Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Logitech x230 2+1 32W Satın Al 12 Nisan 2014 04:07 1 1 Logitech x230 2+1 32W Logitech x230 2+1 32W Ürünü işyerindeki bilgisayarımda kullanmak için almıştım ve ayrıldığım için boşa çıktı satıyorum. Üründe hiçbir sorun ve deformasyon yoktur. İstanbul Suadiye Teknosa'dan almıştım fakat faturasını kaybettim. Ses kalitesini ve bass'ları bilen bilir, alana hayırlı uğurlu olsun. Takas kabul edilmemekle birlikte tarafıma banka havalesi ile aynı gün kargoya verilir. İstanbul içi elden teslimde edebilirim... Fiyat : 150Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 19 Ocak 2015 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün EVGA 1600 T2 Power Supply Sapphire RX 580 8 GB Nitro Viper V2 Pro Bitfenix Sleeve Kablolar
VioLee kullanıcısına yanıt Cihaz satildi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün EVGA 1600 T2 Power Supply Sapphire RX 580 8 GB Nitro Viper V2 Pro Bitfenix Sleeve Kablolar