Şimdi Ara

Logitech Z5500 + AudioEngine A5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Z-5300 kullanıyorum genel olarak çok memnunum ancak konsola bağlayamadığım için değiştirme kararı aldım .Aslında amfi ve hoparlörü ayrı ayrı alıp bir sistem kurmayı düşünüyordum .Ancak hem yüksek bütçe hemde oda da yer sıkıntısı nedeniyle vazgeçtim gibi .

Z-5500i pcde film izlemek ve konsola bağlantı yapıp oyunlarda kullanıcam ,sanırım bu durumlarda odama gayet yeterli gelecektir. Ancak müzikte benim olmazsa olmazlarımdan ve malesef göz ardı edemiyorum. Bunun içinde AudioEngine A5 alıp müziği ordan dinlemeyi planlıyorum . Tabi 2side ses kartına bağlancak hangisi lazımsa ondan ses alıcam . Aynı anda kullanmayı düşünmüyorum.

Buraya kadar güzel şimdi size sormak istediğim soru şu ; bu 2 set sıfır olarak nerdeyse 1000ytl tutuyor . Bu paraya değcek bir sistem olurmu yoksa biraz daha katıp amfi ve hoparlör setlerine yönelmek mi mantıklıdır ?

• bence bu fiyata kurulabilecek en iyi sistem...aynen uygula derim ben..

Z5500 deki müzikal eksikliği A5 ile kapatmak gayet mantıklı tabi eğer bütçe sorun değilse.
  • bence 5500 den bahsediyo..5300 olarak yanlış yazmış..konu başlığında da 5500 yazıyo zaten..eğer 5300 ise aynı anda ikisinide bağlayamaz..çoğaltıcı jack ile mümkün ama sesteki verim fazlasıyla düşer..eğer 5500 ise, konsolu optik olarak bağlar,AudioEngine' ide analog...

Orjinalden alıntı: aliakalin

bence 5500 den bahsediyo..5300 olarak yanlış yazmış..konu başlığında da 5500 yazıyo zaten..eğer 5300 ise aynı anda ikisinide bağlayamaz..çoğaltıcı jack ile mümkün ama sesteki verim fazlasıyla düşer..eğer 5500 ise, konsolu optik olarak bağlar,AudioEngine' ide analog...

Arkadaşın elinde Z-5300 mevcut diye yazıyor. İki sistem bağlasın demiyorum. Elindeki Z5300 ü konsola bağlama imkanı var mı onu sordum.??

Yanlış anlaşılma olmuş sanırım hemen açıklıyım ; konsol dediğim oyun konsolu bunu belirtmemişim xbox360 . Elimdeki z5300 konsola bağlanıyor ama stereo olarak ama bana lazım olan 5.1 bunun için de optic bağlantı gerekiyor buda mümkün değil . Pc kullanımında tabi ki 2 setide analog bağlamam ,z5500 alırsam coax bağlarım .

@TARANTULA-MK ; fiyat olarak dediğiniz rakamlara çıkacak heralde ama z5300 sattıktan sonra kalcak miktar olabilir .Dolarda aldı başını gitti gerçi
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: duncan21

Selam arkadaşlar öncelikle cevaplarınız için çok teşekkürler.

Yanlış anlaşılma olmuş sanırım hemen açıklıyım ; konsol dediğim oyun konsolu bunu belirtmemişim xbox360 . Elimdeki z5300 konsola bağlanıyor ama stereo olarak ama bana lazım olan 5.1 bunun için de optic bağlantı gerekiyor buda mümkün değil . Pc kullanımında tabi ki 2 setide analog bağlamam ,z5500 alırsam coax bağlarım .

@TARANTULA-MK ; fiyat olarak dediğiniz rakamlara çıkacak heralde ama z5300 sattıktan sonra kalcak miktar olabilir .Dolarda aldı başını gitti gerçi

Z5300 ü 5.1 olarak konsola bağlama imkanı olsaydı o parayı da güzel bir stereo sisteme harcardın. Elindeki sistemden memnun olduğunu yazmışsın oyüzden böyle birşey önerdim ama olmuyormuş işte. Senin düşüncen de mantıklı ve her türlü ihtiyacını karşılar. Amfili bir sistem kurmak da o parayla zor gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TARANTULA-MK -- 11 Ekim 2008; 14:57:44 >

• bence iyi bi tane amfili 2.1 kur.

wf pc12 ve diamond 8.4 önerebilirim hem filmlerde hem de müziklerde daha iyi olur.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.