Bildirim
logitech x530 creative muvo ya bağlanır mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
evet dınleyebılrsın ama coklayıcı ıle muvo nun cıkısına 2 tane coklayıcı bağlarsın ben inspire 5+1 bağlamıştım gayet iyi olmuştu -
mp3 playerlar sesi stereo dağıtır , o yüzden eğer hopalörün üzerinde dağıtıcı bir ünite yoksa bunu yapamazsın , yapsan bile çıkan sesin hoş olacağını zannetmiyorum ; ben muvo 2 yi eski 4400'lere bağlamıştım , güzel ses veriyordu . O birazda ses veren aletle ilgili bişey -
iyi tamam da nerden bulunur ki bu dağıtıcı?yoksa hiç kasmayıp 2+1 bi alayım -
bak gerçek bir 5.1 ses alamazsın hatta sahtesi bile epey uyduruk olur , o yüzden en iyisi 2.1
ama illa ki 5.1 alacam diyosan her bilgisayarcıda bulursun ve 1 yada 1 milyon , fiyatları da -
sen en iyi 2+1 al en iyi performansı alırsın -
5.1 değil anca 5+1 ses alabilir
quote:
Orjinalden alıntı: civilcivil
bak gerçek bir 5.1 ses alamazsın hatta sahtesi bile epey uyduruk olur , o yüzden en iyisi 2.1
ama illa ki 5.1 alacam diyosan her bilgisayarcıda bulursun ve 1 yada 1 milyon , fiyatları da
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X