Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
231.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ilk gün hiç sorun olmamasına rağmen daha sonra 1-2 saniye bastığım tuşlara tepki vermemeye başladı. Canımı sıkıyo bu durum
  • Vatanbilgisayar'ı iptal ettim gidip Teknosa'dan aldım.Tasarım güzel,nano alıcılı olmasıda güzel ancak önceki game pad'imin yerini tutamadı.Arkadai L ve R tuşları fazla sert.Özellikle alt tuşlar için biraz kuvvet uygulamanız gerekiyor.Tak tak seslerde cabası.Şuan için alışma evresindeyim.İki,üç güne tamamen kavramış olacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EndlessThe1st

quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_vs_schumi

quote:

Orijinalden alıntı: tetova16

quote:

Orijinalden alıntı: guren197228

quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

2 gün öncw f310 aldım, işletim sistemim XP. Bugün gamepad'i pc'ye bağladım, cd'nin içindeki driverleri yükledim, şöyle bir hata veriyor.

Defalarca çıkartıp, taktım... Aynı hatayı veriyor. Başka PC'lerde de deneyeceğim, eğer aynı hataları yine verirse, gidip değiştireceğim. Hem olursa, üstüne biraz daha verip f510 alacağım.

Not: ürünü kutudan çıkarırken, kutu biraz yırtıldı. Sorun olmaz umarım.

bu hatanın aynısı bende de var arkadaşım sen nasıl bir çözüm buldun windows 7 64 kullanıyorum

F710 aldım ve bu hatayı alıyorum. Sorun nedir acaba ve çözümünü bilen varmı arkadaşlar. Sinyal ışığı sürekli yanıp sönüyor ve bilgisayarla gamepad arasında bağlantı kuramıyorum bu hatadanmı kaynaklanıyor acaba.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

merhabalar, bu sorunu x input modunda logitech profiler yazılımına girerken alırsınız, çünkü zaten otomatik olarak konfigüre edilmiştir tuşlar.. ancak joyistiği d-input moduna alırsanız profiler yazılımından konfigüre edebilirsiniz..

Ayrıca benim de bir sorum olacak, 64 BİT WİNDOWS 7 de F710'u ben X-Input modunda bir türlü bağlayamadım, çeşitli kaynaklarda xbox 360 controller yazılımınu yükleyerek bu sorunu çözüldüğü anlatılıyordu başaramadım, SS'li anlatımı olan varsa paylaşabilir mi?
    Cihaz X-input modunda 32 bit Win7 de kullandım, özellikle ayarları otomatik yapması sebebiyle harika oluyor,
    ancak f1-2010 gibi oyunlarda d-input ta bağladığınızda gaz-fren de analog stik üzerinden oluyor, bu da tabiki karmaşa yaratıyor :) sırf joyistik kullanabilmek için 750mb rem kullanım hakkımdan feragat etmek istemiyorum :) lütfen yardım :)

ne yaptıysam bu hatayı almaya devam ediyorum önce yazılımı yüklüyorum sonra usbden takıyorum donanim yüklenmesi sırasında sorun oluştu diyor daha sonra aygıt yöneticisinden güncellemeye çalıştım oda olmuyo sürekli aynı şey devam ediyo çözümünü bilen varmı 2gündür kullanamadım gamepadi

yok mu bunun çözümünü bilen xinput konumunda bağlantıyı yapabilen
    Xinput driver ını bulan falan yok mu arkadaslar

ARKADAŞLAR BU SORUNU ÇÖZEN VAR MI

• sorunu nasıl çözdünüz?bana da anlatırmuısınız
  • bi tek ben değil demekki sorunlu olduğunu söyleyen
    almadan önce herkes kesin al diyordu.aldım ama hayal kırıklığı oldu benim için
    malzeme kalitesi hariç kablosuz snoopy i tek geçerim
    ama malzemesi çok dandik onunda .
    zaten çinde yapılıyor 1-2 dolar fazla harca olmadı 5 dolar fazla harca neyse verelim arkadaş
    logitech e adam gibi rakip çıkmamasını anlamıyorum bi türlü.öyle ahım şahım bişey değil.altı üstü oyun kolu
    adamlar neler yapıyorlar bi bunu yapamadılar.
  • f710 32 bit win7
    de sorunsuz ama 64 bit de sorunlu.hangisisnde
    problem yasadiniz bilmiyirum ama f710
    gercekten bi driveria ihtiyaci var
    neyse cozume gelelelim.google acip xbox 360
    wireless driver yaxin yada direk
    www.microsoft.com/hardware/en-us/d/
    xbox-360-wireless-controller-for-windows.
    tiklayin... isletim sistemine uygun driveri indirip
    kurun...
    simdi sag tikla bilgisayarima ozellikler sol
    taraftaki aygit yoneticisine gel. actigimizda f710
    yaninda unlem var.sag tiklayip surucu
    guncellestir deyip bilgisayarimi tara ardindan
    driveri var goz at deyip xbox un kurulu oldugu
    klasoru bulun.zaten actiginizda tek inf dosyasi
    mevcut. artik hic baglanti kopnadan sorunsuz
    sekilde oynayin..iyi oyunlarr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lyldz -- 22 Mayıs 2011; 2:47:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

bi tek ben değil demekki sorunlu olduğunu söyleyen
    almadan önce herkes kesin al diyordu.aldım ama hayal kırıklığı oldu benim için
    malzeme kalitesi hariç kablosuz snoopy i tek geçerim
    ama malzemesi çok dandik onunda .
    zaten çinde yapılıyor 1-2 dolar fazla harca olmadı 5 dolar fazla harca neyse verelim arkadaş
    logitech e adam gibi rakip çıkmamasını anlamıyorum bi türlü.öyle ahım şahım bişey değil.altı üstü oyun kolu
    adamlar neler yapıyorlar bi bunu yapamadılar.

