Şimdi Ara

Logitech Z506 5+1 Cızırtı Sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
19.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EAGamerTR

    Bende de aynı sorun!

    İlginç bir durum var.. Aklıma şüphe düştü.. Acaba ses codec'leriyle alakalı olabilir mi diye.. Çünkü Winamp-Media Player gibi yürütücülerde müzik açtığımda cızırtı bir süre sonra "PAT" diye bir ses çıkarak tamamen kayboluyor ve hiç cızırtı olmuyor. Ama Youtube'dan video açtığımda yada PC oyunu açtığımda bir süre sonra yine cızırtı devreye giriyor. Emin olmak için en az 10 kez denedim. Ne zaman Winamp'ta müzik açsam, 1-2 dakika içinde cızırtı yok oluyor.. Kulağımı dibine soktum hopörlörün artık.. tek bir cızırtı dahi yok. Ama ne zaman Youtube'da video açsam; 1-2 dakika içinde çosurrrt diye başlıyor :D Sorunun donanımsal değil de yazılımsal bir sorun olması ihtimali yüksek gibi...

    Benim sorun sadece ÖN-SOL hopörlör'de mevcut.. diğerlerinde cızırtı yok. Oluşunca sinirimi bozuyor..

    Kesin çözüm üretebilsek.. Virüs gibi anasını satayım herkese bulaşmış

    Bilgisayara bağlamadanda uğultu var benimki cızırtı değil dip ses sürekli var sizin durumunuz biraz farklı galiba ses kartı nın ayarlarından 5.1 ses kanalını seç belki düzelir




  • evetttttttttt aynı sorun bende de oldu arkadaşlar .x530 kullanıyorum yeni pc topladım önceki kasadada aynısı olmuştu sorunu öncekinde poweri değiştirerek çözüm buldum . zırtı pıtırtı patlama çatlama sesi geliyorsa hoparlöreden bilin powerınızdan elektirik kaçağı var ve çıtırdama bundan dolayı oluyor power değiştirdiğinizde sorun ortdan tamamen kalkıcaktır :) şimdi ben yeni kasama 1200 wat power aldım ama değiştirme konusunda kararsızım neyapıcam bilmiyorum . leyimle çözülürmü onu araştırcam yada şase yapıor olabilir . ARIZA POWER YANİ GÜÇ KAYNAĞINIZDAN KAYNAKLANIYOR BİLGİNİZE BOŞUNA KULAKLIK MİKROFON TELEGON YOK KABLOSUZ İNTERNET FELANDAN DEĞİL :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrehançer

    evetttttttttt aynı sorun bende de oldu arkadaşlar .x530 kullanıyorum yeni pc topladım önceki kasadada aynısı olmuştu sorunu öncekinde poweri değiştirerek çözüm buldum . zırtı pıtırtı patlama çatlama sesi geliyorsa hoparlöreden bilin powerınızdan elektirik kaçağı var ve çıtırdama bundan dolayı oluyor power değiştirdiğinizde sorun ortdan tamamen kalkıcaktır :) şimdi ben yeni kasama 1200 wat power aldım ama değiştirme konusunda kararsızım neyapıcam bilmiyorum . leyimle çözülürmü onu araştırcam yada şase yapıor olabilir . ARIZA POWER YANİ GÜÇ KAYNAĞINIZDAN KAYNAKLANIYOR BİLGİNİZE BOŞUNA KULAKLIK MİKROFON TELEGON YOK KABLOSUZ İNTERNET FELANDAN DEĞİL :)

    Ben laptop da kullanıyorum. Yukarda yazdıklarını hepsini yaşıyorum. Benim ne yapmam lazım ?




  • Sorun kendi denemelerimle tespit ettim. Sorun uzatma kabloda. Başka bir uzatma kablo kullandım sorun kalmadı.
  • Arkadaşlar z506 bende kullanıyorum eski bilgisayarımda kullanırken intel işlemci ve anakart vardı sadece bu ıkısını değiştirdim amd işlemci anakart taktım makinaya acayip rahatsız edici bir cızırtı vermeye başladı paramparça edesim geliyo ses sistemini creative value 7.1 ses kartı vardı elimde onu taktım halen aynı ses kısıkta iken sorun yok ama sesini biraz acınca beynime sanki iğne yapıyolar o derece rahatsız ediyor beni eskiden böyle bir sorun yoktu napım arkadaşlar üründemi sorun var dersiniz değiştireyimmi sistemi.
  • logitech z506 ses sistemi cızırtı sorunu çözümü ---> arkadaşlar sorun wifi'in subwoofera yakın olmasından kaynaklanıyor wifi yi subwooferdan uzaklaştırın!!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brscpkn

    logitech z506 ses sistemi cızırtı sorunu çözümü ---> arkadaşlar sorun wifi'in subwoofera yakın olmasından kaynaklanıyor wifi yi subwooferdan uzaklaştırın!!!

