Şimdi Ara

LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim) (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.383
Cevap
27
Favori
185.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anltkt

2. el urun pek dusunmuyorum aslına bakarsan s530 da almayı dusunmuyorum arkadasımda var dınledım begendım ancak dedıgım gıbı guc olarak bıraz yetersız ses kalıtesı bıraz daha fazla olan bırsey dusundugum ıcın bu urunu ıncelıyorum yınede ılgın ıcın tskkurler..

logitech z623 dostum

dusunme al ..!! kucucuk kutuda kocaman bassslarr ve muhtesem oyun performansı .. !!

...call center gıbı oldu burası ...

buyurun nasıl yardımcı olabılrım ?

ben ses sıstmeı alacakdım

z623

....kızma usdat saka yapıyorum .. okuduysan creatıvekullanıcalı bıle var bu topıkde ..... maksat paylasım gorus fıkır tecrube ... sonuc = sıstmeı ne olursa olsun mutlu ınsanlar ...

..bu gece humanıst bırı oldum ben

• suan tek dusundugum sıstem dıyebılırım.. vatandan 25 kampanyasını yakaladııgım anda alıcam gıdıp.. umarım verdıgım paraya deger ve benı tatmın eder .. dedıgım gıbı ıstedıgım fazla gurultulu ses degıl sadece temız ses ve tok baslar bunlarda okudugum kadarıyla bu alette var .. ama yıne de acıklamalı cvplar beklıorum tskkurler
  • vatanda dinlemeden alma kararlıysan
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeNRy__

t3 ile z623 kıyaslaması zaten biraz saçma
    z623 film seyretmek için tasarlanmış bir sistem zaten thx damgası bunu işaret ediyor
    t3 de müzik için tasarlanmış
    ikisinden biri alacak olsam z623 alırdım çünkü müziği her şekilde dinlersin
    kaliteli müzik dinlemek bence ekstra birşey değil
    ama film seyretmek her şekilde güzel olmuyor

benim içinde müzik kaliteli dinlemek önemli,film ikinci planda.ve film 5.1 bakılır.z623 pek tat alamassın çevresel ses olmadığı için....
  • 2+1 yeterli 5+1 için geniş salon gibi odan olması lazım
    kişisel bir oda için 5+1 fazlalık hatta saçmalık
    görüyoruz işte youtube daki videoları adamlar uyduları nereye koyacaklarını şaşırıyorlar
    saçma yerlere koyuyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 435431543543535 -- 23 Kasım 2011; 0:20:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeNRy__

2+1 yeterli 5+1 için geniş salon gibi odan olması lazım
    kişisel bir oda için 5+1 fazlalık hatta saçmalık
    görüyoruz işte youtube daki videoları adamlar uyduları nereye koyacaklarını şaşırıyorlar
    saçma yerlere koyuyolar

Uzakta aramaya gerek yok,Ses sistemleri bölümündeki resimlere bakın,Z5500 ile övünüyor ama bakıyorsun uyduların hepsini doldurmuş bir yere öyle kullanıyor,bu adam geliyor başkasına sistem tavsiyesinde bulunuyor.Herkesin sözünü kaale almamak gerek.

@blind35 verdiğin cevap için ayrıca teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

..fırından yenı cıkdı buyurun bunuda ızleyın ...

.. madem olee umumı hızmet herkes soksun etegındekı tasları ...

Döküyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

..fırından yenı cıkdı buyurun bunuda ızleyın ...

.. madem olee umumı hızmet herkes soksun etegındekı tasları ...

Döküyorum.

anca dökersin zaten oo sistemle:Dmüzik dinlemeye kalkıncada kulakları döküyo:DD

• mrblar bu son vıdeoda sankı basslar bıraz patlamıs gıbı ama acaba cekımden dolayı mı ole ??
  • ses cok fazla kayıtdakı cıhaz yetmıyor .. patlak falan degıl ..
  • güzel inceleme olmuş . tepedeki şu ızgara gibi olan kısmı anlayamadım bu resimde.

https://forum.donanimhaber.com/images/TestThumb/47626215/1ed725451ec00d7cb8d6082a038e184f_480_True_72.jpg

wooferın ızgarası mı yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 23 Kasım 2011; 20:35:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

güzel inceleme olmuş . tepedeki şu ızgara gibi olan kısmı anlayamadım bu resimde.

https://forum.donanimhaber.com/images/TestThumb/47626215/1ed725451ec00d7cb8d6082a038e184f_480_True_72.jpg

Evet wooferin ızgarası,arkadaşımız çıkartmış ve üste koyarak resim çekmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: kuvars10

quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

güzel inceleme olmuş . tepedeki şu ızgara gibi olan kısmı anlayamadım bu resimde.

