Şimdi Ara

Logitech X540 - Özellikler, Sorular ve daha fazlası. (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.709
Cevap
5
Favori
397.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

X540 5.1 yanında stereo sistemler için Matrix özelliği taşır.Şöyleki tek bir ses çıkışı olan bir ses kayanığını konsoldaki maxrix tuşuna basarak 5 kanalada yayar tabi yine stereo dinlersin.
  • @karakartal
    grimsere ilaveten;
    olmazsa yanında usb bağlantılı 5.1 ses kart alırsınız o şekilde surround sesleri elde edersiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalamalka*

Arkadaşlar dün aldım sonunda X-540 ı.Vatanda uygun fiyata şu anda.135 YTL.Her şubesinde de var.Ve baya stoklarıda var....

Gerçekten böyle bi ses hiç beklemiyodum.Resmen akşam çocuklar gibi sevindim :)

Verdigim paranın sonuna kadar helal oldugu bi üürnü almakta ayrı bi mutluluktu...

Fakat sormak istedigim bişey var.Mesela bizim sitedeki videoları izledigimde sadece önden ses geliyo matrix i açınca centerdan da geliyo ama arkalardan gelmiyo.Bunun nedeni nedir?

bende de aynı sorun var,nedenini bende anlamış değilim
  • LÜTFEN ACİL. Bu gün içinde almaya gidebiliriz o yüzden ne olur yazın bişelerr. Arkadaşlar gigabyte ga-p35-s3g anakart ile çalısır mı bu ses sistemi. Ses kartı almam gerekir mi. Eğer evetse ne almalıyım ses karti? Ses kartına fazla verecek param yok yalnız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj_asterix

LÜTFEN ACİL. Bu gün içinde almaya gidebiliriz o yüzden ne olur yazın bişelerr. Arkadaşlar gigabyte ga-p35-s3g anakart ile çalısır mı bu ses sistemi. Ses kartı almam gerekir mi. Eğer evetse ne almalıyım ses karti? Ses kartına fazla verecek param yok yalnız.

çalışır
    6kanallı ses çıkış var diye biliyorum o anakartta oda çalışması için yeterli,ekstradan ses kartı almana gerek yok
  • Sağolun!
  • slm ark lar....bişi sormak istiorum..:):)

pc upgrade ettim...iyi de oldu aslında..:):)

neyse..önceki anakartım Epox nForce 4 series di.....

onboard 7.1 destek vardı....ve kasa ön ses cıkışı vs... calısıyordu....

şimdi ise..

MSI nForce a560 series aldım....bu da onboard 7.1 destekli....

hem de HD audio özellikli....ouvv dedim...süper yaa..:D:D

neyse.... kartı taktım kasaya..kurulum driver vs...

ses kartına gelince anakart orj. driver kurdum...sound manager vs...ama..

windows HD audio control denetleyicisi bulunamadı...cart curt dedi...

kendi cd den tanıtıyorum..yol gosteriyorum ..vs vs..olmadı....

tekrar denedim vs vs..yok....

dedim en guncel yukliyim...indirdim netten ...oldu bu sefer..:):) sevindirik oldum :):):P:P:):)

bu sefer de baska bi sorun..:(:(

kasa ön kısmı ses cıkısı ( hop ve mic girişi...) calısmıyor..:(:(:(

kasa jack ını anakart slot a takıyorum ..yok

ayrı ayrı takıyorum..yok...:(:(

offf...bööle işte....

soonradan öörendiğim kadarıyla meğer ki:D:D kasada da HD audio audio destekli jack gerekiyomuş..vs..:(:(

bilmem anlatabildim mi....

neyse..şimdi x 540 HD bagladım:P:P iyi oldu:D:D

ama kasa ön kısım iptal....:(:(

bu konuda kesin bi bilgisi olanınız var mı...ya da aynen dediğim gibi bi durum mu var bu kasa larda....

anakartım ASUS : http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1013&productid=bd71781

:::::::::::::: tşkler.....

• kasa ön jackları napıcaksınki kulaklık takıcaksan x540ın kumandasında var neden bu kadar önemli senin için...
    quote:

Orjinalden alıntı: volie82

slm ark lar....bişi sormak istiorum..:):)

pc upgrade ettim...iyi de oldu aslında..:):)

neyse..önceki anakartım Epox nForce 4 series di.....

onboard 7.1 destek vardı....ve kasa ön ses cıkışı vs... calısıyordu....

