8 ay önce gold dan aldığım logitech z323 marka 2+1 ses sistemi son 1-2 aydır açıkken kulağını dayayınca hışırtılı ( çekmeyen radyo kanalı gibi ) ses çıkartıyor ve ses sistemini açarken de hışırtılı yüksek ses çıkartıyor. Çıkartıp takayım belki düzelir dedim bas ve hoperlörlerden güm güm sesler gelmeye başladı ses sistemi patlattım sandım bir an. Acaba sorun nedir?
Kullandığım anakart gigabyte 970A-DS3 on board ses kartını kullanıyorum acaba ses kartımı almalıyım?
Setin manyetik koruması olmadığından dalgalardan ve dış kaynaklardan etkileniyordur Diğer logitech serinde de olan bir sorun büyük bir problem yok yani
quote:
Orijinalden alıntı: -THIEF-
Setin manyetik koruması olmadığından dalgalardan ve dış kaynaklardan etkileniyordur Diğer logitech serinde de olan bir sorun büyük bir problem yok yani
Peki nasıl bir çözüm önerebilirsiniz ?
Çözümü yok malesef bu set böyle Seti kulllandıktan sonra amfiden kapatın uzun süre açık tutmazsanız sarunları daha az görürsünüz
quote:
Çözümü yok malesef bu set böyle Seti kulllandıktan sonra amfiden kapatın uzun süre açık tutmazsanız sarunları daha az görürsünüz
Teşekkürler hocam bir daha logitech'e bulaşmam artık.
Sub dan gelen patlama sesi seti kapatmadan fişten çekmişsinizdir o yüzden olur sesi ne kadar açıksa o kadar çok ses çıkarır bozukluk falan değildir
quote:
Sub dan gelen patlama sesi seti kapatmadan fişten çekmişsinizdir o yüzden olur sesi ne kadar açıksa o kadar çok ses çıkarır bozukluk falan değildir
Aslında ilk başlarda çok güzeldi sistem ama sonradan bu sorun biraz can sıkıcı olmaya başladı.