Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1343. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir (3 Mobil) - 12 Masaüstü3 Mobil
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.212.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13411342134313441345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadşar ses kartının önemini biliyorum çok fark ediyor ama hep aklıma takılıyor ben Harici X-Fi Surround 5.1 kullanıyorum ve optik bağlantı ile müzik dinliyorum sizce müzik için yeterlimidir yani daha çok fazla fark edebileceğim bir pahalı kartla çokmu yüksek performans alırım ne dersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: panzer2000

Arkadşar ses kartının önemini biliyorum çok fark ediyor ama hep aklıma takılıyor ben Harici X-Fi Surround 5.1 kullanıyorum ve optik bağlantı ile müzik dinliyorum sizce müzik için yeterlimidir yani daha çok fazla fark edebileceğim bir pahalı kartla çokmu yüksek performans alırım ne dersiniz

Gereksiz,değmez;elindeki yeter de artar bile müzik için.
  • UMUR BEY arkadaşım garantiden z-5500 geldimi bende sesinki gibi bir sorun yaşadım ne yapayım karar veremiyorum. Logitehc mi arasam aldığım yeremi versem tamir için. sonucu paylaşmamışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ordeniz

quote:

Orijinalden alıntı: panzer2000

Arkadşar ses kartının önemini biliyorum çok fark ediyor ama hep aklıma takılıyor ben Harici X-Fi Surround 5.1 kullanıyorum ve optik bağlantı ile müzik dinliyorum sizce müzik için yeterlimidir yani daha çok fazla fark edebileceğim bir pahalı kartla çokmu yüksek performans alırım ne dersiniz

Gereksiz,değmez;elindeki yeter de artar bile müzik için.

Yorumun için teşekkür ederim. Burada görüyorum bazı mesajlarda 300 dolarlık kartları bile beğenmiyen arkadaşlarım var acaba dedim 5500ü düşük performanstamı kullanıyorum.

• ARKADAŞLAR BİR YARDIM EDİN ;
    Benimde sizinlerin olduğu gibi Z5500 ses sistemim war x-fi extreme ses kartı ile kullanıyorum ama son zamanlarda şu meşhur led problemi ile beraber bende bir problem daha ortaya çıktı. Bass tam çalışmıyo gibi hatta hiç çalışmıyo entertainment mod da müzik çalarken bütün kolonların seslerini kısıyorum tek subwoofer açık durumda bırakıyorum hiç bass sesi gelmiyo müzik çalarken seste dalgalanma falan oluyo neden oluyodur daha önce yaşamış olanlar warsa yada fikir yürütebilicek olan arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim ürünü exa dan 10.01.2008 tarihinde aldım garantisi sürüyo sanırım şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar acil yardım...2 aydır kullanmadığım z5500 üm açtıgımda çalışmadı. Neyse gittim hemen 2 tane sigrota aldım bi 2lik bi tanede 2.5 luk sırayla taktım 2.5 lugu takınca calıştı sonra yine çalışmaz oldu. Yeni aldığım sigortada yanmış olabilir mi? Ablamın düğünü var bi çağre bulamassam sigortasız kullancam direk içine tel koyarak bunuda yapmak istemiyorum ne önerirsiniz? aldığım sigortalar mı kalitesiz acaba acil önerilerinizi bekliyorum.
  • 3A idealdir
    quote:

Orijinalden alıntı: enihat

arkadaşlar acil yardım...2 aydır kullanmadığım z5500 üm açtıgımda çalışmadı. Neyse gittim hemen 2 tane sigrota aldım bi 2lik bi tanede 2.5 luk sırayla taktım 2.5 lugu takınca calıştı sonra yine çalışmaz oldu. Yeni aldığım sigortada yanmış olabilir mi? Ablamın düğünü var bi çağre bulamassam sigortasız kullancam direk içine tel koyarak bunuda yapmak istemiyorum ne önerirsiniz? aldığım sigortalar mı kalitesiz acaba acil önerilerinizi bekliyorum.
  • valla ben satıyorum
    sesini açamıyorum apartmanda, boşuna yer kaplıo ya
  • quote:

arkadaşlar acil yardım...2 aydır kullanmadığım z5500 üm açtıgımda çalışmadı. Neyse gittim hemen 2 tane sigrota aldım bi 2lik bi tanede 2.5 luk sırayla taktım 2.5 lugu takınca calıştı sonra yine çalışmaz oldu. Yeni aldığım sigortada yanmış olabilir mi? Ablamın düğünü var bi çağre bulamassam sigortasız kullancam direk içine tel koyarak bunuda yapmak istemiyorum ne önerirsiniz? aldığım sigortalar mı kalitesiz acaba acil önerilerinizi bekliyorum.

