Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1340. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.211.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13381339134013411342
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: turindebrouche

quote:

Orjinalden alıntı: simoney

quote:

arkadaslar optic kablonun ucunu kırdım dolayısıyla optic baglantıyı kullanamıyorum digital filmlerden ses alamıyorum analog baglantıyla ac3 filter ile digital kodlanmıs filmleri izlemek icin ne yapmam gerekiyodu?

Optic Kablo alıp Ac3 den ayar yapman gerekıyor .

sdasgdas abicim tam olarak anlatamadım sanırım ac3 de zaten ayar yapılı ben dts yi görüyor optic baglantı ile digital kodlanmıs filmleri izliyordum ama simdi optic baglantım olmadıgı icin analogla da onları izlememin yolunu arıyorum.

Seninki cikmaz yol arkadasım .. Ya optic ya coax ile digital veri alabilirsin aksi taktirde adı üstünde analog ile alamazsin yanı direct 'de digital veri almanın yolu yok. hadi gecmiş olsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaslar optic kablonun ucunu kırdım dolayısıyla optic baglantıyı kullanamıyorum digital filmlerden ses alamıyorum analog baglantıyla ac3 filter ile digital kodlanmıs filmleri izlemek icin ne yapmam gerekiyodu?

Optic Kablo alıp Ac3 den ayar yapman gerekıyor .

sdasgdas abicim tam olarak anlatamadım sanırım ac3 de zaten ayar yapılı ben dts yi görüyor optic baglantı ile digital kodlanmıs filmleri izliyordum ama simdi optic baglantım olmadıgı icin analogla da onları izlememin yolunu arıyorum.

Seninki cikmaz yol arkadasım .. Ya optic ya coax ile digital veri alabilirsin aksi taktirde adı üstünde analog ile alamazsin yanı direct 'de digital veri almanın yolu yok. hadi gecmiş olsun.

daha önce yapmıstım yine digitalda problem yasadıgımda ama simdi hatırlamıyorum nasıl yaptıgımı, bir cözümü var o garanti.

• arkadasım analogdan alman ımkansız dd dts optic kablo alman lazım niye inat edion git bir elektronikciye bana optic kablo ver de 10 en fazla.
  • arkadaşlar logitech'e garantiye yollucam z-5500 speakerimi.. ama benden P/N ve Seri numara istiyorlar ben bunu bulamadım nerde yazıyor resimli gösterim felan yapabilecek kimse varmı? büyük ana wooferin arkasında sağında solunda hiçbir yerinde böyle birşey yazmıyor...

Yazan tek şey M/N numarası, uydularda PİD numarası başkada birşey yok... Birde z-5500 kutusuda duruyo atmadım kuunun altında bankrod şeklinde seri numaralar var bu bi işe yararmı... Şu kahrolası P/N numarası nasıl yazıyor anlamadıM! Safety mark yazısının altında da bir numara yazıyor ama başında sonunda felan P/N yazmıyor bumu ki acaba... Çok acil cvp arkadaşlar....

bu arada bende logitech klavyede var ona baktım onda P/N nuamrası vs herşey yazıyor beyaz dikdörtgen bir kutucuğun içinde etiket gibi duruyor ama benim z-5500 de yok ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GLOCK-19 -- 15 Temmuz 2009; 12:36:30 >

• @carizma500

arkada sol üst köşede amblemin altında yazan sayısal değerler var onları vericen kolon altlarındada pid nosu vardır onuda vericen baktığın yer doğru ama arkadada var logitech ambleminin altında M/N (model number) yazar o numara bu numaraları istemelerinin sebebi gönderecekleri parça yada parçalar bu nolara göre çalışır tutupta sana başka bi numara verirse çalışmaz çakışma yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 14 Temmuz 2009; 17:36:02 >
  • Bende yeni bir Z-5500 cü olacağım inş. bu gün almaya gidiyorum. Ses kartını aldım bile
    Creative SB X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Pro Ses Kartı
    Bakalım aldıktan sonra ayarlarını iyi bir şekilde yapabilecekmiyim
  • iyi bi para bayılacan yani dolarda havada
  • ya ben ses sisteminin hiç fişini çekmiyorum sadece kontrol panelinden kapatıyorum seste bir sorun yaratırmı ?
  • yaratmaz merak etme tam tersine fişini çekip takarak sorun yaşatırsın sigorta atar
    quote:

