Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1341. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.212.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13391340134113421343
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung LCD'nin arkasnda Optik Ses Girişi var.zaten Z5500 de optik ses çıkışı var.ikisini tek bir kablo ile (HAMA Marka kabloı ile bağladım ben)

bağlıyorsun.zaten hemen görüyorlar birbirini.

ancak ana kontrol panelinin ekranındaki mavi ışık niye yanmıyor hala bulamadım.ayrıca cızırtı sesi ne alaka onu çözemedim.optik kablo ile nerdeyse hiç oynamadım.yani kırılma ihtimalide yok ama dediğinizi bir deneyim bakayım.optik kabloyu çıkartıp koaksiyonel şekilde bağlayım LCD tv me bakayım öyle ses yapacakmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangelman -- 17 Temmuz 2009; 14:43:39 >
  • ses kartı alsan anakart yerıne
  • garantiye göndericeksin ledler gitmiş
    quote:

Orjinalden alıntı: drangelman

arkadaşlar benim Z5500 de ufak bir sorun var.

1-ana kumandada bulunan (uzaktan kumandası değil) mavi ekranlı olan kumandadan bahsediyorum.1 haftadır mavi ışığı yanmıyor arka panelde.yazılar veya fonksiyonlarda herhangi bir sorun yok.ancak mavi ışıklı zemin gece yada gündüz yanmıyor.bu neden olabilir acaba?

2-benim Z5500 optik kablo ile samsun lcd ye bağlı.ancak sistemin sesini sonuna kadar kısmış olmama rağmen bir hışırtı ve cızırtı sesi geliyor sistemden.sistemi kapattığımda sesde kesiliyor doğal olarak.

not:sistemimi ilk günden beri UPs ile kullanmaktayım o yüzden ani elektirik kesintisine filan maruz kalmadı.

yardımcı olabilirseniz sevineceğim arkadaşlar.

• arkadaşlar bu fiyat artışıyla ilgili bilgisi olan var mı ? yada konuşuldu da ben mi kaçırdım. nedir bu adilik? fiyatı 999 TL teknosada, bu parayı hak etmediği aşikar. 2 ay önce 600 TL olan sisteme kim niye şimdi 999 TL versin o da ayrı mevzu zaten. nedir bu faiş fiyat artışının sebebi. logitech temi uyandı yoksa?

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125340085&CS_Category=_BILGISAYAR_HOPARLORU656&CS_Catalog=_BILGISAYAR

"999 TL" bu sistemi altın suyuna batırsalar yine bu kadar etmez. tuhaf bi olay! sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 17 Temmuz 2009; 19:49:02 >

• arkadaşlar benim Z5500 de ufak bir sorun var.

1-ana kumandada bulunan (uzaktan kumandası değil) mavi ekranlı olan kumandadan bahsediyorum.1 haftadır mavi ışığı yanmıyor arka panelde.yazılar veya fonksiyonlarda herhangi bir sorun yok.ancak mavi ışıklı zemin gece yada gündüz yanmıyor.bu neden olabilir acaba?

2-benim Z5500 optik kablo ile samsun lcd ye bağlı.ancak sistemin sesini sonuna kadar kısmış olmama rağmen bir hışırtı ve cızırtı sesi geliyor sistemden.sistemi kapattığımda sesde kesiliyor doğal olarak.

not:sistemimi ilk günden beri UPS ile kullanmaktayım o yüzden ani elektirik kesintisine filan maruz kalmadı.

yardımcı olabilirseniz sevineceğim arkadaşlar.

