Şimdi Ara

LOGITECH Z-680 5.1 450WRMS 294$ + GÜMRÜK???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Foruma yeni üye oldum. Doğru yeremi topic açtım. Bilmiyorum ama birkaç görüşe ihtiyacım var. Bu logitech in 5.1 speaker seti uzunca bir araştırmadan sonra almaya karar verdiğim bir set. Creative 'in MEGAWORKS 550 si ile karşılaştırdım. Megaworks Bass konusunda az da olsa sesleri bozmadan verebiliyor tabi yüksek seslerde Ama logitech de bu konuda çok iyi + DTS DOLBY DIGITAL olaylarıda var UZAKTAN KUMANDA VE MANUEL LCD li kontrol paneli var. Gerçek çıkış 450 w ila 700 w arası değişiyor. Subwoofer 200w + 50w x 5 kolon... Creative 150w subwoofer 70 x 5 kolonlar... Türkiyede Logi=550$ yada Euro olması gerek Creative=320$+k.d.v. YURTDIŞI AMAZON.COM fiyatı=logi=294$ ŞİMDİ YURTDISINDAN SIPARIS VERSEK GÜMRÜKTE BİR SORUN ÇIKARMI + bilmem gereken püf noktalar varmı??? Teşekkürler...

• bak aklında olsun ben topici takip edicem ama bu hop maliyetini banada bildir bende alayım uygun olursa ok
  • ok Binbaşım ama bunu deniyen ilk benmi olucam. Deneyen arkadaslar yokmu nası getırırız. Yada güvenlimi??? Gümrük hikayesi falan paketler açılıyomus SAKAT SUKAT SELER YAPILIYOMUS TIRSTIM.
    BİLGİSİ OLAN VARMIDIR ACEPP??? BU ARADA ALINABILCEK EN IYI ALTERNATIF CREATIVE AMA ONUNKIDE GERCEK CIKIS 500 W değil bilginize özel bi sistem ve alaşım sayesınde normal sesin alustiğini ve gücünü artırıyomus YANI SANAL yoldan ama LOGITECH HARBIIIDEN 450W VE ++++++++
  • Merhaba ben logitech z-680 kullanmaktayım aslında z-680 senin bildigin gibi 450w degil tam olarak 505w rms(burst degil).Eski versiyonları 450w civarındaydı.Tam olarak 188w RMS sub(8 ohm at 100hz 10%THD)
    Satellites:317w RMS(2*62w front,2*62 rear,69w center) into 8ohmat 1khz 10%THD
    Total:505w RMS
    System sound pressure:115dB
    system acoustic frequency:35hz to 20hz

Bana kalırsa eger logitech alıcaksan muhakkak trden al riske girme ben ürünü 450£ aldım hem bak benimkinde bir problem vardı yenisiyle degişti yani bu kadar para verdigin bir üründe riske girme
  • D
  • Fenomenhaa arkadaşım nerden ne zaman aldın 450euro ya ayrıca 450 euro cok pahalı be. Ayrıca dediğin gibimi bilmiyorum ama sitelerde 450-700w arası diyor. Bi kac sitedede senin dediğin değerlere rastlamıştım. Belki eski yeni karışıktır olabilir. 450Euro kdv dahil değilmi?
  • Megaworks düşünüyorum çoktandır ama 500 w rms olduğuna inanmıyordum ve gerçektende değilmiş :) sesini test edebileceğim yer olsaydı keşke yaw bende çoktandır prof speaker lere bakıyorum ama logi çok pahalı yaw digital çıkışları megaworksa göre çok büyük artı ama kafam çok karışık birinden birinşi kesin alacam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOGITECH Z-523 2+1 almalımıyım?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by addall</i>
    <br />Megaworks düşünüyorum çoktandır ama 500 w rms olduğuna inanmıyordum ve gerçektende değilmiş :) sesini test edebileceğim yer olsaydı keşke yaw bende çoktandır prof speaker lere bakıyorum ama logi çok pahalı yaw digital çıkışları megaworksa göre çok büyük artı ama kafam çok karışık birinden birinşi kesin alacam

http://www.tomshardware.com.tr/video/03q1/030108/speaker-13.html

<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

• AmigamaN yurtdışında tanıdığın varsa bunu ona gönder, bunun için 95$lık bir fatura kestirt. Arkadaşın sana bunu normal posta ile yollasın, gümrükte 95$lık faturayı görünce gümrükte vermezsin. Tek sorun postada kaybolma ihtimali küçükde olsa var, 2.si posta ile gelirken eğer düzgün paketlenmediyse sorun çıkabilir,3. posta biraz geç getirir. Yani arkadaşın gönderdikten sonraki 20 ila 30 gün içinde elinde olur. Kolay gelsin.
  • Pardon arkadaşlar topici unutmuştum biraz geç cevap veriyorum ama artık kusura bakmayın

Logitechin eski versiyonları 450w idi yeni üretilen versiyonlar 505w rms(bu farklı degerler görmenizizn nedeni o olabilir) dir bu arada megaworks thx 5.1 olan 500w burst rms degeridir.buda tam hesaplamadım ama yaklaşık olarada 230w rms gibi bir degere tekabül edecektir.Ama thx 5.1de gerçekten çok iyi bir sistem ama bence logi.z-680 daha iyi

Ben ürünü yaklaşık olarak 1.5 ay önce Bilsam Bilgisayardan(Hizli sistem bayisi) 448£ kdv dahil aldım

Ürün hakkında sorusu olanlar bana icqdan yada msnden ulaşabilirler elimden geldigi kadar yardımcı olmaya çalışırım.Bu arada ürünün yaklaşık olarak bir ay sonra akustic degerlerini falan ölçecegiz yani extreme bi testen geçecek size o zaman daha detaylı bilgi verebilirim
  • ılgınc dedıgıne gore creatıve ın 2 katı nerdeyse hımm...
    bU KADAR dusunmemıstım... o yuzden bu kadar pahalı herhal bu zıkkııımmmmm...
  • kral alet ama
  • Alet kralda Fiyatı BIRAZ TUZLU BE... Yane ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı!!!
    neyse bakalım para bırıktırıyoz ama ekran kartımız uctu tı4400 bakalım yoksa nforce2 yerıne audıgy2 zs mı alsam ulan ne cok alcak sey cıktı be basımıza tovbeeeee... yoksa bı 80gb hdd sata daha alıp raıd mı yapsak tovbeee heheheh NEYSE BEN EN IYISI ASKERE GIDEYIM GELINCE BAKARIZ ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.