Logitech varını,yoğunu bu işlere veriyor dostum.Oyun ürünlerinde üstüne tanımam,aynı şekilde sis sistemleride muhtemeşem.Hani Logitech Monitör falan çıkarsa düşünmeden alacak durumdayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988
    W7 64 bit'te sorunlu mu ? Offf. Almaktan vazgeçeyim o zaman ?

Şunuhttp://forum.donanimhaber.com/m_43980177/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43981089 kullanmaya devam o zaman.

sorunlu ama cozumu var:D sumdi sorunsuz kullaniyorum yukariya bak bakalim cozum icin :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988
    W7 64 bit'te sorunlu mu ? Offf. Almaktan vazgeçeyim o zaman ?

Şunuhttp://forum.donanimhaber.com/m_43980177/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43981089 kullanmaya devam o zaman.

sorunlu ama cozumu var:D sumdi sorunsuz kullaniyorum yukariya bak bakalim cozum icin :P

ooo iyiymiş. :) Teşekkür ederim kardeşim. O zaman üstteki kolu satınca üzerine para ekleyip ilk fırsatta alayım bu kolu. :)

• bence iyi bir secim.hakkini veriyor kol :P
  • Merhaba arkadaşlar
    Toshiba laptop win 7 64 bit kullanıyorum.
    Logitech f510 aldım ama pc de pes2011 ü oynayamıyorum bu kolla.
    Kontrorland diye 25 tl lik kolla hiç bir ayar yapmaksızın oynayabilirken neden f510 da oynayamıyorum.
    Driverini falan indirdim.her şeyini kurdum ama nafile.
    Bana f510 ile pess oynayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okoroglu

Merhaba arkadaşlar
    Kontrorland diye 25 tl lik kolla hiç bir ayar yapmaksızın oynayabilirken neden f510 da oynayamıyorum.

vallaha f510 kullanmadım hiç bilmiyorum ama D-X modu var mı o gamepad de de ? bir de xbox360 controller programını indirip gampadinize xbox 360 desteği verebilirsiniz bu sayede tak çalıştır moduna dönüşecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 30 Mayıs 2011; 2:07:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okoroglu

Merhaba arkadaşlar

kontorland çok kaliteli bi markadır.
    onun kablolu kolunu 3-4 yıl kullandım.sonra 1 yıla yakın hiç oynamadım.artık pazlandı mı ne olduysa çalışmamaya başladı bazı tuşlar.
    kablosuz olanı olsa hiç düşünmeden alırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaitachi -- 30 Mayıs 2011; 12:38:33 >
  • bunun titreşimini pes oynarken çalıştırabilen warmı yada çalıştıgı herhangi bir oyun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

bunun titreşimini pes oynarken çalıştırabilen warmı yada çalıştıgı herhangi bir oyun?

bununla pes den başka bişey oynamadım.
    ama önceki kollarımdan biriyle need for speed oynamıştım.
    onda otomatik çalışmıştı.bununda bi programı var onu bi dene

http://forum.darkhardware.com/viewtopic.php?f=7&t=195567&start=0
  • speedlink STRIKE FX Wireless Gamepad for PC & PS3. süper bir gamepad alman malı. piyasaya yeni sürüldü.

Logitech Wireless Gamepad F710

http://www.speedlink.com/?p=2&cat=3315&pid=23946&paus=1

• quote:

Orijinalden alıntı: deta53

speedlink STRIKE FX Wireless Gamepad for PC & PS3. süper bir gamepad alman malı. piyasaya yeni sürüldü.

evet çok şık duruyor çok beğendim gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 2 Haziran 2011; 23:53:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: deta53

speedlink STRIKE FX Wireless Gamepad for PC & PS3. süper bir gamepad alman malı. piyasaya yeni sürüldü.

Logitech'mi ? Speedlink'mi?
    Düşünmeden Logitech hocam.

• hangi gerekçeyle ? henüz kullanan kişilerden bir yorum almadık ve gerekli incelemeyi detaylı olarak gerçekleştirmedik. marka mantığıyla bu iş olmaz
  • yeni çıktığı için şu an türkiyede sadece bir sitete de var. yabancı sitelerden araştırdığım kadarıyla SONY SIXAXIS gamepad ile kıyaslanıyor. en büyük artısı pilli olmaması usb den şarj edilebiliyor. alman malı olmasıda sağlam olduğunun bir göstergesi bence. tabiki alıp deneyip kullandıktan sonra daha sağlıklı yorumlar yapılabilir.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.