Şimdi Ara

Logitech Z-5500 5.1 THX / 500 W RMS bimeks te 799 LİRA ///

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
6.241
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ürün kodu: 1023-14731
    Fiyatı:
    819,49 TL + KDV
    Şimdi:
    677,11 TL + KDV **
    KDV Dahil:
    798,99 TL *

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1023&uid=14731

• 600 olsa gene almam
  • Aah ah, 350 liraya arkadaşıma almıştık zamanında. Şimdi indirim de olsa servet değerinde :((
  • gene aynı başlık gene aynı fiyatlar ama 500 olsa düşünürüm. millet 350'ye götürdü paramız yoktu alamadık o zaman.
  • 350 ye alayımmı almıyayımmı diye cok düşündüydüm.iyiki almışım
  • Yeni parti ürün olduğunu zannetmiyorum. Teşhir, iade v.s leri kakalaycaklar galiba...Sadece üç mağazada görünüyor şu an...Eski aklım olsa alırdım ama şimdi asla, onun yerine orta düzey bir receiver+hoparlör seti daha mantıklı geliyor şimdi. Kalite ise kalite, biraz tuzlu olur o başka...
  • 100 müluon bile vermem salla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1,5 yıl önce sanırım,yarı fiyatıydı şimdi iki katı fiyata sıcak fırsatlara açılıyor.iyi bir yatırım aracı bu logitech
  • walla inanirmisiniz bilmem bugun foruma girmeden içime dogdu şu Z5500 bi site indirim yapcak diye hakkatende buraya girdim z5500 başligi görünce şaşirdim
    ama fiyati tatmin etmedi cok cok fazla en son 580lerdeydi.

350liraya neresi satmişti ya ve nezaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 18 Ekim 2009; 11:17:50 >
  • Soygun
  • yahu anlamadığım neden böyle oluyor bunun fiyatı?
  • Arkadaslar dolar cıktıkca üründe cıkıyor ve bunlara ek olarak türkiyede yetkili servisleri yok bozuldugunda insanlar logitech ücretsiz müsteri destek hattını arıyor sıfırını yolluyorlar tabi bunu duyan türkler hemen arıyor bozuldu diyor sıfır ürünü alıyor... adamlarda bu masrafı cıkarmak icin yeni fiyat politikasına gidiyoor z-5500 kullanan her 3 kişiden 2 si bu sekilde sıfır ürün alıp eski saglam ürünüde bir sekilde satıyor...
  • fiyatı pahalı diyen ve ürünü kötülüyen arkadaşlar varsa daha ucuza daha iyi 5+1 link verinde görelim işiniz gücünüz mıkırdanmak bu fiyata alanlara resmen salak diyosunuz.
  • sorunu samimi sorduğunu varsayarak cevaplıyorum, zira önereceğim sistemle logitek kıyas kabul etmez.

şimdi sıfırını bulabilirmisin bilmiyorum ama tannoy mx1 'lerini daha iyisi için satan birilerini bulabilersen 2 çift mx1 bir de mxc merkez hoparlör alırsın.
    zamanında bu 5 adet hoparlörün fiyatı 250 tl idi. 7.1 için bi çift mx1 daha ilave et.

bi de yanına yamaha, onkyo veya denon giriş seviye av alıcı alırsın. yalnız receiver için fırsat kollaman lazım, yurtdısına göre normalde pahali satiliyor çünkü.
    konuda bahsi geçen logitek ürününden çok daha kaliteli ve güçlüses alırsın sinemada, stereo performansını karşılaştırmam bile. tannoy markasını ve mx1 serisini bir araştır derim. bu fiyata profesyonel ev sinemaya giriş kaçmaz, dediğim gibi sıfırını veya 2. elaynı fiyata satanını bulman lazım.
    turkey forum .com /satforum daki ses bölümüne bir göz atman lazım.
    kolay gelsin.

Not: evde subwoofer hala kullanamiyorum çünkü ön ve arka tannoylarin bass derinliği subwoofer aratmıyor. bir de woofer alırsam mutlaka oda izolasyonu yapmam gerekecek, insallah yeni evimde ayrı bi sinema odası tasarlıcam

• 799 tl veripte Servis yollarında rezil olmaktansa alternatif sistemlere yönelirim Bu kadar sorunlu ve bukadar pahalı başka bir ses sistemi görmedim yeni jenerasyonunda bu sorunları giderecekler fakat yinede fiyatları bunlardan aşağı olmayacak bakın buraya yazıyorum ..!!!
  • ben yaklasık 1,5 yıl once panasonıc pt550 almıstım 169 tl ye,bendeki pt550 ile arkadasımdaki 5500 ü karşılaştırdık.Çoğu durumda benim ev sinema sistemi z5500 den iyi.Bende yerinizde olsam yukardaki arkadasın dediği gibi tannoyları alırım.
  • mavibilgisayarda bende görmüştim 365 TL ye. kv dahil. almamıştım. şu fiyatlara hiç alınmaz. sony sinema sistemleri var playerla birlikte. çok daha kullanışlı
  • Logitech z5500, kendi alanında tekel gibi. Şu anda giriş düzeyi, dijital dekoderli, hazır paket başka bir 5.1 set yok. Zamanında Creative G580 (g500 5.1 set + ddts 100 dekoder) gigatekte 281 liraya satılıyordu da aylarca stokta kaldı. şimdi g500ün bile ikinci eli 350 liradan başlıyor.

Yani aslında bu olay sadece z5500e has bir olay değil. piyasada hiç rakibi olmadığı için stoğundan daha fazla talep görüyor ve doğal olarak fiyatı artıyor. g580, 9940b gibi alternatifleri piyasada olsaydı, fiyatı bu denli artmazdı.
  • buna verilecek parayla 2 adet m-audio monitör alırım babalar gibide ses alırım..
  • Yerine onu alırım bunu alırım diyen arkadaşlar bile biliyor ki en iyisi Z5500.
    Yoksa bu başlığı görünce neden herkes girmek zorunda hissediyor olsun kendini.
    Bende zamanında giriş seviyesi bir receiver alıp kendi sistemimi kurayım dedim ama işin içine girince olay farklı boyuta ulaşıyor.
    Sonunda bende Z5500 aldım.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.