Şimdi Ara

LOGITECH V550 NANO CORDLESS LASER MOUSE FIRSATI!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.941
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/logitech-v550-nano-cordless-laser-mouse-oem-910-001129/productDetails.aspx?categoryid=52&productid=bd28747

KDV Dahil:65,07 TL

Biraz araştırdım bu fiyata piyasada yok gibi.İhtiyacı olan arkadaşlar yararlanabilir.Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsy77 -- 2 Ekim 2009; 18:25:28 >

• Gerçekten sıcak.Mouse nasıldır arkadaşlar yorum yapabilir misiniz?
  • arkadaşlar tamda böyle bir ürün bakıyordum fiyat ve ürün hakkındaki yorumunuz nedir?
  • Bildiğim kadarıyla popülaritesi olan, kullananların memnuniyet yüzdesinin yüksek olduğu bir ürün.
  • 1 sene önce v450 aldım fakat bugünlerde sol click gitti.
    İşin kötüsü daha öncede v320 kullandım aynı problemi yaşamıştım.

Logitech'de malzeme kalitesi filan üst seviyede ama şu click olayını halledemediler gitti.
  • fiyat iyi benim bildiğim piyasaya göre normalde 80-90 tl civarlarında. kullanıcısı olarak ben mutluyum profesyonel oyun oynuyorsanız işinize gelmez onu belirteyim çünkü tam ele oturması lazım ergonomi lazer gücü rengi vs.. Çekim mesafesi 8 metre gibi. pil süresi 1 yıl min. içinden çıkan duracell pilleri takınca 450 gün falan gösteriyor. alıcısının küçük olması çok güzel hele notebooklar için harika bişi takın unutun. sağ sol tuş, 2 vitesli tekerlek ve yine tekerlek scroll sağ sol hamleleri var. scroll un tuşlarına başka özellikler atayabilirsiniz. benim diyceğim bukadar. memnun kalırsınız diyorum
  • Ürün açıklamasında oem diyor, yani orijinal ambalajda değil karton kutuda gelecektir ürün. Şans kutularında nasıl çıkıyorsa o şekilde.

Eğer şans kutusuyla şansınızı deneyerek almak isterseniz 39.90 TL'ye düştü Teknosa'larda bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan -- 2 Ekim 2009; 19:00:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şans kutusundan aldım bende teknosadan oem değildi bildiğin orjinal paketinden çıktı? alala
  • quote:

Orijinalden alıntı: lagaluganet

şans kutusundan aldım bende teknosadan oem değildi bildiğin orjinal paketinden çıktı? alala

İlk çıkan şans kutularında orijinal paketinde çıkıyordu ve rengi beyaz-mavi idi.

Daha sonra oem paketlerde siyah renkte çıkmaya başladı V550'ler.

Ben de orijinal paketinde almıştım, üstünden epey bir zaman geçti hatta.
  • Laptop için çok daha uygun bence logitech konuşturmuş yine
  • gerçekten fiyat çok iyi world kartada peşin fiyatına 12 taksit kaçırılmaması lazım bir ürün
  • valla benim ellerim büyük küçük mouse istemiorum pek ele oturmuyor gibi geldi bana
  • Artık logitechten şüphe etmeye başladım
    Benim de LX7 sol clik gitti. havya ile plastik eritmiş servis oraya
    O da iyi olmamış gene göndereceğim.
    Ayrıca türkiyede müşteri servisleri yok
    Sadece Distribitörleri var.
  • bende birkaç gün önce şans kutusu aldım siyah v550 çıktı oem pakette mouse şık rahat daha öncedende küçük mouse kullandığım için sorun yaşamadım ama büyük mouse kullanıpta bunu alanlar ilk başlarda garipseye bilirler ama daha sonra alışırlar fiyat konusunda gerçekten sıcak fırsat 80den aşağıya ben görmedim şuana kadar.
    mouse un servisi konusunda tereddütü olan arkadaşlar bence kafalarına takmasınlar evet logitech in burada servisi yok mouse konusunda ama bir sorun olduğu zaman sitelerindeki ücretsiz telefon hattını aradığınızda şikayetini belirtiğiniz zaman sizden mouseun kırılmış ve onların verdiği referans numarasıyla beraber çekilmiş bir fotosunu istiyorlar en geç 1-2 hafta içinde yurt dışından yeni mouseunuz adresinize geliyor.
  • Ben 3 ekim sabahı sipariş ettim hala daha Tedarik Sürecinde yazıyor stoktamı yok anlamış değilim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mylove

Ben 3 ekim sabahı sipariş ettim hala daha Tedarik Sürecinde yazıyor stoktamı yok anlamış değilim..

cumartesi sipariş vermişsin ne zaman verecekler kargoya?pazar günü kargoya veren bi firma tanımıyorum ben ayrıca hızlı gönderi ibareside göremiyorum salıdan önce kargoya vereceklerini zannetmem iyi günler
  • Cumartesi sabah sipariş ettim. Kargolar cumartesi 17 ye kadar çalışıyor bildiğim kadarıyla, Normalde bu kadar bekletmezlerdi ama hala ses seda yok ! Demekki ellerinde ürün yok veya gelecek yolda
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih.089

1 sene önce v450 aldım fakat bugünlerde sol click gitti.
    İşin kötüsü daha öncede v320 kullandım aynı problemi yaşamıştım.

Logitech'de malzeme kalitesi filan üst seviyede ama şu click olayını halledemediler gitti.

iyi ya işte garantiye gönder yenisini al ... her sene bir mouse değiştir ... logitech düşünüsün
  • ben bu mouse den şans kutusundan çıkarak kullanmaya başladım. gayet memnunum laser ve nano alıcılı olması çok güzel. bana 50 tl ye gelmişti. electroworld de. geçen bimeks kampanya yapmış 80 tl ye stmıştı değerlendirecek arkadaşlar varsa güzel mouse
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.