Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1726. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (5 Mobil) - 2 Masaüstü5 Mobil
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.222.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17241725172617271728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bekoksk

arkadaşlarım dün gece itibariyle yeni z5500 ümü kurdum annem uyuduğu için sesi açamadım fazla ama yinede muhteşem optik kablom yok şu an ps3 ü bağladım gayet iyiydi benim sorum salakça olacak ama cevap bekliyorum
    ürünü kapatmak için illahaki basın arkasından mı kapatıyorum
    üründe kaç adet çıkış var optik ile ps3 diğer 3 lü ilede uydudan yada tv den ses almayı düşünüyorum mümkün mü
    üründeki ses ayarlarını nasıl tavsiye ediyorsunuz bas ve diğerleri

umarım anlatabilmişimdir saygılar

Alıntıları Göster
    hadi hayırlı olsun bakalım:)ürünü bass ın arkasından kapatmanı tavsiye edicektir herkez.çünki ciddi elektrik harcıyormuş.standby konumu işe yaramıyor yani.pc kullanıcısı oldugum için ayar kısmını arkadaşlar yardımcı olucaktır:) hayırlı olsun tekrar

• quote:

arkadaşlarım dün gece itibariyle yeni z5500 ümü kurdum annem uyuduğu için sesi açamadım fazla ama yinede muhteşem optik kablom yok şu an ps3 ü bağladım gayet iyiydi benim sorum salakça olacak ama cevap bekliyorum
    üründe kaç adet çıkış var optik ile ps3 diğer 3 lü ilede uydudan yada tv den ses almayı düşünüyorum mümkün mü

Anahtarlı bir çoklu priz iyi olacaktır.

Orijinalden alıntı: 27serhat

arkadaslar çok şükür sorunu çözdüm center ın sesını acmayı unutmusum

diğer cihazlardada optik çıkış varsa optik çoklayıcı almanız gerek..

Orijinalden alıntı: Affan

ispider kardeş,ben sana e-mail değil PM atmıştım ama demekki profil ayarlarında öyle,yani PM atınca mailınada gelcek şekilde ayarlı demek ki,ama şu var senin bana attığın ne maillarımda var nede PM de,istersen PM olarak at aynı mesajı

Alıntıları Göster
    Selamın aleyküm kardeşlerim.2500 tl bütçe var sizce z5500+1700 tlye sistem mi yoksa direk 2500 tlye sistemmi veya başka güzel önerisi olan varsa paylaşsın

• quote:

Orijinalden alıntı: cmuniryavas

Selamın aleyküm kardeşlerim.2500 tl bütçe var sizce z5500+1700 tlye sistem mi yoksa direk 2500 tlye sistemmi veya başka güzel önerisi olan varsa paylaşsın

Alıntıları Göster
    edifier s730 dan sonra z5500 ün baslarının gerçekten düşük oldugu
    hele tizlerinin hiç olmadığını farkettim

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

edifier s730 dan sonra z5500 ün baslarının gerçekten düşük oldugu
    hele tizlerinin hiç olmadığını farkettim

Alıntıları Göster
    beyler bugün alıcam ama kararsızım biri yardım tsin bide habire sigortasımı ne atıyomus onu npıcaz ?

Orijinalden alıntı: CagdasyavasTR1

beyler bugün alıcam ama kararsızım biri yardım tsin bide habire sigortasımı ne atıyomus onu npıcaz ?

7 aydır kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım gayet memnunum.. sigorta atsa atsa yüksek seste elektrik kesintisinde atar veya elektrigin yüklü gelmesinden.. son seste uzun süre dinlemende yapabilir ama o kadar uzun dinliyecegini sanmıyorum.. güzel sistem bence..

aleyküm selam güzel kardesim z5500 alacaksan ve de sıstemı film ve oyun performası ıcın kullanacaksan kesınlıkle ve kesınlıkle dıyorum z5500 un uzerıne sıstem yok sımdı bazı arkadaslar atlayacak edifier s550 var dıye ama edifierın ne optık cıkısı var ne de fiyatı makul. z5500 un kusuru sadece muzık dınlerken ortaya cıkıyor kı okudugum kadarıyla bu forumda da bayaa dıle getırıldı bu da tız problemı ama soyle dıyebılırım sana benım evde denedıgım plak kaydı ,sanat muzıgı ve halk müzıgı parcalarda aynı zamanda dts parcalarda da sesı cok fazla acmazsan (%40 ın uzerıne cıkmazsan) onlarda da o kadar kulagı rahatsız eden bı durum yok zaten forumun genelı gıbı apartman dairesınde oturyrsan bıraz zor daha fazla ses acman. [>:

• quote:

