Şimdi Ara

logitech X-530 resmen 2+1 gibi yaw :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar forumda yaptığım araştırma sonucu yaklaşık birbuçuk ay önce logitech x-530 5+1 set aldım pcde bağlı şuan ama sanki 2+1 gibi geliyor bana bass ve ön iki kolan yüksek ses veriyor merkez ve arka iki kolon ise ön ikinin yarısı kadar bile ses çıkarmıyor acaba neden olabilir. ses onboard ondan olabilirmi acaba ses kartımı almam lazım cevaplarınızı bekliyorum iyi forumlar

• ewt sen git iyi bir ses kartı al derim sanırım senin ses kartın tumlesık 2.1

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=21168

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @armagedon@ -- 18 Aralık 2006; 20:37:56 >

• ya arkadaşlar onboard ses kartları kendine yetmiyor siz gidip 5+1 alıyosunuz anlamıyorum gidin harivi bi ses kartı alın ne olurs aolsun 20 ytl lik olsa oda yeter. gidiyonuz onbard ses kartıyla yok x530 çok dandik yok ses gelmiyor diyip ürünü kötülüyonuz gelez tabi ses onlarla..
  • armagedon hocam yorum için tşkkr ederim.hami kardeş ben dikkat ettiysen ürünü kötülemiyorum ayrıca benim onboard ses kartı asus p5w dh deluxe anakartın üstünde hd audio kötü bi onboard değil yani bakalım bi ses kartı alcam artık bide öyle deniyelim iyi forumlar.
  • nega kardesim..
    creative audigy giriş seviyesi ses kartları 60 ytl civarında...kesinlikle almaya değer en azından o/b ses kartında kurtulmak için..

o/b ile yasanan sorunlar zaten bitmek bilmiyor...bir baska arkadasımız da dvd izlerken centerdan ses gelmemesinden şikayetçi...ben kullandıgı programın bir özelliğinin açık ya da kapalı olmasında olabilir diye dusunmustum ancak sanırım oyle değill...

gercekten hiç uğraşmaya değmez o/b ile...şimdiden yeni ses kartınız hayırlı olsun...
  • geçenlerde böle bir konu olmuştu. arkalar az ses veriyor diye. x530 un özelliği diyorlardı. ayar yapıyorlardı. büyük ihtimalle ondan kaynaklanıyordur.
  • ya arkadaş arka hoparlorler,center,ve ön hoparlorlerin ses ayarları ayrı ayrıdır.muhtemelen arka ses ayarların düşük onları yükseltmeyi dene.
    yeni ses kartı almana falanda gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Technics SA-DX 940 ve 5+1
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zaten ürünü kötülüyorsunu sana söylememiştim.. neyse sound blaster 5+1 ler var 2.el 40-50 ytl ye denk gelirse al işini görür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hami10

zaten ürünü kötülüyorsunu sana söylememiştim.. neyse sound blaster 5+1 ler var 2.el 40-50 ytl ye denk gelirse al işini görür.

ya arkadaşlar alemsiniz her o/b yi kötü sanıyosunuz.sonrada sisteminiz kaliteli olduğu haldegidip fazladan para harcıyosunuz.
    adamın sahip olduğu boardın fiyatı ve özellikleri hakkında bi fikriniz varmı acaba?
    DOLBY MASTER high definition 192000 khz ses digital ses işleme özelliği var.creative neymiş?
    50-60 milyona kart al diyosunuz.
    adamın sahip olduğu board zaten özellikle ses kartı gibi tasarlanmış.
    bu asusun digital home audio serisi zaten

• quote:

Orjinalden alıntı: NEGA

armagedon hocam yorum için tşkkr ederim.hami kardeş ben dikkat ettiysen ürünü kötülemiyorum ayrıca benim onboard ses kartı asus p5w dh deluxe anakartın üstünde hd audio kötü bi onboard değil yani bakalım bi ses kartı alcam artık bide öyle deniyelim iyi forumlar.

