Şimdi Ara

Logitech X-210 2+1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu ürünü daha 1 hafta olmadı alalı teknosanın bir kampanyası vardı ordan aldım inanılmazda memnunum 50 watt bass var 25 watta haporlörler tavisiye ederim kaçırmayın derim....Fiyat 89.90 bu fiyata gerçekten kaçmaz hiç tereddüt etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulubatlı07 -- 19 Ağustos 2009; 15:30:28 >

• bende x-230 var bende aynı fiyata teknosadan almıştım tabi nerdeyse 1 sene oluyor inanılmaz memnunum hala daha forumda microlab şöyle böyle diyenler var ...
  • Watt değerlerini yanlış yazmışsınız, uydular 5'er watt, subwoofer 15 watt olmak üzere toplam 25 wattır. Tabii watt değeri önemli değil, ses kalitesi daha önemli. Siz beğendiyseniz sorun yok ama 90 lira bence biraz fazla, alternatif olarak diğer markalara da bakılmalı.
  • microlab ı hafif bir marka olarakmı görüyorsun sen microlab m820 ve x230 dinledim ve microlab aldım x230 sadece bass olarak öne geçer ki mid ve tiz olarak kötü fakat microlab çok daha dengeli bir set kumandası olmasıda cabası
  • Verdiği sesin kalitesinden memnunum ama bunun wooferdan çıkan bassı kapama, azaltma gibi bir şansımız yok mu ? Normalde diğer hoparlorlerde kumanda üzerinden woofer ayarı yapılabiliyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Technics SA-DX 940 ve 5+1
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.