Şimdi Ara

LOGITECH-Z906'cılar BURAYA!!! (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.657
Cevap
71
Favori
337.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: rapcep6161

quote:

Orijinalden alıntı: **EmreBOZKURT**

quote:

Orijinalden alıntı: by-onur

quote:

Orijinalden alıntı: **EmreBOZKURT**

z906 ya küçük uydu hoparlörlere de led düşünüyorum inşallah birkaç gün sonra

nasıl yane hocam bu arada arkadaşı aradım akşama uydu ayaklarım bende inşallah bir aksilik cıkmazsa

5 tane hoparlöre de takıcam led bulamadım bugün kırmızısını.kırmızı takıcam onlara da yapınca video eklerim ama kırmızı led bulamadım daha küçük bir ildeyim osmaniyede lanet bir köy resmen il yapmışlar köy burası ya

bir video sozum vardı cektim ama paylasmadım led için bu kadar kafana takma gittigidiyor sitesinden 5 mt ledi 18 tl kargo dahil olarak alabilirsin istediğin renkler mevcut ben kırmızı yaptım bass içindekini diğer ledide tv arkasına yaptım

çok güzel olmuş kırmızı

• Tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hepsi buradadan cekiyim diorm da pişman olmuyalım sonra :D
  • Salondaki Z-5500'ü PC'ye aktardıktan sonra salona yeni bir sistem gerekiyordu. hepsiburada.com'dan Logitech Z-906'yı 766 TL 12 taksit + 3 ay ertelemeli + 75 TL puan ile satın aldım. ancak ürünü sinema sisteminde kullandığım için şimdi bana acil hoparlör ayağı lazım. Bildiğiniz bir model var mı?
    MSI GT75 Titan 8SG Gaming Laptop / Intel Core i7 8750H (2.2GHz, 6 Core, 9MB L3 Cache) / G.Skill 64GB DDR4-3200MHz Ram / 8GB nVidia GeForce RTX 2080 / 17.3" FullHD 144Hz G-Sync IPS Panel LED Monitor / 32" Dell S3220DGF 165Hz QHD Monitor / 2 TB Samsung 970 Evo Plus SSD / 2*1.92 TB Corsair MP510 SSD / 2 TB Intel 760P SSD / 1 TB Intel 660P SSD / 7.68 TB Micron 5200 Eco SSD / Logitech G915 / Razer Naga Trinity

Sony Playstation 5 Pro / Xbox Series X / Nintendo Switch
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mene

Salondaki Z-5500'ü PC'ye aktardıktan sonra salona yeni bir sistem gerekiyordu. hepsiburada.com'dan Logitech Z-906'yı 766 TL 12 taksit + 3 ay ertelemeli + 75 TL puan ile satın aldım. ancak ürünü sinema sisteminde kullandığım için şimdi bana acil hoparlör ayağı lazım. Bildiğiniz bir model var mı?

505'le 906'yı karşılaştırırsan ne söyleyebilirsin?

Ben bundan aldım. Gayet de iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: Mene

Salondaki Z-5500'ü PC'ye aktardıktan sonra salona yeni bir sistem gerekiyordu. hepsiburada.com'dan Logitech Z-906'yı 766 TL 12 taksit + 3 ay ertelemeli + 75 TL puan ile satın aldım. ancak ürünü sinema sisteminde kullandığım için şimdi bana acil hoparlör ayağı lazım. Bildiğiniz bir model var mı?

505'le 906'yı karşılaştırırsan ne söyleyebilirsin?

Ben bundan aldım. Gayet de iyi

http://m.ebay.com/itm/290701927244?nav=SEARCH&sbk=1

duvara askıdan ziyade bana ayak lazım hocam.

henüz karşılaştıramadım ürün kargoda yarın elimde olacak inşallah
    MSI GT75 Titan 8SG Gaming Laptop / Intel Core i7 8750H (2.2GHz, 6 Core, 9MB L3 Cache) / G.Skill 64GB DDR4-3200MHz Ram / 8GB nVidia GeForce RTX 2080 / 17.3" FullHD 144Hz G-Sync IPS Panel LED Monitor / 32" Dell S3220DGF 165Hz QHD Monitor / 2 TB Samsung 970 Evo Plus SSD / 2*1.92 TB Corsair MP510 SSD / 2 TB Intel 760P SSD / 1 TB Intel 660P SSD / 7.68 TB Micron 5200 Eco SSD / Logitech G915 / Razer Naga Trinity

Sony Playstation 5 Pro / Xbox Series X / Nintendo Switch

• Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 1.5 belki 2 senedir büyük bir memnuniyetle kullandığım z906'ım bugün açılmıyor ne yaptıysam yapayım hiçbir şekilde elektrik almıyor cihaz. Durduk yere resmen gitti öldü kaldı anlayacağınız.

Başına böyle birşey gelen varmı acaba? Yapmam gereken nedir?

