Şimdi Ara

LoL 30 level olacağım öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bugün 30lvl olacağım ve ilk 10 rankedimi atmayı düşünüyorum. Rankedde kaç win alırsam hangi kümeye yerleşeceğimi bilen birisi var mı? Ve oynadığım lane mid, sizce ilk 10 rankedde hep mid mi oynayım yoksa farklı lane'ler seçeyim mi?

• 1-Olma tadında bırak
    2-10 Maçını 6-7 ay oynadıktan sonra at ki bronza düşme
    3-Kaç win alırsan al direk ranked girersen eninde sonunda yolun sonu bronz
    4-Mid alma , tanky support ya da tanky top al , o eloda oyuna en düşük etki eden onlar
    saygılar
  • Tamamen yeni olduğun için 8\10 filan yaparsan Gold atar diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan dereceli maç girmeye hazır değilsin. Şampiyonların, rün sayfaların, kabiliyetlerin ve oyun bilgin yetersiz durumda. Öncelikle kendini rahat hissedebileceğin bir rol seçmen gerekiyor ve seçtiğin role ait koridorda tecrübe edinip mutlaka birkaç şampiyonda ustalaşman gerekiyor. En az 2 koridoru iyi biliyor ve o koridor hakkında deneyimli olman gerekiyor. Bunları yapmadan sakın dereceli girme kendini Bronz liginde bulursun.
  • Hemen azban gibi ranked atma rünlerin tamamlanmadıysa rünlerini tamamla en az 3 rol için rol başına 3-4 şampiyonun olsun

• Gir dereceliye bronzsan bronz olursun bana kalırsa. Normal maçlarda kendini geliştiremiyorsun kimse sallamıyor çünkü

Ayrıca hata yaptığında bunu farkedemiyorsun normal maçlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B46CB32A -- 8 Haziran 2016; 10:31:01 >
  • euw de daha önce hesap açmama rapmen 29 levelde kalmıştım. sonra 2 ay tr kastım ve derecelide ilk olarak bronz 2 ye düştüm. şu an bronz beşteyim. geçenlerde yani 2 ay aradan sonra euw hesabı 30 yapıp dereceliye girdim ve silver 1 e attı. yani şu an euw de silver 1 tr de bronz 5 teyim. euda attığım maçlarda daha tecrübeliydim. buradan arkadaşlarında dediği gibi tecrübe önemli .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20-25K Arası CS İçin Laptop
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Drazy kullanıcısına yanıt
    tr de boşluğa mı düşücen zamki
  • 30 level olup hemen ranked girenler genelde bronz oluyor orda da kafayı yiyor bronzdan nasıl çıkılır konuları açıyor
  • Bronza düşsen bile üzülme, bronz elo da takıl bir süre daha sonra istediğin yerde olursun
  • Asla şu an dereceli girme. Eşleştiğin, takımındaki insanlar ya unranked, ya da gümüş-altın aşamasında olacaklar. O takım arkadaşlarının hakkına girme. Gümüş ligindeyken sırf takımıma gelen bir unranked yüzünden kaç maç kaybettiğimi hatırlamıyorum. Ki hala nadir de olsa denk geliyorum ve kaybediyorum. Etme. Rünlerini tamamla, her koridorda en az 2 şampiyonda ustalaş, oyun bilgini tamamiyle dereceli atabilecek kadar geliştir(dereceli maçları izle) ve öyle dereceliye başla. Saygılar

• Ben iki yıldır 30 levelim. Hâlâ ranked girmedim. Bir yerlerim eksilmedi. Şu an istersem ranked girerim ama istemiyorum.
    Bence bir yıl kadar bekle.
  • zamaninda 10 da 6 yaptim , silver 2 atmisti , ondan sonra full dustum siver 5 e kadar , rankedi biraktim , sonraki sezon 10 da 9 yapmistim bronz 3 atmisti , su an gold 1 im , plat serilerine cikmama az kaldi , bence ranked at , normal oyunda hic bir sey ogrenemessin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.