Evet wooferin ızgarası,arkadaşımız çıkartmış ve üste koyarak resim çekmiş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

quote:

quote:

quote:

Benim sistem seninkini döver tartışmaları yine başladı,bakalım kim kazanacak,Logitech,Edifier,Creative?

Benim sistem sizinkileri ezer.

Nerde kaldı Z623 kardeşliği

ben şike yapıyorum fenerbahçe gibiyim çifte z2300le sizinkileri duman eder diyorum mega takviyeleride cabası

Başkanı içeri atmak lazım,belki durdurabiliriz,ya da transfer şart

quote:

z623 film seyretmek için tasarlanmış bir sistem zaten thx damgası bunu işaret ediyor

Kaliteli müziğide istersen iyi bir kart ile dinleyebilirsin,sistem onboard kartta yarısı kadar performans sergiliyor ama iyi bir kartta gerçekten iyi bir kaliteye sahip oluyor.Tecrübeyle sabittir,ben iyi sayılabilecek bir kartla bu sistemle keyifle müzik dinliyorum.Film kalitesi zaten çok güzel tartışmasız.

DIESEL yarışalım ? Çift2300 + Solo 7c :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorod -- 23 Kasım 2011; 22:40:32 >

• Bu parça 623'cülere gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edifers -- 24 Kasım 2011; 22:46:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Falkenbach54

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

quote:

quote:

quote:

Benim sistem seninkini döver tartışmaları yine başladı,bakalım kim kazanacak,Logitech,Edifier,Creative?

Benim sistem sizinkileri ezer.

Nerde kaldı Z623 kardeşliği

ben şike yapıyorum fenerbahçe gibiyim çifte z2300le sizinkileri duman eder diyorum mega takviyeleride cabası

Başkanı içeri atmak lazım,belki durdurabiliriz,ya da transfer şart

quote:

Kaliteli müziğide istersen iyi bir kart ile dinleyebilirsin,sistem onboard kartta yarısı kadar performans sergiliyor ama iyi bir kartta gerçekten iyi bir kaliteye sahip oluyor.Tecrübeyle sabittir,ben iyi sayılabilecek bir kartla bu sistemle keyifle müzik dinliyorum.Film kalitesi zaten çok güzel tartışmasız.

DIESEL yarışalım ? Çift2300 + Solo 7c :)

Çekiliyorum

• arkadaşlar çok yorum yapıldı belki bu konuda hepsini okudum ama hatırlamıyorum.

http://www.hepsiburada.com/Liste/creative-audigy-value-71-ses-karti/productDetails.aspx?productId=bd700981&categoryId=218

bu karttan almıştım ama yeni format attım pc ye daha driverı kurmadım normal onboard olarak dinliyorum şuan. onboard ile bu kart arasında çok çok 1 fark var mıdır? çok 1 fark yoksa hiç driverı yüklemicem bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarkan88

arkadaşlar çok yorum yapıldı belki bu konuda hepsini okudum ama hatırlamıyorum.

http://www.hepsiburada.com/Liste/creative-audigy-value-71-ses-karti/productDetails.aspx?productId=bd700981&categoryId=218

bu karttan almıştım ama yeni format attım pc ye daha driverı kurmadım normal onboard olarak dinliyorum şuan. onboard ile bu kart arasında çok çok 1 fark var mıdır? çok 1 fark yoksa hiç driverı yüklemicem bile.

Hiçbir fark yok,fakat X-fiye modlarsan bir parça X-Fİ özelliği kullanırsın,biraz verimli olur.

• ses kartı olayına çok fazla inanmıyorum inanmamamın en büyük göstergesi nedir diye soracak olursanız
    biraz ahmet çakar tarzıyla cevap verecem
    eğer ses kartları gerçekten sese ciddi derecede etki yapıyor olsaydılar
    bugün siz bir alışveriş sitesinin ses kartları bölümüne girdiğiniz zaman
    para için yapmayacağı şey olmayan firmaların en az 10 15 farklı marka çeşit çeşit model model ses kartlarını görür olurdunuz
    ama baktığınız zaman creative nin dışında neredeyse ses kartı üreten firma yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 435431543543535 -- 24 Kasım 2011; 22:42:51 >
  • ıslemcıyıde 2 fırma uretıyo
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.