Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar,ben bu logitech f710 u crysis2 oynamak için almıştım oyunu bitirdim kurulumunda hiçbir sorun yaşamadım gayet memnunun pil ömrüde uzun benim sorum herkez xinput dan bansetmiş zaten onda sorun yok pc derhal tanıdı ama ben directinput ta d-pad ayarlarında maus ve klavye tuşlarındaki işlevselliği nasıl atıyacağımı bir türlü yapamadım logitech sitesinde var ama çok açıklayıcı değil bu konuda yardımlarınızı bekler ilgi gösteren herkese şimdiden tşk ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxZoRRoxxx
    slm arkadaşlar,ben bu logitech f710 u crysis2 oynamak için almıştım oyunu bitirdim kurulumunda hiçbir sorun yaşamadım gayet memnunun pil ömrüde uzun benim sorum herkez xinput dan bansetmiş zaten onda sorun yok pc derhal tanıdı ama ben directinput ta d-pad ayarlarında maus ve klavye tuşlarındaki işlevselliği nasıl atıyacağımı bir türlü yapamadım logitech sitesinde var ama çok açıklayıcı değil bu konuda yardımlarınızı bekler ilgi gösteren herkese şimdiden tşk ederim

fps oynamak cok zor degil mi yaaa.ben de denedim ama su koseli sekilde donmek yani ilerken saga sola bakmak iskence gibi geldi bu bi aliskanlik mi yetenek mi :D xinput da oynamak keyifli ama diger yontemle nasil yapilacak bende bilmiyorum :D
  • kardeş crysis nasıl oynadın ya hadi ateş etme vs anladimda mouse un görevini nasıl oluyor sağa sola donme ayrıca ateş etmek icin silahi odaklama
  • walla banada işkence gibi geliyor kolla fps oynamak
    oynayanlarıda anlamam bi türlü
    hadi ps i anladıkda pc de neden?
  • merhaba ben yeni ps3 aldım ve f710 cihazımı ps3 görmüyor , alıcısını usb bağlantısına taktım ancak malesef görmüyor pilllerde filan sorun yok bir düşünceniz varsabilgi verme imkanınız olurmu
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: grknky

merhaba ben yeni ps3 aldım ve f710 cihazımı ps3 görmüyor , alıcısını usb bağlantısına taktım ancak malesef görmüyor pilllerde filan sorun yok bir düşünceniz varsabilgi verme imkanınız olurmu
    teşekkürler

Bende 2 adet rumblepad 2 var wireless olanlardan ps3 sorunsuz görüyor bu kolları..Sizdeki cihazıda görmesi lazım mantıken..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi {PeGaSuS} -- 14 Mayıs 2011; 10:16:54 >
  • logitech precision stokları bitmiş hep, şöyle en fazla 25-30 tl'ye logitech pad satılıyor mu şu an?
  • şunu buldum ama 45 çok ya ben yılda 10 kere falan kullanırım belki padi :) ama 2 günde bozulan snopy gibi dandik padlere de para vermek istemiyorum, 3 kere falan aldım snopy ve muadillerinden ilk
    oynayışta gitti hepsi euhe

http://www.exa.com.tr/logitech/oyun_kollari/logitech_f310-366-13875.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silphatos -- 14 Mayıs 2011; 11:29:21 >
  • biraz zorlandım ama banada klavyede nano elbisenin özelliklerini açan harflerin yerini bulmak zor geldi,tek zorluğu ateş ederken hedefi tam yakalamak gerisi basit.bu arada kurcalıyarak logitech in D-pad özzeliğini öğrendim şimdi istediğim oyunun tuşlarına uyarlıyabiliyorum.saygılar
  • bu arada ps haricinde game pad kullanmamıştım,ama logitech game pad almayı düşünen arkadaşlara f710 u şiddetle tavsiye ederim süper malzeme ve çok uzun ömürlü pil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxZoRRoxxx

bu arada ps haricinde game pad kullanmamıştım,ama logitech game pad almayı düşünen arkadaşlara f710 u şiddetle tavsiye ederim süper malzeme ve çok uzun ömürlü pil.

güzeldir. güle güle kullanın
  • Beyler kafayı yemek üzereyim hiç bir yerde yok ufacık alet (nano alıcı). Gamepad yalan mı oldu şimdi Bulamaz mıyım hiçbi yerden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Highsenberg -- 14 Mayıs 2011; 22:26:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alessio Nikky

Beyler kafayı yemek üzereyim hiç bir yerde yok ufacık alet (nano alıcı). Gamepad yalan mı oldu şimdi Bulamaz mıyım hiçbi yerden?

servisinde vardır belki.
    telini bulursan ara bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

quote:

Beyler kafayı yemek üzereyim hiç bir yerde yok ufacık alet (nano alıcı). Gamepad yalan mı oldu şimdi Bulamaz mıyım hiçbi yerden?

servisinde vardır belki.
    telini bulursan ara bi

garantiden bişey çıkar mı acaba
  • sizin için bunu buldum isterseniz arayın direk cevaplıyorlar.

Logitech Destek
  • sizin için bunu buldum isterseniz arayın direk cevaplıyorlar.

Logitech Destek
  • Türkiye / Turkey 00800 44 882 5862 diyor ama yurt dışı numarası değil mi bu
  • programını yükledim biraz daha iyi gibi ama gene sorun var.
    illa o kabloyu takacan ve verici ile kol birbirini görecek.ben servisle felan uğraşamam böyle kullanırım
    quote:

Türkiye / Turkey 00800 44 882 5862 diyor ama yurt dışı numarası değil mi bu

+44 galiba ingiltere.avrupa merkezi orda heralde.
    başında 800 olduğu için büyük ihtimal ücretsiz arama.
    orası sorununu çözermi bilmiyorum ama bence türkiyedeki servisini bulursan daha iyi olur.

• Ürünü bugün aldım 1-2 gün içinde elime geçer.

Ama yorumlardan dolayı içimde bi korku oluştu inşallah wireless mesafesi konusunda bi sıkıntı yaşamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unal83

Ürünü bugün aldım 1-2 gün içinde elime geçer.

Ama yorumlardan dolayı içimde bi korku oluştu inşallah wireless mesafesi konusunda bi sıkıntı yaşamam.

çekim sorunu driver ile düzeliyor. genel olarak sorunsuz bir üründür.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.