Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1098. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.211.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10961097109810991100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DH.Ready

hocam ya bugün ya yarın monte edicem duvara.evet biliyorum gariban gibi olmuşkulak hizama gelicek şekilde ayalarlarım ben köşelere monte edemem kulaklıklar çok aşağıda olur sonuçta duvar delinceksub un yerini ayarlıcam zaten +decoder allta çünkü decoderı yukaı koyunca suba bağlanan kablo yetişmiyor

iç dizayn lazım sana :D uydular kalkışa hazır gibi duruyor :D

• @DH.Ready@ yaklaştır masana doğru woofer ı daha iyi hissedersin bası. korkma ısırmaz.. ehehe bende duvara monte edicem ama o kabloların gözükmesini istemediğimden duvara gömmek lazım kabloları ama bi dolu alçı boya işi çıkıcak şimdik üfff...
  • quote:

[b............................................................................hayatımdan hiç bu kadar zevk almamıştımburda bilgilerini ve düşüncelerini yazan herkese ALLAH razı olsun diyorum.gerçektende karşılıksız bir şekilde bizlere yardım ediyorsunuz.çok sağolun varolun yarın yine gelicem

Geleceğin varsa göreceğinde var

• Hayırdır arkadaşlar bugün kimsede ses seda yok topic dibe vurmuş
  • ben umıdı kestım bu ses kartından sımdılık bıraz bole ıdare etcem sonra x fi gamer alcam sanırım en uyumlu kart oymus ne yaptıysam olmadı kımlerın komsularıyla ılgılı sorunları var apartmanda en ust katta dublex daırede oturuyorum ben catı katındayım alt kat bıze aıt olmasına ragmen bı alt komsu rahatsız oluyormus evde benım odam harıcınde hala ufak tefek tadılatlar yapılıyor suanlık sadece ben oturuyorum halı falan yok sanırım cok yankı yapıyor alt kattakı kapıların camları zıngırdıyor mutfak duvarı tıtrıyor sız nasıl onlemler alıyorsunuz
  • benım ordadakı yerlesım su sekılde uyduları ve center ı duvaramı asayım yoksa ayakmı alayım karar veremedım duvarlarıda pek delmek ıstemıyor bıde dıs duvarlarda ıcerıden ısı yalıtımı o yuzden pek saglıklı olmıyacagı kanısındayım tasımaz falan duser yere allah korusunama center ı tam karsıdakı duvara asabılırım daha neler yapmamı onerırısınız daha yerlesme asamasındayım yenı tasındım sayılır dekarasyon ıslerınden sonramı yapsam daha mantıklı olur

• ben subuda kulak hızası duvara monte edecem daha ıyı olur
  • %100 ayak tavsıyemdır ıde bass reflexı kapatma suba zarar gelebılır
    quote:

Orjinalden alıntı: YmE17

benım ordadakı yerlesım su sekılde uyduları ve center ı duvaramı asayım yoksa ayakmı alayım karar veremedım duvarlarıda pek delmek ıstemıyor bıde dıs duvarlarda ıcerıden ısı yalıtımı o yuzden pek saglıklı olmıyacagı kanısındayım tasımaz falan duser yere allah korusunama center ı tam karsıdakı duvara asabılırım daha neler yapmamı onerırısınız daha yerlesme asamasındayım yenı tasındım sayılır dekarasyon ıslerınden sonramı yapsam daha mantıklı olur

• her zaman kardesım ne demek bır gun bısızmde sorucamız olucak senın cevap verecegın olucak karsılıksız deıl yane
    quote:

@aliakalin
    @RIMIKIKI
    @aliger
    @anildalga
    vs. daha saymıyımbu forumda bana verdiğinz tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.sorunlarıma çözümler bulduğunuz içinde herkesin ayrı ayrı gözlerinden öpüyorum.gerçektende z5000 kardeşliği bu olsa gerek.sizler sayesinde bu ürünle tanıştım ve hayalimdeki ürün bu dedim(bu arada annem-babam linç edebilir beni).az önce siyah jakla yeşil jakın yerini değiştirdim effectten PLU Music modunda açtım tüm uydulardan ses gelmeye başladı ama ben en iyisi.sizlerinde dediği gibi kafama takmıyım yakında ses kartı-kablo falan alıyım.sonra uyduları montajlıyım.ve o zaman foto ve video çekip koyarım.bu süreç 2-3 hafta bulabilir.Dj-tiesto adigo for settings diyorum bu şarkıyı boost 1-2 gibi dinleyin 11 e falan gerek yok.hayatımdan hiç bu kadar zevk almamıştımburda bilgilerini ve düşüncelerini yazan herkese ALLAH razı olsun diyorum.gerçektende karşılıksız bir şekilde bizlere yardım ediyorsunuz.çok sağolun varolun yarın yine gelicem

