Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.211.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10981099110011011102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla demıssınız z5500 sıtesı eyaletı olsun dıe ole bısey olsa snn uyucan zaman bırılerı koklese boostu napcan uuyamıcasın o yondende dusunun ama ben gende ısterdımkulamı tıkar yatardım gercı z5500 u kokleyerek dınlemek olduktan sonra kım uyumak ıster onu hıc bılmıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: aliger

quote:

Orjinalden alıntı: YmE17

vay be ne komsular varmıs helal olsun bence z5500 u olanlar sıtesı yapılması lazım evler depreme ve tıtreşime dayanıklı olsun
    bırde netten sunu arstırdım bı fıkrınız varmı
    Radyo televizyon, müzik aletleri ve benzeri aletleri çalma yasağı
    16. Radyo, Televizzyon setleri, müzik aletleri ve benzeri aaletleri, oturmaa alanları ve yakın çevresi ile gürültüye hassas bölgelerde rahatsızlığı verecek şekilde yaz aylkarında 24.00-07.00 saatleri arasında çalmak, kamuya açık diğer alanlarda ve de toplu taşıma araçlarında gürültü rahatssızlığına sebep olacak şekilde çalmak 13. Madde kurallarına uymak kaydıyla yasaktır.

Madde 20- Radyo, televizyon setleri, müzik aletleri ve benzeri aletleri, oturma alanları ve yakın çevresi ile gürültüye hassas bölgelerde gürültü rahatsızlığı verecek şekilde 24.00 -07 .00 saatleri arasında çalmak, kamuya açık sulardaki bir deniz aracı içinde veya kamuya açık diğer alanlarda ve kamunun geçit hakkı olan alanlarda 15 m. mesafede dahi gürültü rahatsızlığı meydana getirecek şekilde çalmak, toplu taşıma araçlarında gürültü rahatsızlığına sebep olacak şekilde çalmak yasaktır.

sızce bu kanunlar gece 12 den sabah 7 ye kadar dıger vatandasları korudugu gıbı o saatler ıcındede bızı koruyormu saat 7 den 12 ye kadar muzık dınledıgım den degıl sadece bılmek ıstıyorum genelde ogleden sonra acarım ve hava karadıktan sonra fazla ses cıkartmam ne dusunuyorsunuz

yani abartmadan desibel ölçerim diyenler olmuş :D dinleyin yani bi şey olmaz ha şuda var yarın birgün gıcık edersiniz komşunun birini gider oda alır bi tane Z-5500 sen mi ben mi diye :D apartman şenlik olur

• arkadaşlar tam sorunları yavaş yavaş düzene sokuyordum ki 2 gündür sigorta atıp duruyor evde
    1.olay şöyle sistemi çalıştırdım 1 saat falan sonra ben evden gittim.ben gittikten sonra voltaj gidip gelmeleri olmuş dalgalanma sonra elektrik sigortası atmış annem gidip apartmandan kaldırmış
    2.bugünde ben tüm uydular çalışır şekilde %70-%80 lerde falan müzik dinliyordum biraz daha arttıram dedim bi baktım elektrik gitti.acaba kaldırmıyormu evin sigortası.valla demekki tüm uydular çalışır şekilde boostda benny benassi falan dinlesem şehrin elektriği gitçek.bunun bir çözümü varr mı yani ben bu sigortanın atmaması için neler yapabilirim teşekkürler sorularımla hala burdayım

• beyler az önce ust kattakı komsum yenı sıstem aldım acıom dayanamıorm dedı verdı sesı sony dav serısınden almıs 1000 wattmıs bı verdım sesı snde ne var olm dıo mılyarlar mı yatırdın dıo dedım 500 lıralık cıhaz dedım yarın ıade edıp aramıza katılıor
  • evın sıgortasını yukselttırebılırsın elektrıkcıye gıt ol bole oluyor de o sana yapar
    quote:

Orjinalden alıntı: DH.Ready

arkadaşlar tam sorunları yavaş yavaş düzene sokuyordum ki 2 gündür sigorta atıp duruyor evde
    1.olay şöyle sistemi çalıştırdım 1 saat falan sonra ben evden gittim.ben gittikten sonra voltaj gidip gelmeleri olmuş dalgalanma sonra elektrik sigortası atmış annem gidip apartmandan kaldırmış
    2.bugünde ben tüm uydular çalışır şekilde %70-%80 lerde falan müzik dinliyordum biraz daha arttıram dedim bi baktım elektrik gitti.acaba kaldırmıyormu evin sigortası.valla demekki tüm uydular çalışır şekilde boostda benny benassi falan dinlesem şehrin elektriği gitçek.bunun bir çözümü varr mı yani ben bu sigortanın atmaması için neler yapabilirim teşekkürler sorularımla hala burdayım