bir önceki sayfada kaldığım için sorular buraya tekrar yapıştırıyorum.
  • merhaba arkadaslar bende z5500 yenı aldım ve bu canavara optic kablolarla hem playstation3 bilgisayar ve uydu receiver baglı durumda bu üçünün bağlantısı için bir çoğaltıcı var . bilgisayarımda ise asus zonar ses kartı var . benım ogrenmek ıstedıgım bılgısayardan fılım ızlerken muzık dınlerken en ıyı kalıtelı sese ulaşmak ıcın hangı ayarları hangı oynatıcıda ve seskartındakı ayarların nasıl olması gerektıgıdır. okadar cok ayrıntı varkı hangısınden duzgun ses alınacagını cozemedım. seskartının yazılımındanmı ayar yapılması dogru yoksa fılm yada mp3 oynatıcısındanmı ayar yapılması dogru yada her ıkısınede ayarmı cekmek gerek . buna ılaeten z5500 unde receiverinda kendi ayarları var . bana bu konuda yardım edecek arkadaslar varmıdır. sımdıden ozur dılıyorum forumdakı 680 sayfayı okumadan buara yazdım gercekten yogun bır ıs hayatım oldugu ıcın 680 sayfaı okamaya ne gucum nede zamanın yeterlı buyuzden herkesden ozur dılıyorum eger yardımcı olursanız cok sevırım ...

• drangelman

dostum yukarıda söyledim görmedin galiba garantiye göndereceksin ledler gitmiş senin ve bizim yapabileceğimiz bişey değil, bu sorun çok kişinin başına geldi daha nasıl bi çözüm bekliyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 17 Temmuz 2009; 20:54:29 >
  • Arkadaslar bende z5500 alicam yakin zamanda..elimde de suanda Asus Rampage II extreme anakart var..kutusunda gelen SupremeFX X-Fi Ses Kartı bulunmakta.. Sizce bu bana yeterli olurmu yada yeni bi ses karti almam gerekirmi?
  • cumur hocam yeni dikkat ettim kusura bakma.dikkat etmemişim.

acaba ledlerin sigortasında bir sorun olamazmı?çünkü bir kaç kişiden duymuştum böyle sigorta ile ilgili sorunlar.
    eğer ledler gittiyse o zaman bir yada bir kaç tanesi giderdi bildiğim kadarıyla.hepsinin aynı anda gitmesi sanki bana sigortası ile ilgili bir sorun varmış gibime geldi.

ayrıca bildiğim kadarı ile logitechin türkiyede servisi yok.dünde müşteri hizmetleri diye verilen numarayı aradığımda sandımki kuzey ırağı filan aradım.bu kadar berbat türkçe konuşan bir adamı nasıl olurda telefona oturturlar ya?ben yine iyi niyetli olrak düşünüyorum.müşteri hizmetleri diye verilen numara büyük ihtimalle bir yurt dışındaki temsilciliğin telefonu.türkiyeden aradığımız içinde muhtemelen türkçe bilen operatörlere yönlendiriyor santralleri.istanbulda bir adresleri var logitech temsilciliği diye ama halen orayı arayıpda ordan birisi ile görüştüğüme inanmak istemiyorum.çünkü böyle bir firma kesinlikle müşteri temsilcilerine böyle bir kazma adamla görüştürtmez diyorum.

elemanın bana söylediği çözümse input ve setting düğmelerine aynı anda 4-5 sn basılı tutun sonra sistem kendini resetliyor dedi.yaw dedim ne alakası var ışıkların yanmaması ile diye söyledim zaten ama bu seferde kaba herif o zaman aldığınız yere götürün dedi.yaw dedim bu laf denirmi bize gönderin bakalım diyeceğine.dediği lafa bak. eve gittiğimde nitekim elemanın dediği şeyide denedim hiç bir şey olmadı.zaten böyle saçma bir çözüm olmaz.

bence bunu iyi bir elektrikçiye hallettirebilirim gibime geliyor.zaten varsayalımki logitechin türkiyede servisi varsa bile kontrol panelini gönderdiğimde en az 15-20 gün unutmam gerekecek cihazı.halbuki ben salonumda 24 saat hep Z5500'ü kullanıyorum.dolayısı ile yokluğuna tahammül edemem.