    Wifi yokken , hoparlör pc ye bağlı değilken hiç bişeysiz prize taktığımde yinede uğultu var bende.
  • konuyu horlatmak gibi olmasın ama :)
    laptop'uma bağlayınca sürekli parazit ses geliyordu. laptop'un adaptörünü çektim bide ne görüyüm aman tanrım dedim parazit ses gitti. çok güzel oldu.
    5.1 çıkışım olmadığından stereo olarak kullanıyorum. tv de laptop da telefonda gayet güzel çalışıyor şu an.

    modem, tv, ses sistemi, laptop aynı prizde olduğundan parazit yapıyormuş. sadece laptop'un elektriğini başka yerden alınca sorun çözüldü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CeEr

    Forumda başka başlıklar da açılmış konuyla ilgili. Buraya da kopyala yapıştır yaparak cevap veriyorum;

    "En azından bende işe yarayanı söyleyeyim; telsiz tlf istasyonu veya telsiz tlf'nun kendisi veya bu ikisinin arasındaysa veya veya da yakınlarında kablosuz modem varsa bu şekilde cızırdama yapıyor arkadaşlar. Telsiz tlf'nu kaldırdım cızırtı da gitti. Hem yüksek seste hem de alçak seste hiç cızırdama kalmadı. Umarım sizde de işe yarar. Saygılarımla.."

    Sistemi bu gün aldım. Tıp tıp diye se4s geliyordu sürekli. Bu konuyu buldum ve söylediklerinden işkillenerek sobwoofer ın üstünde olan modemi oradan uzaklaştırdım ve ses tıp tıp sesi kesildi. Hayretler içindeyim, teşekkürler.
  • net bir çözüm yazan olmamış ama ileride bu sorunu yaşayabilecekler için ben kesin çözümü söyleyeyim. bu ses sistemi wirelles frekanslarından oldukça etkileniyor. wirelles modeminizi ve wirelles alıcınızı en az 5 metre uzaga taşırsanız sorununun ortadan kalktıgını göreceksiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muxo -- 7 Nisan 2015; 11:38:06 >
  • arkadaşlar bende de z506 var ve buffer ve ses ayarı bulunan hoparlörden çok yüksek sesle cızırtı geliyor. pc den bagımsız da aynı sorun mevcut. başka prizde de denedim aynı.

    sürekli yüksek bir cızırtı sesi var.
  • muxo kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar.

    Ben 5 aydır falan kullanıyorum galiba net süre bilmiyorum. Ses kartına bağlı sistem.. Cızırtı yapıyor bende de ama ben alt kattakiler telefonla falan konuşuyor diye düşünüyorum hep. Yan binalardakiler veya. Ancak yeni yeni başladı bu sorun, önceden yoktu.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı sorun vardı. Cihazı Wireless alıcıdan ve modemden uzaklaştırdıgım an cızırtının kesildiğini farkettim. Burda aynı sorunu yaşayan diğer arkadaşlara cızırtı sorununu böyle çözdüğümü söyleyince onlarda Wireless alıcılarını modemi uzağa taşıyınca sorunlarının çözüldüğünü gördüler. Muhtemelen frekans üzerinden çalışan cihazlar bu ses sisteminde parazit yapıyor. Senin de tahminen bundan dolayı oluşan bir problemin var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses sistemini başka bir ses kaynağına takmayı denediniz ? Bence öyle bir deneyin cızırtı devam ediyorsa cihazınızda sorun var. Yoksa ses kartınızda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telsiz telefonu kaldırdım yanından cızırtı kesildi, alacak arkadaşlara yardımcı olur umarım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uluccan

    Arkadaşlar,

    Z5500 için özel üretilen standlara göz atmanızı isteriz Explat arkadaşımızdan temin edebilirsiniz İyi forumlar

    teşekkür ederim uluccan

    Logitech Z906 standlarından temin etmek isterseniz bilgiler aşağıda dır

    - ULSE Z9 Hoparlör Standı 5 kg'a kadar taşıma kapasitesi bulunmaktadır.
    - Siyah renk
    - Ürünün yerden yüksekliği 1 m.
    - Kablolar ana taşıyıcı direğin içerisinden geçmekte
    - Ürünler demontedir.
    - Yüksek ses de yıkılma yapmaz
    - Bütün vida aksamları ve kurulum kılavuzu kutu içerisindedir.
    - Malzemesi metal malzemedir
    - Ürün Logitech Z906 Hoparlörlerine uygundur.
    - Kutu içerisinde 4 ADET STAND veya 2 ADET STAND çıkmaktadır.



    Detaylı resim ilan linkinde mevcuttur

    4 ADET SATIŞ

    http://www.sanalpazar.com/Ulse-Z9-Hoparlor-Standi-logitech-Z906-Uyumlu__isp49110707
    http://www.sahibinden.c...-stand-225204837/detay/

    2 ADET SATIŞ

    http://www.sanalpazar.com/Ulse-Z9-Hoparlor-Standi-logitech-Z906-Uyumlu__isp49110678
    http://www.sahibinden.c...9-2-li-231377348/detay/




  • CeEr C kullanıcısına yanıt
    Aynen Bu Çözüm İşe yaradı Wifi Parazit yapıyormuş dostum tşkler
  • muxo kullanıcısına yanıt
    Muxo selam.

    Cızırtıyı çözsen, bu kez de "pıt pıt" çözülmüyor. Anlamadım gitti.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Selam kardeşim. O parazit sorunlarının sebebi Wireless ve cep telefonu sinyalleri. Bunları cihazdan uzak tutarsan sorun kalmıyor. Ben tüm sorunları böyle çözdüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muxo kullanıcısına yanıt
    Bende denedim hepsini ama eksik yaptığım bir şeyler olduğunu düşünüyorum. Birde sol hoparlörün kablosu diğerlerine göre epey kısa, sizinki de böyle mi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.