Teşekkürler.

• Beyler ben de bugün itibari ile z 906 almış bulunmaktayım.Fakat bir problemim var.Optik kabloyu Z 906 ya sorunsuz bir şekilde takıyorum. X-fi titanium ses kartıma kablonun diğer ucunu takamıyorum.Emanet gibi duruyor ve dolayısıyla ses alamıyorum.Bunun için aparat falan mı kulanmam gerekiyor?Yardımlarınızı bekliyorum...

Orijinalden alıntı: zaferya5

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 1.5 belki 2 senedir büyük bir memnuniyetle kullandığım z906'ım bugün açılmıyor ne yaptıysam yapayım hiçbir şekilde elektrik almıyor cihaz. Durduk yere resmen gitti öldü kaldı anlayacağınız.

Başına böyle birşey gelen varmı acaba? Yapmam gereken nedir?

Teşekkürler.

Bir düğmeye basınca reset atıyordu galiba

Mute olabilir. Z906 reset diye arayabilir misiniz? Ya da kontrol Ünitesinin altında bi kapak var orada olabilir bakmak lazım

Orijinalden alıntı: Aga.

Beyler ben de bugün itibari ile z 906 almış bulunmaktayım.Fakat bir problemim var.Optik kabloyu Z 906 ya sorunsuz bir şekilde takıyorum. X-fi titanium ses kartıma kablonun diğer ucunu takamıyorum.Emanet gibi duruyor ve dolayısıyla ses alamıyorum.Bunun için aparat falan mı kulanmam gerekiyor?Yardımlarınızı bekliyorum...

Ses kartınızın girişi yuvarlak sanırım. Normal 3.5cm kulaklık jack girişi gibi

Toslink adaptor almanız lazım. Görsellerde arayın bulursunuz

Mute tuşuna basılı tuttum ancak hiç tepki vermiyor cihaz. Sanki elektrik almıyor. Sorun ne olabilirki? 2 senedir sorunsuz çalışan cihaz, daha düne kadar çalışan alet, ertesi gün işten geliyorum ve sıfır tepki hiçbir şekilde açılmıyor. Yalnız yaşıyorum hiçbir şekilde darbe tarzı birşey de olmadı..

• quote:

Öncelikle cevabınız için teşekkürler.

Mute tuşuna basılı tuttum ancak hiç tepki vermiyor cihaz. Sanki elektrik almıyor. Sorun ne olabilirki? 2 senedir sorunsuz çalışan cihaz, daha düne kadar çalışan alet, ertesi gün işten geliyorum ve sıfır tepki hiçbir şekilde açılmıyor. Yalnız yaşıyorum hiçbir şekilde darbe tarzı birşey de olmadı..

Büyük ihtimalle sigortası attı.

Z906'da kontrol panelinin altında kare bi kapak var ora da mı yoksa subwoofer'ın arkasında mı bilmiyorum. Bu sigortayı elektrikçide bulabilirsiniz.

Bu video da z5500 için;

Kirievyoutube
    Logitech Z-5500 - How to change fuse
    https://www.youtube.com/watch?v=h3cqrIY74oc&feature=youtube_gdata_player

• Mr.Loney kullanıcısına yanıt
    Cevap için çok teşekkürler eve gittiğimde deneyeceğim dediğinizi.

• quote:

Cevap için çok teşekkürler eve gittiğimde deneyeceğim dediğinizi.

önemli değil kolay gelsin
    arkadasim input giris dügmesine sistem kapali iken 8 saniye boyunca basinca ses sistemi kendini fabrika ayarlarina döndürüyor. bir dene ve fabrika ayarlarina dönünce tüm isiklarin yanip sönmesi lazim ama en az 8 saniye unutma... eger calismiyorsa belki yüksek akimdan dolayi icicndeki trafosunu felan da yakmis olabilirsin. sana tavsiyem önce farkli prizlerde takip calistirmayi dene sürekli kullandigin yerde bir sikinti olabilir... hadi kolay gelsin...umarim sorunun cözülür
    Selamlar sistem hic acilmiyor inputa ne kadar basili tutarsam tutayim cevap vermiyor cihaz. Farkli prizlerdede denedim durum ayni. Kontrol kumandasinin altinda ufak bir bolme yapmislar vidayla actim fakat ne oldugunu anlamadigim birsey oldugu icin size resmini atiyorum. Bununla alakali bir ayar yapmam gerekirmi?

Ayrica trafosu yandiysa ne yapmam gerekli tamir icin istanbulda nereye verilir ve tahmini ne kadarlik bir hasardan soz ediyoruz.

Tesekkurler.

• Yani sigorta gibi birsey goremedim zaten kapagi actigimda icinden herhangi birseyi cikartacak gibi durmuyor 6 pin goruyorum sadece o da boarda lehimli..

•  LOGITECH-Z906'cılar BURAYA!!!

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.