Şimdi Ara

Logitech Z-5300 (Tavsiye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun süredir iyi bir ses sitemi almayı düşünüyorum ve Logitech Z-5300 de karar kıldım fakat, bazı arkadaşlar Megaworks ı önerdiler, ne alacağıma karar veremiyorum apartman dairesinde oturuyorum fakat yüksek sesli DVD film izlemeyi severim komşuların eve çıktığı bile olmuştur fakat artık çok daha komuşuyu eve davet edebilmek amacındayım..

Z-5300 yetermi acaba, şöle güçlü sarsacak bir sistem olsun istiyorum wooferı güçlü olsun, yada bırak koçum bunları, git al Z-5500, diyorsanız 850 milyon biriktirip bu sistemi almayı düşünüyorum fakat değermi eğer yarı sesde bile şiddetli ses veriyorsa son sürati göremicem. aklım karışık yardımalrınızı bekliyorum, (birde Z-680 mi ne varmış Hızlısistemde göremedim, bazı arkadaşlar eski teknoloji olduğunu söylemiş, ))))

• z-680 i kafadan geç zaten...ewet megaworks daha iyi ama onu bulmak daha zor..bence z5500 e o kadar para verme,sorununu gayet iyi anlıyorum,apartman dairesinde z5300 bile cok fazla,ama yinede böyle bi sete sahip olmak güzel bi duygu.lazım oldugunda bari keyif versin.bulabilirsen megaworks,olmadı z5300
  • z-680 i kafadan geç zaten...ewet megaworks daha iyi ama onu bulmak daha zor..bence z5500 e o kadar para verme,sorununu gayet iyi anlıyorum,apartman dairesinde z5300 bile cok fazla,ama yinede böyle bi sete sahip olmak güzel bi duygu.lazım oldugunda bari keyif versin.bulabilirsen megaworks,olmadı z5300
  • @tylor dostum mesaj 2 kere gelmiş editlersen sewinirim Montage dostum ben bugün Z-5500 aldım ama bu kadar güclü olabilecegini düsünmüordum walla 6 ya kadar actım sesi maasallah yıkıyordum ewi baslar aşırı güclü maddi durum iyi ise kesinlikle Z-5500 digital baglantıdaki ses kalitesine diecek yok senin bahsettigin setler analog ondan cok kaliteli ses alamayabilirsin o setlerin yanına decoder alırım dersen zaten fiyat Z-5500 fiyatını cok rahat bulur bence sende bir Z-5500 al

• eğer apartmanda kalıyorsan bahsedilen tüm sistemleri yarı seste bile zor dinleyeceksin , yani evi yıkmak falan geçici hayaller gibime geliyor da zaten piyasada ne megaworks kaldı ne z5300 , eğer bulursan bu ikisi de sana yetecektir emin ol
  • civilcivil haklısın valla millet bilmem kaçyüz watt ses sistemi alıo bende gaz oldum aldım şimdi ufacık odada komuşlara ses gidiyormu onun sitresi içindeyim. ilerde işalla müstakil eve çıkarımda senin dediğin gibi hi-fi bir sistem toplarım kendime
  • Arkadaşlar, z680 ile ilgili kötü yorumlar yapmayın bence. z680, megaworks'tan daha üstün ve kaliteli bir settir. z5300den de daha güçlüdür. Üstelik dijitaldir. Bulabilen hiç tereddüt etmeden alsın derim.
    @Montage, sana bu durumda z5500 almanı önermek hata olur, çünkü sesi açamıycaksın. z680 hatta z5300 bile çok gelecektir ama z5300 bu durumda önerilebilir.

Bir de arkadaşlar, şu hi-fi olayında öyle yaklaşıyorsunuz ki sanki hi-fi bir set kurunca komşunuza ses gitmeyecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 4 Aralık 2005, 14:33:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech G Extreme 3D Joystick
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu ses sistemlerinde neden msj silme yok anlamıyorum
  • Valla haklısın, durumu mod.lara bildirmek lazım aslında.. Hatalı yazdığımız bir mesajı editlemek mümkün ama silmek malesef mümkün değil ve sadece ses sistemleri topiğinde var bu..
    quote:

Orjinalden alıntı: tylor

bu ses sistemlerinde neden msj silme yok anlamıyorum
  • yukarıda arkadaşında dediği gibi iki ses sisteminide bulmak zor mega yada z-5300 iki setide alabilirsin hangisini bulursan onu al sana apartman dairesinde fazlasıyla yetecektir.
  • Nedense geriye hep 2 seçenek kalır ve bu iki seçenek arasında karar vermek zorunda kalırım hep,,

Z-5300 vs MegaWorks 550, bu iki üründen biri kesin daha iyidir,..
  • z-5300 ben bir ay aradım bulamadım. sen de bulamazsın bence boşuna uğraşma. piyasadan kalkmış çünkü.
  • megaworks eğer sıfır alıcaksan ve dvd hediyeliysi ederinin çok üzerinde bir fiyatta , ben onu geçen nisanda 270 e almıştım öyle söyleyim , z-5300 ü ise herhangi bir hediyeli ya da hediyesiz bulabilmen çok çok zor , öncelikle sen bu setleri buldun mu internetten araştırıp bunların arasında mı karar verdin ? eğer bulduysan bulduğun yerlerin linkini de ver bari , fiyata göre değerlendirelim
    quote:

Orjinalden alıntı: Montage

Nedense geriye hep 2 seçenek kalır ve bu iki seçenek arasında karar vermek zorunda kalırım hep,,

Z-5300 vs MegaWorks 550, bu iki üründen biri kesin daha iyidir,..

• quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

Arkadaşlar, z680 ile ilgili kötü yorumlar yapmayın bence. z680, megaworks'tan daha üstün ve kaliteli bir settir. z5300den de daha güçlüdür. Üstelik dijitaldir. Bulabilen hiç tereddüt etmeden alsın derim.
    @Montage, sana bu durumda z5500 almanı önermek hata olur, çünkü sesi açamıycaksın. z680 hatta z5300 bile çok gelecektir ama z5300 bu durumda önerilebilir.

Bir de arkadaşlar, şu hi-fi olayında öyle yaklaşıyorsunuz ki sanki hi-fi bir set kurunca komşunuza ses gitmeyecek...

+1

• Arkadaşlar ben ilk önce ne alacağıma karar verimde alması problem olsun , çok acelem yok zaten, stoklara girecekse girmesini beklerim 1 yıl bile sürse problem değil, bu ses sistemini sadece tatil zamanlarında eve gidince kullanacam, çünkü başka şehirde okumaktayım.. bulabilirsem kurban bayramında alacam (göründüğü kadarıyla bulamıcam..

Neyse gelelim şu meseleye Creative Megaworks ve Logitech Z-5300 ü test eden arkadaş yokmu hangisi daha iyidir, benim pek ingilizcem yok,, yokmu yabancı sitelerde bunun karşılaştırması cafeden giriyorum nete, pek araştıramıyorum inanın şu hoparlor seti araştırmasını yaparken cafeye ödediğim parayla X-530 alırdım ..

• stoklara gireceğini zannetmiyorum. ayrıca cafeye verdiğin parayı otobüs dolmuşa verip bilgisayarcılarda ayrı ayrı setleri dinleyip kendin denesen daha güzel olmazmı? benim okuduğum yorumlarda megaworks ile z5300 aşağı yukarı aynı ama megaworks daha iyi diyenleri biliyorum ama hiç hayır z5300 daha üstün diyenini duymadım. neyse ben z5300 ü dinlemedim bi fikrim yok. bence sen git dinle başka setleri çünkü z5300 üde megaworksüde bulamazzsın ilerde bulacağınıda zannetmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: tibi

stoklara gireceğini zannetmiyorum. ayrıca cafeye verdiğin parayı otobüs dolmuşa verip bilgisayarcılarda ayrı ayrı setleri dinleyip kendin denesen daha güzel olmazmı? benim okuduğum yorumlarda megaworks ile z5300 aşağı yukarı aynı ama megaworks daha iyi diyenleri biliyorum ama hiç hayır z5300 daha üstün diyenini duymadım. neyse ben z5300 ü dinlemedim bi fikrim yok. bence sen git dinle başka setleri çünkü z5300 üde megaworksüde bulamazzsın ilerde bulacağınıda zannetmiyorum

İstanbulda otursaydım sabah akşam gezip bu setleri dinlerdim ona göre alırdım, fakat Samsun, Trabzon gibi yerlerde bu ses sistemlerini test etmek nerdeyse imkansız, çünkü sadece sipariş üzerine çalışıyorlar ve ürünü getirseler bile paketi açıp dinletmiyorlar, o dedikleriniz büyük mağzalarda VatanBilg.. gibi yerlerde oluryor mağlesef....

• ben şikayet ettim ama bi sonuç çıkmadı.+z680 nerden bulunabilirki,sadece 2. eli bulunabilir,onada alanlar mutlaka yüksek miktarda para isterler.,ayrıca thg deki testlerde megaworks z680 den cok daha üstün göstermişler,z680 in kaliteli oldugunu biliorum,z5500 cıkmadan logitach in en agır topu oydu ama megaworks ten gerçekten iyimi bilemem
    quote:

Valla haklısın, durumu mod.lara bildirmek lazım aslında.. Hatalı yazdığımız bir mesajı editlemek mümkün ama silmek malesef mümkün değil ve sadece ses sistemleri topiğinde var bu..
    quote:

• o zmn z5500 al ömürlük olsun hem hiç arama ve iyimi kötümü diye sorma çünkü bundan daha iyi multimedya speaker yok. aleti 650 ye filan bulabilirsin zaten mega veya z5300 ü de en aşağı 400 e buursun. bu durumda hem digital olması hemde ayıptır söölemesi dana gibi güçlü olduğu için şiddetle z5500 öneririm. al en az 10 yıl kulan. 200 milyon fazla vererek 2 kat güçlü set sahibi ol hemde kendilğinden dekoderli. bende mega var ama senin durumunda olsam z5500 alırdım. ben mega aldım çünkü çok uzun süredir bu set aklımdaydı.
  • thg de megaworks z680 den çok daha üstün gösterilmemiş , sonuç kısmında diyor ki "eğer yükses ses istiyorsanız z680 kalite istiyorsanız megaworks" , yani adamlara niye saldırıyor millet anlamadım
    quote:

ben şikayet ettim ama bi sonuç çıkmadı.+z680 nerden bulunabilirki,sadece 2. eli bulunabilir,onada alanlar mutlaka yüksek miktarda para isterler.,ayrıca thg deki testlerde megaworks z680 den cok daha üstün göstermişler,z680 in kaliteli oldugunu biliorum,z5500 cıkmadan logitach in en agır topu oydu ama megaworks ten gerçekten iyimi bilemem
    quote:

Valla haklısın, durumu mod.lara bildirmek lazım aslında.. Hatalı yazdığımız bir mesajı editlemek mümkün ama silmek malesef mümkün değil ve sadece ses sistemleri topiğinde var bu..
    quote:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.