Şimdi Ara

LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim) (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.383
Cevap
27
Favori
185.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

quote:

Orijinalden alıntı: kuvars10

Benim sistem seninkini döver tartışmaları yine başladı,bakalım kim kazanacak,Logitech,Edifier,Creative?

Benim sistem sizinkileri ezer.

Nerde kaldı Z623 kardeşliği

• quote:

quote:

quote:

Benim sistem seninkini döver tartışmaları yine başladı,bakalım kim kazanacak,Logitech,Edifier,Creative?

ben şike yapıyorum fenerbahçe gibiyim çifte z2300le sizinkileri duman eder diyorum mega takviyeleride cabası

• t3 ile z623 kıyaslaması zaten biraz saçma
    z623 film seyretmek için tasarlanmış bir sistem zaten thx damgası bunu işaret ediyor
    t3 de müzik için tasarlanmış
    ikisinden biri alacak olsam z623 alırdım çünkü müziği her şekilde dinlersin
    kaliteli müzik dinlemek bence ekstra birşey değil
    ama film seyretmek her şekilde güzel olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

quote:

quote:

quote:

ben şike yapıyorum fenerbahçe gibiyim çifte z2300le sizinkileri duman eder diyorum mega takviyeleride cabası

Başkanı içeri atmak lazım,belki durdurabiliriz,ya da transfer şart

quote:

t3 ile z623 kıyaslaması zaten biraz saçma
    z623 film seyretmek için tasarlanmış bir sistem zaten thx damgası bunu işaret ediyor

Kaliteli müziğide istersen iyi bir kart ile dinleyebilirsin,sistem onboard kartta yarısı kadar performans sergiliyor ama iyi bir kartta gerçekten iyi bir kaliteye sahip oluyor.Tecrübeyle sabittir,ben iyi sayılabilecek bir kartla bu sistemle keyifle müzik dinliyorum.Film kalitesi zaten çok güzel tartışmasız.

• oo t3 muhabbetı devam edıyor hala demek

...dun bodoslama dalmısdım tartısmanın ıcıne .. bugun uslu uslu oturcagım burada
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeNRy__

t3 ile z623 kıyaslaması zaten biraz saçma

Tam T3 derken kafamı karıştıran bir mesaj daha Saçım beyazladı bu şeyi düşünmekten ne bulursam alacağım valla T3, Z623 falan X-Fi Titanium kartta almayı düşünüyorum hiç sıkıntıya giremem arkadaş yeter yahu

• yukarılarda bıyerde yazmıslardı ...

t3 ıle ılgılı ac herkess muzık der baska kımse bırseyını yazmazz ..genel ama ..yanı sımdı sana sorsalar onca sey okudun yazdın arastırdın ..ne dersın

..t3 muzık ..z623 bass fılm oyun + ıyı bır harıcı kartla kı bu tıtanıum olabılr muzıkdekı eksıgı gıderırsın ..

... yanı mantık sunu soyluyor .. parayı sadece muzıge odeyecegıme cok ılgımı cekmesede fılm oyun ve harbı harbııı basss olan bır sıstem yanı z623 alsam zaten creatıve ses kartı alacagım ...

bır tasta 4 kuss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5760E0666 -- 22 Kasım 2011; 21:18:19 >

• müzik konusunda oda hacminin de büyük önemi oluyor sanırım
    örnek olarak şu videoda inanılmaz bir akustik ortam var
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeNRy__

müzik konusunda oda hacminin de büyük önemi oluyor sanırım
    örnek olarak şu videoda inanılmaz bir akustik ortam var

Katılıyorum özellikle logitech sistemler bass karakteristiği geresi çok yer seçiyor

Buyrun kendi çekimim şu ana kadar duyup duyabileceğiniz en kaliteli temiz sesi vermektedir

Sadee basit mega uydu takviyesi doğru konumlandırma player arayüzündeki ince ayarlar ve sevgimi kattım

Genelde logitech sahipleri sistemin bass performansını videoya çekip övünür ama ben müzikalite olarak iddalıyım arkadaki zil seslerinin berraklığına sahne genişliğine dikkat edin ;

http://imageshack.us/clip/my-videos/710/z5h.mp4/

tabi telefon kaydı pek o hissiyatı yaratmasada kafada birşeyle oluşturabiliyor

• bu mega uyduları z623tede kullanabilir miyiz? Mesela balance ayarı ile kontrol uydusuna ses göndermesek ve diğer girişi çoklayıp 2 mega uydu taksak olur mu?

• ..fırından yenı cıkdı buyurun bunuda ızleyın ...

.. madem olee umumı hızmet herkes soksun etegındekı tasları ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5760E0666 -- 22 Kasım 2011; 22:08:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

..fırından yenı cıkdı buyurun bunuda ızleyın ...

.. madem olee umumı hızmet herkes soksun etegındekı tasları ...

tizlerin kulak tırmalıyor büyük ihitmalle eq ayarından yada kamera kaydından

• bencede ... z623 sadece bass degıldır .. vallaa benım fıkrım ve vıdeoda gorundugu gıbı tecrubem bu ..
  • quote:

bu mega uyduları z623tede kullanabilir miyiz? Mesela balance ayarı ile kontrol uydusuna ses göndermesek ve diğer girişi çoklayıp 2 mega uydu taksak olur mu?