• quote:

Orjinalden alıntı: anildalga

evın sıgortasını yukselttırebılırsın elektrıkcıye gıt ol bole oluyor de o sana yapar
    quote:

arkadaşlar tam sorunları yavaş yavaş düzene sokuyordum ki 2 gündür sigorta atıp duruyor evde

evin sigortasını yükselttirmem kaça patlar
    quote:

beyler az önce ust kattakı komsum yenı sıstem aldım acıom dayanamıorm dedı verdı sesı sony dav serısınden almıs 1000 wattmıs bı verdım sesı snde ne var olm dıo mılyarlar mı yatırdın dıo dedım 500 lıralık cıhaz dedım yarın ıade edıp aramıza katılıor

bass ı yeter

• arkadaslar bende almayı düşünüyorum fakat benim oda çok geniş değil ben liseye geçtiim zaman odamın içi acaip geniş olacak

şunada 2.1 kullanmaktayım woofer biraz küçük ve pc masasının dış tarafına koyuyorum ve kapı ondan yaklaşık 50-60 cm uzaklıkta ben bu seti alsam oraya sıarmı acaba??

bu sete bu kadar para vermektense 7.1 almak daha mı mantıklı acaba??
  • quote:

forumun bi köşesinde böyle bi şey vardı hangi sayfadaydı unuttum topraklı priz olmadığı için yapabilir gibi bi şeyler yazıyordu.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

quote:

Orjinalden alıntı: anildalga

beyler az önce ust kattakı komsum yenı sıstem aldım acıom dayanamıorm dedı verdı sesı sony dav serısınden almıs 1000 wattmıs bı verdım sesı snde ne var olm dıo mılyarlar mı yatırdın dıo dedım 500 lıralık cıhaz dedım yarın ıade edıp aramıza katılıor

gelsin gelsin bekleriz

• quote:

Orjinalden alıntı: enis271

arkadaslar bende almayı düşünüyorum fakat benim oda çok geniş değil ben liseye geçtiim zaman odamın içi acaip geniş olacak

şunada 2.1 kullanmaktayım woofer biraz küçük ve pc masasının dış tarafına koyuyorum ve kapı ondan yaklaşık 50-60 cm uzaklıkta ben bu seti alsam oraya sıarmı acaba??

o aralık yeter sana... yani sen buradaki olayı çözemeşsin bu aletin ruhu var bence ve bizce şimdi resimlerine bak fiyatlarına bak 7+1 parasına bak tipe bak sadete gel :D umarım anlatabilmişimdir..

bu Z-5500 şu an mavi bilgisayardaki fiyatı : 389$ + Kdv

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!

buda GigaWorks THX S750 7+1 mavi deki fiyatı 590$ + Kdv

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!

• quote:

arkadaslar bende almayı düşünüyorum fakat benim oda çok geniş değil ben liseye geçtiim zaman odamın içi acaip geniş olacak

Arkadaşım eğer almayı düşünüyosan alabilme imkanında varsa hiç ama hiç teredütte kalmadann düşünmeden alabilirsin ve aldığındada tahmin ettiklerin okudukların gördüklerindende daha fazlası olduğunu göreceksin benim gibi.Z-5500 gerçekten harika bir set 500 ytl bence bu sistem bedava almadan önce çok geliyodu yahu o kadar verilirmi falan ama aldıktan sonra bu sisteme bu fiyat gerçekten bedava diyosun 7.1 miş 10+1 miş unut şu anda piyasadaki multimedya setlerin kralı z-5500 dür

• Audigy 2 zs yada x-fi kartları kullanan arkadaşlar THX Setup Consoleden calibration ayarlarını yapıyomusunuz ? Ben pek fazla önemsemiyodum bugüne kadar THX setup özelliğini ama bugün film izlerken oturduğum koltukla uydu hoparlörlerin arasındaki mesafe metrik ayarlarını yaptım gerçekten harika oldu.Filmlerdeki performans 2 ye katlandı harika bugün 3 tane film izledim.Dijital formatlı filmlerde gerçekten sinema salonundan tamamiyle farksız I LOVE my Logitech Z-5500
  • sesı kokleyınce subun coco cola reklamındakı cuneyt arkın gıbı bırrrrrrr lamasını ıstıosan s750 tavsıye ederım
    quote:

