Şimdi Ara

Logitech X230 un hoparlor ızgarası nasıl çıkar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bassın vurusunu görmek için X230 un koruyucusunu çıkarmam lazım.çıkaran varmı?en çok merak ettigim sey X230 un amfisi ve hoparloru.

• cevap verecek yokmu?saçmamı oldu konu.kendime
  • quote:

Orjinalden alıntı: by*cambaz

arkadaslar bassın vurusunu görmek için X230 un koruyucusunu çıkarmam lazım.çıkaran varmı?en çok merak ettigim sey X230 un amfisi ve hoparloru.

biraz önce tornavidayla çok kolay şekilde çıkardım dostum.sende dene açınca çok şaşırıcaksın:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 16 Aralık 2006; 17:04:51 >
  • Mümkünse resmini koyarmısınız arkadaşlar..
  • bencede.resim koyarmısın? ayrıca nesine sasıracam.hoparlor küçüükmü büyükmü? garanti dısı felan olurmu?
  • garanti dışı olurmu bilmiyorum.ben çok merak ettiğim için göze alıp açtım:)resimleri birazdan koyarım.
  • nasıl açtın yaw ben açamıyom.ya adım adım yazabilir misin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech x540 mı yoksa x530 mu ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • [simage]http://www.resimload.com/070326/tQI_DSCI0026.JPG [/simage]

[simage]http://www.resimload.com/070326/KqV_DSCI0027.JPG [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 16 Aralık 2006; 18:20:25 >

• [simage]http://www.resimload.com/070326/ewH_DSCI0029.JPG [/simage]

resimdeki gibi gri ızgarayı tornavidayla gevşet.bütün çevresini gevşetince zaten kendliğinden çıkıyor.ama dediğim gibi siyah halka gibi olan kısmı değil sadece gri ızgarayı gevşet...
  • sagol abi açtım.ama galiba garanti gitti.o çemberin cevresi zedelendi.hani içini görünce sasıracaksın demistinya çok sasırdım.o sub ne öyle.sanki naylon.dokununca iceri batıyor.ben kaliteli sert bi sub bekliyordum.
  • quote:

sagol abi açtım.ama galiba garanti gitti.o çemberin cevresi zedelendi.hani içini görünce sasıracaksın demistinya çok sasırdım.o sub ne öyle.sanki naylon.dokununca iceri batıyor.ben kaliteli sert bi sub bekliyordum.

ne demek dostum.

öle olmasına rağmen çok yumuşak ve güçlü bass veriyor.
  • kesin garanti dışı kaldımı simdi.sadece tornavida izi var
  • maalesef öyle oldu.ama merak etme 2 yıl içinde ona hiç birşey olmaz set sağlam bir set çünkü
    quote:

kesin garanti dışı kaldımı simdi.sadece tornavida izi var
  • adam nerden anlıycakki ama.zor görünüyor.dikkatli bakınca belli oluyor
  • O KADARINI BİLEMEM GÖRMEM LAZIM.AMA SONUÇTA SERVİS İZLERİ KONTROL EDER
  • vida sökmedimya.sadece bi kapak çıkardım ya bozulsa neyi bozulurki?sesi fazla açmıyom zaten
  • belki de o kadar yumusak ve esnek oldugundan tatlı tatlı vuruyordur

quote:

sagol abi açtım.ama galiba garanti gitti.o çemberin cevresi zedelendi.hani içini görünce sasıracaksın demistinya çok sasırdım.o sub ne öyle.sanki naylon.dokununca iceri batıyor.ben kaliteli sert bi sub bekliyordum.
  • o subwooferden okadar bass nasıl çıkıyor yaw.cidden mükemmem birsey.sub u gördüm.hem küçük hemde adi gibi ama müzikte manyak.
  • z5500 mübarek
  • quote:

Orjinalden alıntı: canozpinar

z5500 mübarek

kardes ben X230 un boyutuna göre konusuyorum.sende görsen sende sasırırsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.