Bağlarsın ama ozaman hem çıkışa fazla yüklenmiş olursun hemde hoparlörler mono olarak çalışır zevk vermez
  • kamera hoparlorununde etkısı var cok yakın ...ama tız ayarlarıda ses kartında yarının ustunde ..

..ben bısı merak edıyorum creatıve tıtanıumda 3 mode var ...

1 entertaıntment
    2 audıo creatıon
    3 game

.. game mode da cok cok daha dolgun sesler bass var .. entertaıntment de tızler agırlıklı on planda bass seslerı bır nevı kırpılmıs..daha tok cıkıyor .. audıo sanırım kayıt modu hıc kullanmadım .. oyun oynarne game alıyorum fakat .. muzık fılmde 1 secenekdaha hosuma gıdıyor sankı seslerı daha ayrıstırıyor ..

... kullanan arkadaslar hangı mode da kullanıyorlar.. daha fakrlı ınce ayar yapıyormu acaba .? .. acıkcası ben cok cok ugrasacak bır ınce ayara gerek duymadım ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

quote:

quote:

quote:

Ben de ilerleyen zamanlarda daha ucuz olduğu için bir tane de z2300 almayı düşünüyorum. Daha doğrusu 2.el bulmayı düşünüyorum.(wooferı için) ama ilerleyen zamanlarda.

• mrblar bende bu sıralar bu ses sıstemını almayı dusunuyorum .. oyun oynuorum fılm ızlıorum muzık dınlıyorum.. 3u ıcınde okudugum kadarıyla bu sıstemı almayı dusunuyorum.. oncelıkle bu konuyu acan ve ınceleme yapan arkadasa cok tesekkurler gayet acıklayıcı ve guzel bır konu olmus.. ancak bana bıraz yardımcı olursanız sevınırım... oncelıkle ıyı bır ses kartım var creative fatalıty champion ses kartıyla bu urunu kullanmayı dusunuyorum.. gordugum en kotu durum ıse optık dıgıtal gırısı olmaması...onun dısında bassları gercekten tok mu? benım ıcın cok ses degıl kalıtelı ses onemlıdır .. ses kalıtesı nasıl? arkadasımda edıfıer s530 var rms olarak bıraz dusuk ancak ondakı sesi begenıorum. gayet tok basslar ve ıyı ..ancak baktıgımda fıyat olarak yuksek bu urunde.. buda sanırım edıfıer ın ulkemızde yenı olmasından kaynaklanıyor? bass toklugu ve bozulmaması benım ıcın onemlı gercekten bu durumu nasıl acaba ? bu konularda yardımcı olucak bılgıler verırsenıze sevınırım. saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: anltkt

mrblar bende bu sıralar bu ses sıstemını almayı dusunuyorum .. oyun oynuorum fılm ızlıorum muzık dınlıyorum.. 3u ıcınde okudugum kadarıyla bu sıstemı almayı dusunuyorum.. oncelıkle bu konuyu acan ve ınceleme yapan arkadasa cok tesekkurler gayet acıklayıcı ve guzel bır konu olmus.. ancak bana bıraz yardımcı olursanız sevınırım... oncelıkle ıyı bır ses kartım var creative fatalıty champion ses kartıyla bu urunu kullanmayı dusunuyorum.. gordugum en kotu durum ıse optık dıgıtal gırısı olmaması...onun dısında bassları gercekten tok mu? benım ıcın cok ses degıl kalıtelı ses onemlıdır .. ses kalıtesı nasıl? arkadasımda edıfıer s530 var rms olarak bıraz dusuk ancak ondakı sesi begenıorum. gayet tok basslar ve ıyı ..ancak baktıgımda fıyat olarak yuksek bu urunde.. buda sanırım edıfıer ın ulkemızde yenı olmasından kaynaklanıyor? bass toklugu ve bozulmaması benım ıcın onemlı gercekten bu durumu nasıl acaba ? bu konularda yardımcı olucak bılgıler verırsenıze sevınırım. saygılar

Ben sana 2. el s530 satayım 3 aylık beyaz renk düşünürsen öm at vatandan alınma kutu fatura herşeyi duruyor.

• 2. el urun pek dusunmuyorum aslına bakarsan s530 da almayı dusunmuyorum arkadasımda var dınledım begendım ancak dedıgım gıbı guc olarak bıraz yetersız ses kalıtesı bıraz daha fazla olan bırsey dusundugum ıcın bu urunu ıncelıyorum yınede ılgın ıcın tskkurler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: anltkt

2. el urun pek dusunmuyorum aslına bakarsan s530 da almayı dusunmuyorum arkadasımda var dınledım begendım ancak dedıgım gıbı guc olarak bıraz yetersız ses kalıtesı bıraz daha fazla olan bırsey dusundugum ıcın bu urunu ıncelıyorum yınede ılgın ıcın tskkurler..

Kalite değilde ses seviyesi daha fazla bu üründe
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.