Şimdi Ara

LOGİTECH X530 İLGİNÇ ARIZA ??????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese selam !! allaha şükür vatani görevimizi yaptık geldik uzun süredir buralarda yoktuk . Neyse kısa kesicem Logitech x530 ses sistemine sahibim, uzun süredir bir sıkıntı yoktu ama son günlerde farkettiğim bir arıza söz konusu; eve geldim ses sistemini kurdum FRONT LEFT olan kolandan ( masaüstündeki sol hoparlör) ses gelmiyor. Sorun kesin olarak software değil. Kesin kanıtladım. Çünkü sub'dan çıkışları değiştirdiğim zaman kolondan ses geliyor. Sorun kısaca Boofer'daki devrede Yardımcı olan çok büyük sevaba giricek bildiğiniz gibi stereo yada 2 channal çıkışlı hiçbirşeyi adam gibi dinleyemez hale geldim lütfen yardım allah rızası için ? Bu arada devrede herhangi bi yanık falan yok içini açıp baktım !!!

• ayni sorun benim 4+1de de cikmisti, lakin tuhaf bir sekilde giris cikislarini degistirince hepsi ses vermeye basladi. Sorun neden olusmustu anlayamamamistim bende
  • arkadaşlar bi yardımcı olsanız lütfen ?
  • Prizden gelen kablo kolonda sökülebiliyorsa çıkar ve kolonda ki elektrik grişini sağlayan çııkışlara metal değdir.
  • kısa devre yapmaz mı ?
  • aynı sistemden bende aldım 2.5 3 ay oluyor aynı sorun gecenlerde oldu dedim noluyor daha yeni aldık bi baktım bizimkiler ayarları karıstırmıs full sola yuklenmısler.Birde dengeyi kontrol et?
  • kontrol ettim onlarda bişey yok kısaca yazılım olarak bir sorun yok sorun amfideki devrede ama nasıl yapıcam
  • Muhtemel olarak bağlantı yerinde soğuk lehim vardir. Lale nin arkasında ki ana kartin orada. Götürün bi elektronikçiye tahminen soğuk lehim varmiş öyle dediler de. 3-5 TL halledersiniz. Veya elinizden geliyorsa kendiniz de yapabilirsiniz. Biraz arka kısmı oynatın ses geliyorsa direk lehimdendir. Dediğim olaydan %80 zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan2 -- 27 Mayıs 2011; 22:23:37 >
  • Hoşgeldin Garanti süresi bitmediyse aldığın firmaya iade et tamir ettir,yada yurtdışını ararsan telefonda ayrıntılı şekilde arızayı anlatırsan yardımcı olmaya çalışırlar.
  • garanti süresi bitti kısaca o devreyi yapabilmemi birisi anlatırsa yada neresini yapıcağımı kendim yaparım sanıırm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.