Şimdi Ara

LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim) (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.371
Cevap
27
Favori
182.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • cato16 kullanıcısına yanıt

    Creative T60 aldım. Subwoofer olmaması biraz üzdü tabi ama ses kalitesi gayet iyi. Sound Blaster AE5 ile de iyi oldu.


    Logi'ye daha para vermek istemiyorum, aksi gibi piyasada başka ses sistemi de yok, ya çok pahalılar var, ya da dandikler. Logi'lerin kronik hastalıkları bezdiriyor.


    Olay da ground loop denen muhabbet gerçekten sanırım, çünkü Logi'yi TV'ye bağlayınca hiç bir sorun kalmadı, Creative'i de bilgisayara ses kartına taktım, cızırtıdan falan eser yok.


    Eski model LG TV'nin std ses sistemini hiç beğenmiyordum, boğuk, konuşmalar hep arka planda kalan bi yapısı vardı.

    Şimdi hem gümbür gümbür oldu, hem de konuşma sesleri daha net, tizler daha güzel, hem de basa kavuştuk. Film, dizi vesaire izlemek keyifli olacak.


    Bu şekilde satmaktan vazgeçtim gibi görünüyor şimdilik bakalım...

  • Ormanci kullanıcısına yanıt

    623'ü satmayın derim, yerine ne koyacaksınız? Piyasada doğru düzgün ses sistemi yok. TV'de mis gibi kullanırsınız. T60 güzel tercih, güle güle kullanın.

  • cato16 kullanıcısına yanıt

    Valla aynı şekilde düşünüyorum. Evet kesinlikle doğru düzgün sistem yok ya, sinir oluyorum, ya da çok pahalı veya 2.el tercihler vesaire.


    Bilgisayarda çok da gümbür gümbür açamıyordum çocuktan dolayı falan, bir de makine salonda, haliyle akşamları TV vs derken yine açamıyordum 623'ü. Hanım da benzer şeyi söyledi, bassız olsun ne olacak boşver diye, T60 gerçekten güzel tercih oldu eyvallah.


    Bir de filtre falan buldum, onlarla PC'de tekrar bi deneyeceğim 623'ü, TV'de problemsiz çünkü, topraklama, PSU vs ile ilgili bir sıkıntı var büyük ihtimalle. Ya da bunun bi şekilde tamiri olabilse götüreceğim de, yer de bilmiyorum. Bakalım böyle dursun şimdilik dediğiniz gibi.

  • Ormanci kullanıcısına yanıt

    ses açma ve kısma yeri var ortasında hani oraya wd-40 sıkmanı öneririm aynı sorun bende de vardı öyle çözdüm.

  • Mysquen M kullanıcısına yanıt

    O kronik sorunu o belli, yazdığım bu değil.

    Dip ses gibi bir ses, ground loop demişler yabancı forumlarda, topraklama ile ilgili yani. Ancak eskiden bu yana değişen bir şey yok sistemimde, elektrikte, tesisatta falan.


    Çıkarıp TV'de denedim ve sıkıntı yok, bilgisayar kasası da kaynaklı sanıyorum ama TV'de problem olmadı, hatta baya güzel oldu, soundbar mı alsam diyordum o ihtiyaç kalmadı, gümbür gümbür... Böyle kullanacağım artık ne yapalım.


    Bilgisayara da Creative T60 aldım geçtim.


    Ama daha Logitech ses sistemi mi? Tövbe.

  • 10 yılı geçmiştir zevkle kullanıyordum ama belli bir ses seviyesinin üstünde sağ ve sol hoparlörlerde cızırtı olmaya başladı.


    Z906 da da benzer sorunu yaşayan birisi hoparlörün iç kısmında bir bağlantı kablosu olduğunu ve kablonun titreşerek sesi yaptığını, o kabloyu bir ip yardımı ile mıknatıs demirine bağlayarak çözdüğünden bahsetmiş.


    Bu hoparlörde de benzer sorun yaşayabilen ve çözebilen oldu mu?

  • z623 uydu hoparlöründen memnun olmayanlar için bu ürünü tavsiye ederim kendim kullanıyorum.

    aliexpress.com
    945.33TRY 21% OFF|Neodimyum Protable 2.5 inç tam aralıklı hoparlör 15W tiz orta kademe bas labirent hoparlör safra sınıf A amplifikatör hoparlörler DIY 1 çift|Taşınabilir Hoparlörler| - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/32951979567.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.1c223d12I6Pp1Z&gatewayAdapt=glo2tur
  • bolobolo kullanıcısına yanıt

    bende aynı sorun vardı konuda paylaştığım hoparlörleri aldım, müzik zevkini şimdi daha iyi alıyorum.

    aliexpress.com
    945.33TRY 21% OFF|Neodimyum Protable 2.5 inç tam aralıklı hoparlör 15W tiz orta kademe bas labirent hoparlör safra sınıf A amplifikatör hoparlörler DIY 1 çift|Taşınabilir Hoparlörler| - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/32951979567.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.1c223d12I6Pp1Z&gatewayAdapt=glo2tur
  • komoL kullanıcısına yanıt

    Hocam THX sertifikalı bir hoparlör sisteminden bahsediyoruz, bu attığınız hoparlör bunun muadili mi gerçekten? Bu cızırtı tamir edilemeyen birşey mi ki siz yeni bir hoparlör alma ihtiyacı duydunuz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bolobolo kullanıcısına yanıt

    bide o cızırtı hoparlörden gelmiyorki :) ses açma düğmesinden geliyor :) wd40 sıktım düzeldi bendeki

  • HoneyBadger82 kullanıcısına yanıt

    Ses açma düğmesiyle alakası yok, sesi açıp kaparken gelen parazitten bahsetmiyorum, o konuyu sesi sürekli maksimumda tutarak çözdüm. Kaynak üzerinden ses arttığı zaman iki hoparlörden de cızırtı geliyor, bahsettiğim cızırtı o :)

  • 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.