Orjinalden alıntı: hknsmrc

ya ben ses sisteminin hiç fişini çekmiyorum sadece kontrol panelinden kapatıyorum seste bir sorun yaratırmı ?
  • LOGİTECH Z-5500 için ses kartı alıcam optik çıkış şart bana CREATİVE nin hangi modelini önerirsiniz ÇOOOOKKK artık sabredemiyorum LÜTFEN bir cevap
  • quote:

Orjinalden alıntı: logitech z-5500

LOGİTECH Z-5500 için ses kartı alıcam optik çıkış şart bana CREATİVE nin hangi modelini önerirsiniz ÇOOOOKKK artık sabredemiyorum LÜTFEN bir cevap

Ben SB xi-fi Titanium kullanıyorum memnunum,Gamer bayağı bir övgü alıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ordeniz

quote:

Orjinalden alıntı: logitech z-5500

LOGİTECH Z-5500 için ses kartı alıcam optik çıkış şart bana CREATİVE nin hangi modelini önerirsiniz ÇOOOOKKK artık sabredemiyorum LÜTFEN bir cevap

Ben SB xi-fi Titanium kullanıyorum memnunum,Gamer bayağı bir övgü alıyor.

kardeş bıraz daha acık olabılırmısın logitech z-5500 ıcn en uygun hangısı x-fi olarak
  • quote:

kardeş bıraz daha acık olabılırmısın logitech z-5500 ıcn en uygun hangısı x-fi olarak

gamer
  • peki x-fi gamer'ı optikten bağlamak için istanbuldan ksblo nasıl bulurum ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: groll

quote:

gamer

gamer kac lıra ve nerden alabılırım ben bahcesehırde oturuyorum ayrıca optık kabloların fıyatıyla ılgılı bır bılgın var mı ???
  • quote:

peki x-fi gamer'ı optikten bağlamak için istanbuldan ksblo nasıl bulurum ??

http://www.hepsiparis.com/profigold-pgd582-digital-optical-interconnect-35mm-jack-to-tos-15mt,pid6317

bundan alıcaksınız

quote:

gamer kac lıra ve nerden alabılırım ben bahcesehırde oturuyorum ayrıca optık kabloların fıyatıyla ılgılı bır bılgın var mı ???

bende bahçeşehirdeyim yukardakinden aldım bende

• quote:

Orjinalden alıntı: groll

quote:

peki x-fi gamer'ı optikten bağlamak için istanbuldan ksblo nasıl bulurum ??

http://www.hepsiparis.com/profigold-pgd582-digital-optical-interconnect-35mm-jack-to-tos-15mt,pid6317

bundan alıcaksınız

quote:

bende bahçeşehirdeyim yukardakinden aldım bende

ses kartı ne var sende yada bana creatıve gamer alcam bahcesehır yakınlarında bıryerde satılırmı gamer ses kartı

• gamer var bende ..beylikdüzü media marktan almıştım geçen sene şu anda varmı ellerinde bilmiyorum..bizim b.şehirde bulman çok zor b.düzü taraflarna bak..darty,tgar,avcılar vatan,media markt vs..
  • arkadaşlar benim Z5500 de ufak bir sorun var.

1-ana kumandada bulunan (uzaktan kumandası değil) mavi ekranlı olan kumandadan bahsediyorum.1 haftadır mavi ışığı yanmıyor arka panelde.yazılar veya fonksiyonlarda herhangi bir sorun yok.ancak mavi ışıklı zemin gece yada gündüz yanmıyor.bu neden olabilir acaba?

2-benim Z5500 optik kablo ile samsun lcd ye bağlı.ancak sistemin sesini sonuna kadar kısmış olmama rağmen bir hışırtı ve cızırtı sesi geliyor sistemden.sistemi kapattığımda sesde kesiliyor doğal olarak.

not:sistemimi ilk günden beri UPs ile kullanmaktayım o yüzden ani elektirik kesintisine filan maruz kalmadı.

yardımcı olabilirseniz sevineceğim arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangelman -- 17 Temmuz 2009; 14:07:31 >
  • optic kablo ile lcd'ye baglı demişşin o nasıl oluyor ya pek bir bilgim yok ondan olma ihitimali cok yüksek.
  • 
Sayfa: önceki 13381339134013411342
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.