• masayla arasında 5 parmak kadar mesafe var daha acıga almam gerekırmı yatagımın bazası gelınce masayla baza arasına koymaya dusunuyordum o ıs yatar o zaman orası baya dar olur buyuk ıhtımal ne kadar derınde dıpte olursa o kadar performan alınacını okumustum bı yerde o yuzden yatakla masa arası ıyı gıbı duruyordu olmassa masayı bıraz daha kapıya yaklastırıp ole yaparım deneye deneye bulucaz bır yolunu sanırım ayak ıcınde tam bunlara uygun bır ayak satılmıyo ayak alan herkez baska bır sekılde monte ettırmıs soyle cuk oturan bır ayak bulsam hemen alırım
  • masanı sag tarafa dogru al alabıldın kadar bass reflex duvara baksın daha ıyı performans alırsın masa altında boguk bass gelır hele bıde bass reflexı tahtaya baktırırsan
    quote:

masayla arasında 5 parmak kadar mesafe var daha acıga almam gerekırmı yatagımın bazası gelınce masayla baza arasına koymaya dusunuyordum o ıs yatar o zaman orası baya dar olur buyuk ıhtımal ne kadar derınde dıpte olursa o kadar performan alınacını okumustum bı yerde o yuzden yatakla masa arası ıyı gıbı duruyordu olmassa masayı bıraz daha kapıya yaklastırıp ole yaparım deneye deneye bulucaz bır yolunu sanırım ayak ıcınde tam bunlara uygun bır ayak satılmıyo ayak alan herkez baska bır sekılde monte ettırmıs soyle cuk oturan bır ayak bulsam hemen alırım

• YmE17 ora odamı salonmu :D maşallah
  • yok be ne salonu angar beee
    quote:

Orjinalden alıntı: aliger

YmE17 ora odamı salonmu :D maşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: anildalga

yok be ne salonu angar beee
    quote:

çaydanlık bi tarafda pet su lar bi tarafda tv inzivaya çekilmiş bu adam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ninkame -- 29 Ağustos 2008; 18:26:09 >
  • quote:

quote:

yok arkadaslar benım odam allaha şükürler olsun

ekleme daha mutfak olmadıgı ıcın evde en azından bı cay demlıyelım dedık daha yapılacak o kadar cok sey varkı nerden baslasam bılemıyorum bıde bıraz malı duruma bakıyor resmın oldugu yerede bır plazma koymak ıstıyorum pamuk eller cebe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YmE17 -- 29 Ağustos 2008; 18:29:28 >

• quote:

quote:

quote:

yok arkadaslar benım odam allaha şükürler olsun

ekleme daha mutfak olmadıgı ıcın evde en azından bı cay demlıyelım dedık daha yapılacak o kadar cok sey varkı nerden baslasam bılemıyorum bıde bıraz malı duruma bakıyor resmın oldugu yerede bır plazma koymak ıstıyorum pamuk eller cebe

birer elleş verdikmi forumda takarız plazmayı oraya :D

• herkes bana 5 lıra versın 2. z5500 umu alayım 1 tanesı kesmıyor artık yme17 ye plasma bana z5500 5 lıradan asasını kabul etmıyos
  • masanın arkasına dvd düşmüş. ehehhe
    quote:

benım ordadakı yerlesım su sekılde uyduları ve center ı duvaramı asayım yoksa ayakmı alayım karar veremedım duvarlarıda pek delmek ıstemıyor bıde dıs duvarlarda ıcerıden ısı yalıtımı o yuzden pek saglıklı olmıyacagı kanısındayım tasımaz falan duser yere allah korusunama center ı tam karsıdakı duvara asabılırım daha neler yapmamı onerırısınız daha yerlesme asamasındayım yenı tasındım sayılır dekarasyon ıslerınden sonramı yapsam daha mantıklı olur

• quote:

herkes bana 5 lıra versın 2. z5500 umu alayım 1 tanesı kesmıyor artık yme17 ye plasma bana z5500 5 lıradan asasını kabul etmıyos

allah gözünü doyursun
  • quote:

herkes bana 5 lıra versın 2. z5500 umu alayım 1 tanesı kesmıyor artık yme17 ye plasma bana z5500 5 lıradan asasını kabul etmıyos

odada hıcbırsey yerınde durmuyorkı bı cd dusmus cokmu
    hangı sehırdesın bulusup bankaya gıdelım ortak hesap actıralım hesap numaralaırını foruma verelım para yatıranlarında burda katkılarından dolayı ısımlerını yazalım
    not:odamım kapısına uyelerın adını yazabılırım katlılarından dolayı tesekkurler seklınde

• 
Sayfa: önceki 10961097109810991100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.