Şimdi Ara

Lol ban sayacı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar trde 2 kez chat banının ardından 14 gün ban yedim ve tekrarlanırsa perma ban alıcam. Bidaha flame yapmıcam ama yinede yanlışlıkla olur falan ban yerim diye korkuyorum. Hesabımı weste geçirsem ban sayacı sıfırlanır mı yani ilk hatamda perma yerine chat banı alır mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıfırlanır. yani ilk banın chat ban olur ancak 1 ay sonra falan trye yineden geçmek istersen ban olduğu yerden devam eder yani bir sonraki aşama perma olur. Bunlar yerine hesabına 3 ay hiç dokunmassın ban 1 aşama geriye düşer. Tarafını seç knk
  • perma yemenize kaç ban kaldı onu gösteren bir sayaç olduğunu sananlar ++
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

perma yemenize kaç ban kaldı onu gösteren bir sayaç olduğunu sananlar ++

Kardeş digerinde perma alıcaksın yaziyor gelen e postada ve westte de 4.de perma yemiştim.

• İki sunucu da farklı işlediği için büyük ihtimalle tr ban EUW etkilemez. Fakat sen yinede işini riske etme riot destekten yardım al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sifirlanmaz.buradakilere inanma.

• Kardeşim yok öyle bişey. Weste geçersin ediğin ilk reportda permaya çevirir. Tek kurtuluş yöntemin "manuel transfer". Bunu araştır. Boşu boşuna marketden 2600 rp verip geçme. Denendi onaylandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalan Söylemeyen Adam -- 9 Şubat 2016; 12:24:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs go topluluk serverı ban yedim
    10 yıl önce açıldı
    LOL ve Drop Hack
    10 yıl önce açıldı
    cs go sebepsiz oyunda atılma
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bygnn

Kardeşim yok öyle bişey. Weste geçersin ediğin ilk reportda permaya çevirir. Tek kurtuluş yöntemin "manuel transfer". Bunu araştır. Boşu boşuna marketden 2600 rp verip geçme. Denendi onaylandı.

Kardeşim beni aydınlatır mısın araştırdım bulamadım nedir bu manuel transfer nasıl oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Efeakx

quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

perma yemenize kaç ban kaldı onu gösteren bir sayaç olduğunu sananlar ++

Kardeş digerinde perma alıcaksın yaziyor gelen e postada ve westte de 4.de perma yemiştim.

Yanlış anlamışsın demişki: Başlıktan dolayı konunun içeriğini yediğimiz banları sayan bir site sandım. Benim gibi sananlar artılasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.