Orijinalden alıntı: 27serhat

quote:

aleyküm selam güzel kardesim z5500 alacaksan ve de sıstemı film ve oyun performası ıcın kullanacaksan kesınlıkle ve kesınlıkle dıyorum z5500 un uzerıne sıstem yok sımdı bazı arkadaslar atlayacak edifier s550 var dıye ama edifierın ne optık cıkısı var ne de fiyatı makul. z5500 un kusuru sadece muzık dınlerken ortaya cıkıyor kı okudugum kadarıyla bu forumda da bayaa dıle getırıldı bu da tız problemı ama soyle dıyebılırım sana benım evde denedıgım plak kaydı ,sanat muzıgı ve halk müzıgı parcalarda aynı zamanda dts parcalarda da sesı cok fazla acmazsan (%40 ın uzerıne cıkmazsan) onlarda da o kadar kulagı rahatsız eden bı durum yok zaten forumun genelı gıbı apartman dairesınde oturyrsan bıraz zor daha fazla ses acman. [>:

Alıntıları Göster
    benim en cok hasta olduum tarafı o decoder i. istediin hoparlörün sesini kısabiliyon
    MSI B450M PRO-VDH MAX / AMD Ryzen 5 5600 / ID Cooling SE-214-XT ARGB / MSI Ventus 2X Black RTX 4060 Ti 16 GB OC / XPG Gammix D30 4x8 GB 3200 MHz / WD SN730 256 GB NVMe m2 / Sandisk SSD Plus 480 GB / WD Caviar Blue 1 TB / Sharkoon SHP650 v2 / GameBooster GB-G3030B / Windows 11 Pro / Samsung Odyssey OLED G6 G61SD + Zend H1901 (Çift Monitör) / Creative Sound Blaster X-FI Surround 5.1 Pro / Logitech Z906 / Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed / Logitech G213 Prodigy / Steelseries Arctis Nova 3

• quote:

Vallahi 2500 lira ayırdıysan 1200 lira civarında marantz nr-1501 ya da 100 lira fazlasına daha yeni olan nr-1601 diye cihazlar var, z5500'ün gücü ve decoder'ının kapasitesi bunun yanında komik kalır, inceleyebilirsin. 1250-1300 lira ile de harman kardon hkts 60 aktif sub'lı hoparlör seti bulunabiliyor. Bu fiyatlar İstanbul/Sirkeci, Doğubank iş hanı çevresindeki fiyatlar, lüks hi-fi mağazalarında daha pahalı. Ama spot filan değil garantili ürünler... Bu dediğim sistemi dinledikten sonra z5500, edifier s550, gigaworks vs. multimedya sistemlerin yakınından geçmeyeceğini garanti edebilirim. Ayrıca ileriye dönük, her türlü ses ve görüntü formatını destekleyen, bir okadar profesyonel ve kaliteli bir sisteme sahip olursun.

http://ii.alatest.com/product/full/7/a/Marantz-NR1601-0.jpg

http://www.homecinema-hifi.com/wp-content/gallery/img/connectiques-marantz-nr-1601.jpg

http://shop-srcelektronik.com/pictures/2011413131129_hkts60_img1__800_600.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fixxxxxer -- 17 Eylül 2011; 11:47:27 >
    toshiba 37a3000pg hd ready televizyon, marantz sr7400 a/v alıcı, samsung bd-c5500 bluray oynatıcı, pioneer dv-393s dvd oynatıcı, pioneer dvl-700 laserdisc/dvd oynatıcı, sony ps-lx55ii tam otomatik pikap, wharfedale force 2180 ön, jamo e3 surround, pioneer s-dv313 arka surround, yamaha sw-p130 subwoofer, el yapımı 2x40w gainclone amplifikatör, el yapımı "pacific" bataryalı RIAA pikap preamplifikatörü, el yapımı tda1541 s1 NOS dac (coax. s/pdif giriş).

• quote:

Orijinalden alıntı: fixxxxxer

quote:

Vallahi 2500 lira ayırdıysan 1200 lira civarında marantz nr-1501 ya da 100 lira fazlasına daha yeni olan nr-1601 diye cihazlar var, z5500'ün gücü ve decoder'ının kapasitesi bunun yanında komik kalır, inceleyebilirsin. 1250-1300 lira ile de harman kardon hkts 60 aktif sub'lı hoparlör seti bulunabiliyor. Bu fiyatlar İstanbul/Sirkeci, Doğubank iş hanı çevresindeki fiyatlar, lüks hi-fi mağazalarında daha pahalı. Ama spot filan değil garantili ürünler... Bu dediğim sistemi dinledikten sonra z5500, edifier s550, gigaworks vs. multimedya sistemlerin yakınından geçmeyeceğini garanti edebilirim. Ayrıca ileriye dönük, her türlü ses ve görüntü formatını destekleyen, bir okadar profesyonel ve kaliteli bir sisteme sahip olursun.