şimdi ise..

MSI nForce a560 series aldım....bu da onboard 7.1 destekli....

hem de HD audio özellikli....ouvv dedim...süper yaa..:D:D

neyse.... kartı taktım kasaya..kurulum driver vs...

ses kartına gelince anakart orj. driver kurdum...sound manager vs...ama..

windows HD audio control denetleyicisi bulunamadı...cart curt dedi...

kendi cd den tanıtıyorum..yol gosteriyorum ..vs vs..olmadı....

tekrar denedim vs vs..yok....

dedim en guncel yukliyim...indirdim netten ...oldu bu sefer..:):) sevindirik oldum :):):P:P:):)

bu sefer de baska bi sorun..:(:(

kasa ön kısmı ses cıkısı ( hop ve mic girişi...) calısmıyor..:(:(:(

kasa jack ını anakart slot a takıyorum ..yok

ayrı ayrı takıyorum..yok...:(:(

offf...bööle işte....

soonradan öörendiğim kadarıyla meğer ki:D:D kasada da HD audio audio destekli jack gerekiyomuş..vs..:(:(

bilmem anlatabildim mi....

neyse..şimdi x 540 HD bagladım:P:P iyi oldu:D:D

ama kasa ön kısım iptal....:(:(

bu konuda kesin bi bilgisi olanınız var mı...ya da aynen dediğim gibi bi durum mu var bu kasa larda....

anakartım ASUS : http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1013&productid=bd71781

:::::::::::::: tşkler.....

• Ya arkadaslar ben hiç bir yerde audigy 2 zs bulamıyorum. Onun yerine heryerde Sound Blaster Audigy Value ses kartı var. Bu iki kart arasında nasıl bir fark var acaba???
  • Merhaba arkadaşlar,
    Ben de dün Vatan' a sordum, fiyat 135 ytl civarı.Kur düştüğü için biraz ucuzlamış.Almayı düşünüyorum ama sorun şu.Benim LCD TV ye ve uydu receiver a direk bağlayabilecek miyim? Ayrıca DVD eklemeyi düşünürsem bu sistemleri tüm bağlantı nasıl olacak? Forumu tamamiyle gezme fırsatım olmadı, belki bir arkadaş bunu cevaplamıştır ama kusura bakmayın,az vaktim olduğu için tekrar soruyorum.

Teşekkürler..

• Bana göre olmadı, zaten olmamasıda lazım. Bir arkadaşın bahsettiği gibi sadece center farklı, oradanda konuşmalar falan geldiği için diğerlerinden daha güçlü olması lazım.

Matrix modda denedim 4 uydudanda aynı kalitede geliyor. Center'ın ses kalitesi biraz daha iyi

quote:

Orjinalden alıntı: Matchbox

quote:

Orjinalden alıntı: EnnX

Arkadaşlar bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum

Uyduların kablo boyları yetmediği için, arka uyduları öne taktım, ön uyduları arkaya taktım ve arkalar için uzatma yaptım. TOS TOS kablolar çok fazla direnç gösterdi va arkalardan ses alamadım. Bende uzatmaları 2x0.75 kablodan yaptım ses mükemmel oldu.
    Elektrikçiden metresi 250-300 bine alırsınız

Merhaba EnnX,

Ön uydularla arka uyduların özellikleri aynımı acaba? Arka uyduları öne takınca ses kalitesinde bir değişiklik oldumu? teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: Nymphadora

@karakartal
    grimsere ilaveten;
    olmazsa yanında usb bağlantılı 5.1 ses kart alırsınız o şekilde surround sesleri elde edersiniz

cevp için teşşekkür ediyorum...Peki surround ses almak için aşağıdaki ucuz ürünü alsam yeterli olur mu öyle çok profesyonel bir ses beklemiyorum sadece farklı hoparlörlerden farklı ses gelsin istiyorum yani fazla abartmaya gerek yok yani.... Olur mu aşağıdaki ürün?

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=218&productid=bd50138

• quote:

Orjinalden alıntı: grimser

karakartal

X540 5.1 yanında stereo sistemler için Matrix özelliği taşır.Şöyleki tek bir ses çıkışı olan bir ses kayanığını konsoldaki maxrix tuşuna basarak 5 kanalada yayar tabi yine stereo dinlersin.

cvplar için teşekkürler

Yani şöyle mi Matrix tuşuna basmazsak biz bütün hoparlörden ses alamayız öyle mi?