• işin ehli varken başka yere verme derim zaten bi decoderi göndereceksin garatiye komple seti göndermiceksin sigortadan olsaydı hiç çalışmazdı setin ayrıca önce türkiyede nerden aldıysan oraya gönder baktın olmadı sonra uluslar arası telefonunu arayıp destek al o telefondaki şahsın sana dediği olay decoderi resetleme olayıdır doğru bazen takılan decoderlerde işe yarıyor ama sen önce aldığın yer ile temasa geç bişey kaybetmessin sadece dekoderi göndereceksin teknik servislerin bazıları bu olayı kendileri zaten çözebiliyor ama 1-2 hafta ayrı kalıcaksın bunu göze alman lazım sağlam bi cihaz istiyosan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 18 Temmuz 2009; 11:51:59 >
  • arkadaşlar dün darty'nin sitesinden bende bir tane z5500 sipariş ederek aranıza katılmış bulunmaktayım. 799,00.-TL 3 taksitle aldım, herhalde sonuncuyu almışım, çümkü şimdi stokta yok diyor, acaba ürün teşhir ürünü olabilir mi? çağrı merkezine sordum değil dediler ama yinede kafama takıldı son adet olduğu için, darty'den alanınız varsa memnun mu acaba?
  • @digi_boy2006

dartyi bilmem ama fiyat çok iyi şu zamanda çok avantajlı almışsın teknosa ve vatanı düşünürsek
  • evet sayın cumur, bayağı araştırdım, en uygun darty'de buldum, o da son adetmiş, bakalım bugün gelcek inşallah teşhir ürünü falan diildir.
  • sanmam değildir zaten ürün gelince anlaşılır her halinden teşhir ürünü olduğu güle güle kullanın hayırlı olsun
    quote:

Orjinalden alıntı: digi_boy2006

evet sayın cumur, bayağı araştırdım, en uygun darty'de buldum, o da son adetmiş, bakalım bugün gelcek inşallah teşhir ürünü falan diildir.
  • Arkadaşlar müzik için hangi media player'i kullanıyorsunuz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cumur

sanmam değildir zaten ürün gelince anlaşılır her halinden teşhir ürünü olduğu güle güle kullanın hayırlı olsun
    quote:

Orjinalden alıntı: digi_boy2006

evet sayın cumur, bayağı araştırdım, en uygun darty'de buldum, o da son adetmiş, bakalım bugün gelcek inşallah teşhir ürünü falan diildir.

teşekkürler...

z5500'üm geldi, dün sipariş vermiştim bugün geldi, çok güzel görünüyor ama daha kurmadım, yeni evime kurmayı düşünüyorum, kurmadan birde ayak alacam, vogels vls115 düşünüyorum, forumda kullananlar var, nasıl memnunmusunuz? yada başka ne tavsiye edersiniz?

• beyler ben kararımı verdım en sonunda CREATIVE X-FI TITANIUM PCI-E SES KARTI alcam cok arstırdım buna karar verdım sızce bu kararım YANLIŞ MI ?? yoksa DOĞRU bir secım mı ? yaptım bana bıraz akıl verın
    CEVAB-INIZI sabırla baklıyorum
  • arkadaşlar size birşey sorucam ben benim logitech ten optical çıkış alıyorum yani opticalle bağlı benim bildiğim kadarıyla en kaliteli ses böyle alınıyormuş ama bazı yerlerde görüyorum dts çok daha iyi gibi birşeyler diyorlar beni bilgilendirirmisiniz hangisi daha iyi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: The MasteR

Arkadaşlar müzik için hangi media player'i kullanıyorsunuz ?

Foobar
  • quote:

Orjinalden alıntı: logitech z-5500

beyler ben kararımı verdım en sonunda CREATIVE X-FI TITANIUM PCI-E SES KARTI alcam cok arstırdım buna karar verdım sızce bu kararım YANLIŞ MI ?? yoksa DOĞRU bir secım mı ? yaptım bana bıraz akıl verın
    CEVAB-INIZI sabırla baklıyorum

Ben aldım,dts'yi Z-5500'ın decoderine çözdüremedim.Kendisi DTS çözüyor ama herkes Z-5500 daha iyi çözer dediği için gıcık oldum.Çözdürebilen varsa ayar yazsın lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 13391340134113421343
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.