ben eski foruma alınmıştım ama burda adımı göremedim meteman warior ok
quote:
Orjinalden alıntı: kucuk
Beyler Priest Yokkk
O Zaman Healler Priest Ol !!!!! BEYLER PRİEST Yok Healler hiç Yok 3 Buffer yeteriz Biz. Ben Ocean_MaN Biri Daha Vardı.
ben healler ım işte 0oBloodo0
up
quote:
Orjinalden alıntı: Dx
quote:
Yer warsa gelebilirim assian acıcagım olimpiada magem war Manestete 63 lvl mage 62 char assian wardı onu sattım hemde ii fiata
Bizi hiç takan yok walla
Bide bazı kurallar olması lasım uskoda 62+ char ve sağlam kascak kişiler gelsin bence..sonra 45 olup kasmıyacaksa oynamasın bence...1 haftada 55+ olacagıma inanıorum 2 hafta sonrada 60+
Nick?
bende gelicem lagos a benide clana alın pls
Usta NE Zaman Açılır Bilio Musunuz
ne zman açılcak beyler ?? o kadar kişi clanda kimse bilmior mu ?
Clan Human olucaksa bende olurum ayıp ettiniz
quote:
Orjinalden alıntı: Nazgul
quote:
quote:
Yer warsa gelebilirim assian acıcagım olimpiada magem war Manestete 63 lvl mage 62 char assian wardı onu sattım hemde ii fiata
Bizi hiç takan yok walla
Bide bazı kurallar olması lasım uskoda 62+ char ve sağlam kascak kişiler gelsin bence..sonra 45 olup kasmıyacaksa oynamasın bence...1 haftada 55+ olacagıma inanıorum 2 hafta sonrada 60+
Nick?
Nick daha düşünmedim..
abi bende gelcem nolursunuz alın human olcam nick: pisKIR0gue
up!! konu altta kalmasın beyler
he bu arada ben bp olacam ona gore nick : SerJTankiaN
ya yrt yuh adm fullenmedi mi be bu serverda nerde kaldı of offf
Aman 24 Saa Onlne lacaksan Tek Healler Sen Ol NoumaDraco Tek Heallerle En Fazla DTS Troll Dönülür 1 Healler Asla Yetmez
eee ben zaten varım listedeyim kty benim
ok kabul ama bi healler daha olsa iyi olur.2 tane kesin yeterdi
belki bende gelirim...
adiosamigos
okcu olcam cok cok cok seri kascam manes ve patosta 57 im ama cok yan char wra ve hepsi 50 nin uzerinde 1 tane mi kasmam gerekio nee
yer kaldımı
Bazen İlerledimmi Bize 3 4 Healler Gerekecek
Mesela Boss Keserken Asas % Vuracak Boss Dönüp Vuna Vuracak Ama Bu Sırada Warrior Wuruyor Olacak.
Ve Warrior'a Zaten Healler Gerekirken Bide Asass'a Gerekeceç