5 kanala yaymak derken nasıl oluyo acaba pek bilgim yokta yani bütün hoparlöre eşit miktarda mı ses veriyor?
  • kardeş şöyle oluyor stereo hoparlörden gelen sesi 5 kanala paylaştırıyor aynı şiddette ses 5 hoparlördende geliyor ama kesinlikle surround değil karıştırılmasın onun için 5.1 ses kartı lazım en az
  • Merhabalar. Ben D-smart'ta İnspire 4400 4.1 sistem takılı. Sorun olmuyo. Zaten alette Dolby Digital çıkış var. Peki bu baglantıyı nasıl yaptın dersen asagıdaki kablo ile yaptım. Bu receiver 'lerin cıkısı degisik. Onun için aşagıdaki kablo kullanılıyor. Ve ucunada ben 1 adet ses çoklayıcısı taktım. Sen 2 tane takacaksın. Boylelikle 3 cıkısı takmıs olacaksın. Ama receiver kaliteli olması lazım. Mesela benim eski receiver next&nextstar idi. Bunada yaptıgım aynı işlemleri yapmama ragmen sadece 2 uydudan ses geliyordu

Logitech X540 - Özellikler, Sorular ve daha fazlası.

quote:

Orjinalden alıntı: second2

Merhaba arkadaşlar,
    Ben de dün Vatan' a sordum, fiyat 135 ytl civarı.Kur düştüğü için biraz ucuzlamış.Almayı düşünüyorum ama sorun şu.Benim LCD TV ye ve uydu receiver a direk bağlayabilecek miyim? Ayrıca DVD eklemeyi düşünürsem bu sistemleri tüm bağlantı nasıl olacak? Forumu tamamiyle gezme fırsatım olmadı, belki bir arkadaş bunu cevaplamıştır ama kusura bakmayın,az vaktim olduğu için tekrar soruyorum.

Teşekkürler..

• Arkadaşlar biri bizim sorumuza cevap verebilir mi?

O kadar bilgili olan kişi var biride ilginirse seviniriz*
  • Kardeş yukarıda cevap vermişler.
    Bende MSI K2N ULTRA var+ Creative 5.1 SB var.
    İkisindede denedim açık söyleyim bir fark göremedim. Amaaaa X-Fi li 100 küsür milyonluk karttan alırsan illaki fark olacaktır. 30-40 milyonluk bir karttan randıman bekleme

quote:

Arkadaşlar biri bizim sorumuza cevap verebilir mi?

O kadar bilgili olan kişi var biride ilginirse seviniriz*
  • Arkadasım istersen sizin sitedeki video'nun linkini buraya yapıstırırsan baska arkadaslarda test edebilirler. Bende yazın alcam olsa simdi denerdim walla.
    Baska ses kartından olabilir diyecegim ama matrix basınca herkeste ondeki haporlorlerdeki ses arkaya yapıstırılıyomus

quote:

Arkadaşlar dün aldım sonunda X-540 ı.Vatanda uygun fiyata şu anda.135 YTL.Her şubesinde de var.Ve baya stoklarıda var....

Gerçekten böyle bi ses hiç beklemiyodum.Resmen akşam çocuklar gibi sevindim :)

Verdigim paranın sonuna kadar helal oldugu bi üürnü almakta ayrı bi mutluluktu...

Fakat sormak istedigim bişey var.Mesela bizim sitedeki videoları izledigimde sadece önden ses geliyo matrix i açınca centerdan da geliyo ama arkalardan gelmiyo.Bunun nedeni nedir?

• EnnX yukarıda soruya cevap vermisler demiissin ama ben bulamadım. Sadece 1 arkadasda aynı sorundan yakınıyodu
  • quote:

Orjinalden alıntı: KarraKarrtal

quote:

Orjinalden alıntı: Nymphadora

@karakartal
    grimsere ilaveten;

cevp için teşşekkür ediyorum...Peki surround ses almak için aşağıdaki ucuz ürünü alsam yeterli olur mu öyle çok profesyonel bir ses beklemiyorum sadece farklı hoparlörlerden farklı ses gelsin istiyorum yani fazla abartmaya gerek yok yani.... Olur mu aşağıdaki ürün?

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=218&productid=bd50138

olmaz çünkü buda 2.0 ses kartı
    5.1 olanlarına bakın

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.