• Yukarı
  • arkadaşlar z5500üm için coax veya optik çıkışı olan(tercihim optikten yana) dvd player almayı düşünüyorum. fakat divxler ve dts albümler sorunsuz çalışmalı ve tabikide dts ve dolbynin hakkını vermeli. bu arada bide 'dts out' lu olanımı yoksa kendinden dts çözen bi modelmi tercih etmeliyim? galiba aynı anda çok soru sordum. önerilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean_of_anka -- 30 Ağustos 2008; 12:11:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ocean_of_anka

arkadaşlar z5500üm için coax veya optik çıkışı olan(tercihim optikten yana) dvd player almayı düşünüyorum. fakat divxler ve dts albümler sorunsuz çalışmalı ve tabikide dts ve dolbynin hakkını vermeli. bu arada bide 'dts out' lu olanımı yoksa kendinden dts çözen bi modelmi tercih etmeliyim? galiba aynı anda çok soru sordum. önerilerinizi bekliyorum

Optic çıkışlı bir DVD Player al, ses çözme olayını da bırak Z-5500'ün decoderi kendi halletsin. Bu arada görüntüye önem veriyorsan eğer alacağın DVD Player'da 1080p upscale özelliği de olsun.

• hayır aslında scart ile bağlayacağım. bu yüzden hdmı çıkışı olmasada olur. imzanda Toshiba HD-EP30yı gördüm. önceki msjımda bi kaç nitelik belirtmiştim Toshiba HD-EP30 bu saydıklarımı sorunsuz halledebiliyor mu? veya önerebileceğin bi model var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ocean_of_anka

hayır aslında scart ile bağlayacağım. bu yüzden hdmı çıkışı olmasada olur. imzanda Toshiba HD-EP30yı gördüm. önceki msjımda bi kaç nitelik belirtmiştim Toshiba HD-EP30 bu saydıklarımı sorunsuz halledebiliyor mu? veya önerebileceğin bi model var mı?

Toshiba HD-EP30 görüntü anlamında çok iyi bir alet zaten kendisi HD-DVD Player ve DVD'ler için de 1080p upscale özelliği de mevcut ancak sen DivX de izleyeceğin için bunu tavsiye etmedim çünkü DivX desteği yok, ben de DivX film izlemediğimden benim için bir sorun oluşturmuyor. HD-EP30'un arkasında Scart çıkışı yok, televizyonla bağlantı için HDMI ya da Component bağlantı kullanabilirsin. Bunların haricinde ses çözme olayını Z-5500'ün decoderine bıraktığımdan seslerde de sorun yok.

• peki divxlerdede sorun yaşamadan kullanabileceğim iyi bi dvd player öneriniz var mı?
  • quote:

Arkadaşım eğer almayı düşünüyosan alabilme imkanında varsa hiç ama hiç teredütte kalmadann düşünmeden alabilirsin ve aldığındada tahmin ettiklerin okudukların gördüklerindende daha fazlası olduğunu göreceksin benim gibi.Z-5500 gerçekten harika bir set 500 ytl bence bu sistem bedava almadan önce çok geliyodu yahu o kadar verilirmi falan ama aldıktan sonra bu sisteme bu fiyat gerçekten bedava diyosun 7.1 miş 10+1 miş unut şu anda piyasadaki multimedya setlerin kralı z-5500 dür

çok tşk ederim artık z-5500 almaya karar verdim para biriktirip bende alacam bu setten

yanlız şuanki 2.1 setim çok ısınıyor ses açmak için dödürülen yer bile ısınıyor

gece-gündüz açık bırakmamdan kaynaklanabilirmi bu ısı sorunu

z-550 de çokmu ısınıor

gece yatmadan önce kapatmammı lazım

• quote:

quote:

çok tşk ederim artık z-5500 almaya karar verdim para biriktirip bende alacam bu setten

yanlız şuanki 2.1 setim çok ısınıyor ses açmak için dödürülen yer bile ısınıyor

gece-gündüz açık bırakmamdan kaynaklanabilirmi bu ısı sorunu

z-550 de çokmu ısınıor

gece yatmadan önce kapatmammı lazım

2+1 nasıl ısınıyor ya :) z-5500 de ısınıyor tabi de ateş gibi yanmıyor bu yazıyı yazarken ben 3 gün gündür açık z-5500 öyle ahım şahım bi ısı yok yatmadan önce kapatsan iyi olur tabi

• yaklaşık 80 gündür kapatmadım ondan olabilirmi
  • 
Sayfa: önceki 10981099110011011102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.