arkadaşlar aynı sorun bugün bendede başladı sigorta değiştirdim açılmıyo yani açılması ile kapanması bir oluyo ne yapa biliriz?????????*
  • mrb, arkadaşlar bu z5500 ü en ucuz nerde bulabiliriz?.. birde bu sistem baya eskidi ne zaman güncellenecek acaba?
  • arkadaslar oto sistemini eve döşemeyi düşünüyorum ara sıra al z5500 ü gitsin diyorum yoksa oto ses sistemini eve kurmakla mı uğraşayım ordada güç sorunu var sistemi neyle besleyecegim cok önemli z5500 ün wooferi jbl in 1000 lik wooferi gibi güzel vuruyor mu onu merak ediyorum aydınlatırsanız sevinirim ?
  • Sen oto sistemini eve kurmayı düşünüyorsun ben bu sistemi arabaya koymayı düşünüyorum Bence vazgeçilmez bi sistem !
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahinvatansever

quote:

arkadaşlar aynı sorun bugün bendede başladı sigorta değiştirdim açılmıyo yani açılması ile kapanması bir oluyo ne yapa biliriz?????????*

arkadaşlar sorunu çözdüm ama çok ilginç oldu 92khz yaptığımda dekoder kapanıyo önceden böyle bişey yoktu şuan 48khz de normal çalışıyo bi diğeri ise optikal coax ta problem yok ama analog a geçtiğimde dekoder tekrar kapanıyor bugüne kadar böyle bi problem ile karşılaşan oldumu??

• quote:

Orijinalden alıntı: wagnestnet

Sen oto sistemini eve kurmayı düşünüyorsun ben bu sistemi arabaya koymayı düşünüyorum Bence vazgeçilmez bi sistem !

daha ucuz maliyete z5500 den kat kat üstün sistem kurabilirsin arabaya 20 cm lik jbl bile z5500 den iyi bass verebiliyor bide anfi bul tamamdır z5500 ü arabaya takarsan pc deki aldıgın performansı unut
  • 2 adet z5500 olunca maliyet olayı ortadan kalkıyo zaten... 7'' lik bir mini pc ile harici ses kartı kullanarak denemeli bence.. durmak yok kaliteye devam !

biliyorum yeri değil ama bu arada Creative X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Pro ses kartı isteyen olursa yurt dışından 170TL ye getirtebilirim.. sınırlı sayıda !!! millet faydalansın diye kaçmaz bi fırsat Z5500 ile mükemmel performans... (lütfen bu konu hakkında özelden ulaşın bu kısım alışveriş bölümü değil)
     LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wagnestnet -- 26 Temmuz 2009; 13:16:34 >

• Tüm Z5500 sahipleri
    http://www.tirtikla.com/icerikdetay.asp?icerikID=271
    bunu bi deneyin ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cronic

Tüm Z5500 sahipleri
    bunu bi deneyin ;)

Ritim güzel ama kesmişler devamı olsaydı keşke.
  • arkadaşlar yardım!

bi anda decoder gitti ışığı yanmıyo.sonra ışık geldi.açtım 3-5 saniye sonra yne kapandı. napmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cronic

Tüm Z5500 sahipleri
    bunu bi deneyin ;)

Arkadaşim şarkiyi nasil dinlicez onu da yazsaydin da tam olsaydi.. herhangi bi link yada bişiy göremedim.. sayfa yüklendikten sonra kendi çalar dedim ama çalmadi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodi--

arkadaşlar yardım!

bi anda decoder gitti ışığı yanmıyo.sonra ışık geldi.açtım 3-5 saniye sonra yne kapandı. napmak lazım

Yardım Yardım
  • 
Sayfa: önceki 13411342134313441345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.