isimler altında mağazada indirim yapılmıyor. Herkes birbirine saygı duyuyor, duymasa bile duyuyormuş gibi yapıyor. Türk gençliği aciz olduğu için bu konular sürekli kendisini tekrarlıyor.
    Forumda açılan 50 konunun 49 tanesi "ağır qq içerir" , "oyunumu satan lavuğun dramı" , "perma banlı çar açılıo mu?" , " anahtar çıkmıyo kutuya evin anahtarını taksan kutu açılır mı?' , "tribunalın ake" şeklinde ordan anlarsınız siz ne demek istediğimi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.