rica ederim iyi bir ses kartı baya bi farkettirir hem ses kalıtesini hemde 6 kanal ses alabilirsin iyi calısmalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

quote:

armagedon hocam yorum için tşkkr ederim.hami kardeş ben dikkat ettiysen ürünü kötülemiyorum ayrıca benim onboard ses kartı asus p5w dh deluxe anakartın üstünde hd audio kötü bi onboard değil yani bakalım bi ses kartı alcam artık bide öyle deniyelim iyi forumlar.

rica ederim iyi bir ses kartı baya bi farkettirir hem ses kalıtesini hemde 6 kanal ses alabilirsin iyi calısmalar

zaten 8 kanal çıkın var.gidipte düşüğünümü alacan

• İlk önce denetim masasından ses çıkışını 5.1 olarak ayarla.Ses çıkmazsa kart almayı düşünürsün.
  • evet evet sen en iyi git kart al boşver napçan dandik zaten asus p5w
  • arkalardan az ses gelmesi normal değil pek.. audigy 2 zs de mesela CMSS stereo suurround ayarlayınca düzliyo .. ama CMSS ve CMSS 3D de arkadaşlardan daha az ses geliyo... ayar lazım sanırımm
  • Bu arada senin onboard ses kartının özellikleri:
    Realtek ALC882M Yüksek Netlikte Ses 8-kanallı CODEC
    Çoklu-işlem, Giriş-algılama ve Girişi yönetme özelliği
    Anti Pop Fonksiyonu
    Eksendeş, arka I/O portu üzerinde Optik S/PDIF çıkışı
    Dolby Master Studio teknolojisi özellikleri
    Dolby Prologic IIX
    Dolby Kulaklık
    Dolby Gerçek Hoparlör
    Dolby Digital Live

Teknik olarak arka hoparlörden fazla ses gelmesi yanlış.Film için örnek verirsek, arkanda patlama gibi yüksek ses veren şeyler olduğunda arkadan ses gelmesi gerekir.Surround ayarlıysa yani normal 2.1 şeklinde çıkış alıp çoğaltmıyorsan, arka hoparlörlerden yüksek ses gelmez.
    İnsan kulağını da düşünürsen, kulak kepçesi nedeniyle öndeki sesleri daha iyi duyar.

Yine de çok rahatsız olduysan arka hoparlör seslerini açabilir veya önleri kısabilirsin ama dolby surround özelliği olmaz bu.

• tabiki ses kartı 8 kanallıysa almasın tabi ben 5.1 desteklemıyoo diyee söyledim öylee oldugunuda söylemedi zatee onboard 8 kanallıysa o sete cok bilee gidip ses kartı almana gerek yok gibi sendekı tumlesıklee ıdare et o set için yeterlii
  • Aslında X530'un tüm hoperlörleri aynı ses veriyor. Ama kulağımız az anlıyor nedense. Aynı sorun bende de vardı, 4 hoperlörden beraber ses verdiğim zaman ses tizleşiyor mid'ler yok oluyor bass'lar ise iyileşiyordu. Onboard ses kartının da etkisi var ama HOPERLÖR YERLEŞİMİ çok önemli. Benim bahsettiğim durum arka ile ön hoperlörlerin aynı yerde durması sonucu oluyormuş, arka hoperlörleri başka yere aldım, durum düzeldi. İyi ses kartı + iyi yerleşim çok önemli.
  • quote:

ses kartı alırsan gerçekten izlenimlerini çok merak ediyorum.mutlaka yaz.anakartın üzerindeki pek ses kartı sayılmaz uyduruk bir codec sadece.hd ses veren onboard bende de var denedim ve hiç memnun kalmadım.cızırtılı yüksek sinyal gürültülü hatta hdd çalışırken motor sesi gibi ses veren bas yoksunu kapı zili gibi iğrenç bir şey.ne kadar iyi olursa olsun.yalnız bazı abit anakartlarda creative işlemcili ses kartları var onboard olarak onları ayrı bir yere koyuyuorum.

• Arkadaşlar bende x-530 + creative sound blaster 5.1 ses kartı var..arka hoparlörlerin seslerini nereden ayarlayabilirim?ben sadece center,subwoofer seslerini ayarlayabiliyorum.Arka hoparlörler için bir program mı gerekiyor ??Yardımcı olursanız sevinirim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.