valla hocam bu mesajı göremden önce gittim aldım artı kbende bi z5500cüyüm daha doğrusu kullananıyım malzeme kalitesi çok güzel kablolar bence yeterince uzun veya benim oda küçük olduğu için öyle yalnız 1-2 sorum var şu decodermidir nedir onun arkasında 2 tane boşluk kaldı bide açma kapa düğmesi gibi bişey var yukjarı aşağıya oynıyo o boşta kalan 2 tane şeye ne takıcaz bide o yukarı aşağı oynayan düğme ne işe yarıyor diğer sorualra gelirsem bassın arkasında duran uzun demir çubuklara kablo değse sorun olurmu ? bir başka sorumda şu :D bu center hoparlörünün ayakları sanki biraz yalama bi mesefaden sonra hoop düşüyo aşağıya vidalarının oldu yerdede hafif küçük uhu var vida takamıyorum sıkmak için :( daha deneme şansım olmadı çünkü güç kablosu gelmedi :D ve benim ses kartım anakarta bağlı o yüzden kulaklık ve mikrofon çoğaltmak için küçük aletler varya onlardan 2 tane aldım hepsini ona taktım sonra bütün kablolarıda yeşile taktım sorun olurmu bilmem ama öbür sistemlerimdede böyle kullanıyordum 5 kanaldanda ses geliyodu benim en çok kafama takılan center ayakları ve decoder arkasındaki şeyler.. bunların hepsine cevap verirseniz çok makbule geçer..

Not:Bu sigortanın atmaması iin 50 kurusluk bişey varmıs onu nereye ve nasıl takıcaz ?

• quote:

2500 liraya ses sistemi toplasan daha iyi olur. Amfi - Sub - Center vb..

Orijinalden alıntı: Arranger.

quote:

2500 liraya ses sistemi toplasan daha iyi olur. Amfi - Sub - Center vb..

Alıntıları Göster
    http://c1109.hizliresim.com/11/9/17/635.jpg

http://c1109.hizliresim.com/11/9/17/646.jpg

http://b1109.hizliresim.com/11/9/17/675.jpg

http://b1109.hizliresim.com/11/9/17/683.jpg

http://b1109.hizliresim.com/11/9/17/693.jpg

http://b1109.hizliresim.com/11/9/17/702.jpg

http://b1109.hizliresim.com/11/9/17/716.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: 41016DK07

DOUBLE Z5500 fantezisi

Gerçi ikincisi fazlalık satalım dedim hatta bi lcd tv almaya niyetlendim ama gel görki ikinci el topıcınde actıgım ılana gelen sacma sapan mesajlardan dolayı üzerine basa basa pazarlık yoktur takas yoktur demem ragmen adamı cıldırttılar satmakdan vazgectım ve fantezi yapıyım dedım :)

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!

ahh bana satsan keske
    MSI B450M PRO-VDH MAX / AMD Ryzen 5 5600 / ID Cooling SE-214-XT ARGB / MSI Ventus 2X Black RTX 4060 Ti 16 GB OC / XPG Gammix D30 4x8 GB 3200 MHz / WD SN730 256 GB NVMe m2 / Sandisk SSD Plus 480 GB / WD Caviar Blue 1 TB / Sharkoon SHP650 v2 / GameBooster GB-G3030B / Windows 11 Pro / Samsung Odyssey OLED G6 G61SD + Zend H1901 (Çift Monitör) / Creative Sound Blaster X-FI Surround 5.1 Pro / Logitech Z906 / Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed / Logitech G213 Prodigy / Steelseries Arctis Nova 3

• quote:

Orijinalden alıntı: Tenrouiji

quote:

Orijinalden alıntı: 41016DK07

DOUBLE Z5500 fantezisi

Gerçi ikincisi fazlalık satalım dedim hatta bi lcd tv almaya niyetlendim ama gel görki ikinci el topıcınde actıgım ılana gelen sacma sapan mesajlardan dolayı üzerine basa basa pazarlık yoktur takas yoktur demem ragmen adamı cıldırttılar satmakdan vazgectım ve fantezi yapıyım dedım :)

ahh bana satsan keske

Alıntıları Göster
    arkadaşlar subı patlatmayı beceren oldu mu benim gibi=)

• quote:

Orijinalden alıntı: Donnie.Brasco

woofer mı patladı

o zaman o boyutlarda bi woofer al tak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Highest Voltage

quote:

woofer mı patladı

aynen patlattım ama neyseki garantisi vardı gönderdim yenisi ile değiştirdiler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Highest Voltage

quote:

woofer mı patladı

aynen patlattım ama neyseki garantisi vardı gönderdim yenisi ile değiştirdiler

Alıntıları Göster
    beyler ses kartım onboard ve anakart eski 7 kanal giriş var ama sadece yeşil olan çalışıyo ve bütün kabloları bi apart sayesinde yeşile bağladım ama ses sisteminden ses gelmiyo :(

• quote:

Orijinalden alıntı: cmuniryavas

beyler ses kartım onboard ve anakart eski 7 kanal giriş var ama sadece yeşil olan çalışıyo ve bütün kabloları bi apart sayesinde yeşile bağladım ama ses sisteminden ses gelmiyo :(

Alıntıları Göster
    arkadaşlar z5500 ün bir tane hopörlörü çalışmıyor diğerini taktığımda çalışıyor sanırım sorun var izmirde garanti için nereye götürebilirim :(

• 
Sayfa: önceki 17241725172617271728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.