Şimdi Ara

LOGOSTA Ciddi Clan bidaha (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
1.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • master star bizi de takan yok önceki yazıda bende vardım ama şimi listede adım yok listeyi bi daa yapsanız nick meteman warior pls alın benide listede adımı görem
  • ya yeter ama canım sıkıldı oyunu ozledim bırakalı 1 hafta oldu acılsın artık yaws :)beni dusunduren neden hic bi acıklama yapılmıo siteye yazmıolar hadi kendi forumlarınada bakmıyolar bu arada acc alabilen varmı yeni
  • valla acılsın artık LOGOS
  • nick VoLHulK olacak healer olacağım beni de eklerseniz sevinirim.....
  • Byler Ben Priest mi olayım asas mı?
    Priest COk war gibi Asasada Alıstım Asas mı olsam
  • serwer hala kaplımı
  • FUCK K2NETWORK... Bİ AÇMADI YENİ SERVERİ...
  • bu gidişle bu clan kurulamıcak server olmayınca
  • bu saaate kadar acılması gerekmezmiydi yoksa gece yarısı acılıpta presizleirmi sevindircekler anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: XQueenX

bu saaate kadar acılması gerekmezmiydi yoksa gece yarısı acılıpta presizleirmi sevindircekler anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Human_up

Byler Ben Priest mi olayım asas mı?
    Priest COk war gibi Asasada Alıstım Asas mı olsam

Priest heal yada buffer
  • Ya beyleR yeni server bir sure ertelenmis duymadinizmi
  • Nick:Styscher
    Job:Assassin(%20 iht warrior 4everasas bıktım yaw)
  • DH de orc olan yokmu logos da orc olmıcakmı kimse ben orc acıcam orc lara da bi clan kurun yada ben kurim
  • valla lebra clanında kimsenin beni umrsadigi yok adımı sil pls Queen silinsin
  • SERWER ERTELENİ ne mzna acılcaj acaba
  • beyler ben isteğe göre orc yada human olurum ama human haritasını pek bilmiyorum nickim:HayvanAdam
    (hacklenen charı yaşatacağım beyler!)human clanında yer kaldıysa humanım asas olucam yoksa orc olurum
  • UP !!!
  • Niye herkes başka forumların Clanına kastılırken burda eşekbaşı gibi çalışan Forumumuzun clanıına katılmıyor anlamadım böle bişi varsa ben kendi forumumu kurup Şu anki kadro ile giderim (Forum kurmayı bilmiyorum) ama öğrene bilirim Şunu sölemek istiyorum Humanlarda bu adı Unutmayın JusTDreaM eğer lebra isterse şöle bi clan da isterim JusTDreamDH
  • Anlaşıldı Elvada DonanimHaber az bekley,n
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.