Şimdi Ara

yabancı dts müzikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
147
Cevap
1
Favori
13.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • queen, beatles, iron maiden vs.. epey bir dts albüm var ilgilenen arkadaşlar için..

http://www.taringa.net/posts/musica/882969/Discos-en-DTS-5_1-(actualizado).html

• sen hangisini tavsiye edersin paylaşım için sağol bu arada
  • paylaşım mükemmel ötesi dostum çok sağol ......

beyler daha boyle link veya upload yapacak arkadaşlar varsa bizlerle paylaşsın...

Z5500 de ne dinlerim bunları yaaaaa
  • çok güzel,indirmeye başladım...sağol.
  • Teşekkürler bende enigma yı çektim

başka hangisini önerirsiniz. Metallica falan var bende önceden çekmiştim
  • RAMMSTEİN DERİM.
  • selamlar bir aralar epey bir dts çalışmalar bulmuştum nette kayıtlı olması lazım ama cd ye kaydettim cızırtıdan başka bir ses duymadım çok moralim bozuldu bir daha da cd ye kaydetmedim 50 ye yakın çalışma var isteyen olursa eklemeye çalışırım saygılarrr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yabancı müzik önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • YAW ARKADAŞLAR EAGLES I İNDİRDİM BİN. UZANTILI BUNU HANGİ PROGRAM AÇIYO YAAABİDE TOPLAM 5 PART HER PART 400MB. ????????????
  • lpaylaşım için çok teşekürler çok beyendim kolay site:D:D....
  • Rica ederim arkadaşlar, queen'in dts'sini ararken gördüm ve paylaşayım dedim. Uguretes kardeşim, eagles'i indirmedim ama sitede her part 100 mb. toplam 440 mb. olduğu belirtiliyor. Sayfadaki dosyalar genellikle .cue .bin veya nero image şeklinde.. Bunları nero ile cd'ye yazdırmanız yeterli olur.. Veya daemon sanal cd gibi bir programla doğrudan bilgisayarınızdan da dinleyebilirsiniz.
    quote:

Orjinalden alıntı: uguretes
    YAW ARKADAŞLAR EAGLES I İNDİRDİM BİN. UZANTILI BUNU HANGİ PROGRAM AÇIYO YAAABİDE TOPLAM 5 PART HER PART 400MB. ????????????

dts dosyalarını cd'ye kaydederken audio cd olarak kaydetmelisiniz, veri cd'si olarak kayıt yaparsanız, o cızırtıyı duyarsınız..
    quote:

Orjinalden alıntı: ilkereferee34
    selamlar bir aralar epey bir dts çalışmalar bulmuştum nette kayıtlı olması lazım ama cd ye kaydettim cızırtıdan başka bir ses duymadım çok moralim bozuldu bir daha da cd ye kaydetmedim 50 ye yakın çalışma var isteyen olursa eklemeye çalışırım saygılarrr

• SAOL HOCAM
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutlu42

Rica ederim arkadaşlar, queen'in dts'sini ararken gördüm ve paylaşayım dedim. Uguretes kardeşim, eagles'i indirmedim ama sitede her part 100 mb. toplam 440 mb. olduğu belirtiliyor. Sayfadaki dosyalar genellikle .cue .bin veya nero image şeklinde.. Bunları nero ile cd'ye yazdırmanız yeterli olur.. Veya daemon sanal cd gibi bir programla doğrudan bilgisayarınızdan da dinleyebilirsiniz.
    quote:

Orjinalden alıntı: uguretes
    YAW ARKADAŞLAR EAGLES I İNDİRDİM BİN. UZANTILI BUNU HANGİ PROGRAM AÇIYO YAAABİDE TOPLAM 5 PART HER PART 400MB. ????????????

dts dosyalarını cd'ye kaydederken audio cd olarak kaydetmelisiniz, veri cd'si olarak kayıt yaparsanız, o cızırtıyı duyarsınız..
    quote:

Orjinalden alıntı: ilkereferee34
    selamlar bir aralar epey bir dts çalışmalar bulmuştum nette kayıtlı olması lazım ama cd ye kaydettim cızırtıdan başka bir ses duymadım çok moralim bozuldu bir daha da cd ye kaydetmedim 50 ye yakın çalışma var isteyen olursa eklemeye çalışırım saygılarrr

Ramsstein'i indirdim. Sıkıştırılmış dosyaları açtım. Elimde nero kalıp dosyası oluştu bir tane. Üzerine tıkladıgımda nero kalıbı cd ye yazdırmak istemedigimi sordu evet dedim yazdı. Ama cızırtıdan başka birşey yok.Halbuki cd içine baktıgımda şarkı isimleri vs. track olarak hepsi gözükğyor. cd de ses cd si olarak gözküyor.

Direk nero üzerinden ses cd si yazdır dedigimde kaynak olark bu kalıp(image) dosyasını kabul etmiyor.

Bir yerleri atlıyorum ama neresi?

• Aynı cd yi dvd playera taktıgımda sorunsuz çalıştı. Sorun halledilmiş oldu yani...
  • şimdi bende bir kaç tane indirmeye başladım ve müzik dinlemenin keyfi işte böyle çıkıyor paylaşım için teşekkürler eger elinde bu tarz DTS müzikler bulunan arkadaşlar linki paylaşırsa sevinirim
  • merak ediyorum her kolondan ayrı ses çıkıyor mu?
    bunlar stereo kaydedilmiş parçalar, yaptıkları işlem bunları 5.1 e yükseltmek, yanlış mıyım?
  • eyvallah çok güzel paylaşım
  • bu albümler tamamen orjinal (en azından benim indirdiklerim) DTS (5.1) sisteminde kayıt edilmiş şarkıları içeriyor yani herhangi bir işlem görmemişler
    quote:

Orjinalden alıntı: joyberk

merak ediyorum her kolondan ayrı ses çıkıyor mu?
    bunlar stereo kaydedilmiş parçalar, yaptıkları işlem bunları 5.1 e yükseltmek, yanlış mıyım?
  • sagol
  • verdiğin link çalışmıyor sanırım
    quote:

Orjinalden alıntı: joyberk

M E T A M O R F O Z

[2007 - DTS]

http://www.sharebus.com/index.php?showtopic=44523&st=60

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.