Şimdi Ara

LOGITECH S220 2+1 iyi midir? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
1
Favori
62.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün vatandan logitech s220 almak için gittim. Stokta kalmamış bende teşhir ürünü almadım. Ama dedim gelmişken diğerlerinede bakiyim. 66 ytl ye Sonic Gear EGO 3 aldım. Orda test ettim logitech e göre yüksek ses in dışında çok daha kaliteli ses sağlıyor. Gerçekten memnun kaldım hiç aklımda yokken onu aldım. İyi ki s220 kalmamış çünkü diğerlerine bakmadna onu alacaktım. İyi oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: geexer

quote:

Orjinalden alıntı: tda 1562q

Beyler ben creatıve ve logitech arasında kaldım. creatıve bir modeli var Gold mağazasında kurulu vaziyette vardı sesi denedim ama hiç güzel bass vurmuyordu üstelik son seste boğuluyor alın resimleri koyuyorum şiddetle tavsiye sakın almayınn zararlı çıkarsınız...

LOGITECH S220 2+1 iyi midir?

Ah ben aldım şu anda başımı ağrıtıyor , ana hoperlar bozuldu sık sık kullanmama rağmen

Hocam ben benzinciden aldım bu hoparlörü puanlarımla Gold computerda takılı olan hoparlörde bass kısmı min. getirmişlerdir gerçekten çok güzel basslar veriyor ama tizleri pek iyi değil.Şuan için çok memnunum.geexer senin sorununu duyunca çok üzüldüm.İnş. bendede aynı problemden çıkmaz(Elektronik mezunuyum çıksada kendim yaparım)

• quote:

Orjinalden alıntı: N-0NE

quote:

quote:

Beyler ben creatıve ve logitech arasında kaldım. creatıve bir modeli var Gold mağazasında kurulu vaziyette vardı sesi denedim ama hiç güzel bass vurmuyordu üstelik son seste boğuluyor alın resimleri koyuyorum şiddetle tavsiye sakın almayınn zararlı çıkarsınız...

Ah ben aldım şu anda başımı ağrıtıyor , ana hoperlar bozuldu sık sık kullanmama rağmen

Hocam ben benzinciden aldım bu hoparlörü puanlarımla Gold computerda takılı olan hoparlörde bass kısmı min. getirmişlerdir gerçekten çok güzel basslar veriyor ama tizleri pek iyi değil.Şuan için çok memnunum.geexer senin sorununu duyunca çok üzüldüm.İnş. bendede aynı problemden çıkmaz(Elektronik mezunuyum çıksada kendim yaparım)

bi ara benim sinema sisteminide tamire gelirmsin bir sütunda 6 taneden 2 tanesi bozulduda bizim burdaki hiç kimse yapamadı sana getircem yaparmısın...

• BEN VATAN COMP TESTT ETTM 5 PARA ETMEZ AMA BENIM İÇİN BASSLAR ÖNEMLİ DEGIL DİYOSAN YETR ARTAr bile
  • merhaba, bende Logitech S220 aldım,
    yalnız bir sorunum var:

aleti mp3 playere baglayıp dinledim, hoparlörlerden ses alabiliyorum ancak subwoofer'dan ses alamıyorum, sorunmu var acaba yoksa bişeyi mi yanlış yapıyorum???
  • quote:

Orjinalden alıntı: arda89

quote:

Orjinalden alıntı: N-0NE

quote:

quote:

bi ara benim sinema sisteminide tamire gelirmsin bir sütunda 6 taneden 2 tanesi bozulduda bizim burdaki hiç kimse yapamadı sana getircem yaparmısın...

Hocam şu aralar valla hiç zamanım yok zaten ben konuyu unutmuşum mail gelince hatırladım

• quote:

Orjinalden alıntı: alexdesouza

merhaba, bende Logitech S220 aldım,
    yalnız bir sorunum var:

aleti mp3 playere baglayıp dinledim, hoparlörlerden ses alabiliyorum ancak subwoofer'dan ses alamıyorum, sorunmu var acaba yoksa bişeyi mi yanlış yapıyorum???

Hocam 2.1 hoparlörlerde tizleri uydular bassı ise subwoofer vermesi lazım.Bilgisayardan eğer subwoofer çıkışı alabiliyorsan MP3 playerda sorun olabilir :)
  • bilgisayardan subwoofer çıkışı almak için özel bişeymi yapmak gerekiyor yoksa hoparlörden çıkan iki kabloyu takmak yeterli mi???
  • yeterli yeterli,ekstra bişey yapmanıza gerek yok.
  • Kardeşimde resimdeki creative den vardı.

Film izleme merakım yüzünden bende bir tane almaya karar verdim. Boyutlarından ve isminin LOGİTECH olmasından ötürü hiç özelliklerini okumadan Logitech s220 yi aldım.

Gerçekten de çok ama çok memnunum basları mükemmel. woofer test mp3 ü ile bası içinde hissediyorsun.

Kardeşimdeki crative windows açılışında bile cızırdıyor.

Yerim ve cebim dar diyenler düşünmeden alsın derim. Bimek***e 49 TL verdim ama helal olsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: biuu

Kardeşimde resimdeki creative den vardı.

Film izleme merakım yüzünden bende bir tane almaya karar verdim. Boyutlarından ve isminin LOGİTECH olmasından ötürü hiç özelliklerini okumadan Logitech s220 yi aldım.

Gerçekten de çok ama çok memnunum basları mükemmel. woofer test mp3 ü ile bası içinde hissediyorsun.

Kardeşimdeki crative windows açılışında bile cızırdıyor.

Yerim ve cebim dar diyenler düşünmeden alsın derim. Bimek***e 49 TL verdim ama helal olsun.

Hocam nasıl cızırdıyor yhau ? Bende kullanıyorum bunu bende niye cızırdamıyor ? Ben logitech s220 dende müzik dinledim ama gerçekten creative kadar zevk almadım.Tizler biraz zayıf kalıyor agibi gözüküyor ama ekolayzer denilen bi alet var.Midler ve basslar hakkında hiçbir şey söylettirmem çünki e740'dan çok daha güzel (e740 müzik telefonudur kulaklığı gerçekten çok iyi sesi biraz düşükdü kodla kendim yükselttim) ses kalitesi var telefonu anlatmama gerek yok kullananlar zaten bilirler Ve satmayıda kesinlikle düşünmüyorum 2. hattımı takıcam

• Logitech s220 ile Crative A200 ü kıyaslıyorum yanlış anlaşılmasın

LOGİTECH S220 2.1

RMS: toplam 17 watt

Subwofer RMS: 11.3 W

Uydu Başına 2.9W +2.9W

iken

____________________________-
    Creative A200

Kanal Sayısı : 2+1

Toplam Çıkış Gücü : 9 W

Subwoofer Gücü : 5 W

Uydu Gücü : 2X2 W
  • Bende Sbs A300 var yanlız

RMS:21 Watt

Subwoofer:17 W

Uydu:3W x2 =6 W

Bass ve ses ayarı mevcut 11.5 Ac Voltta çalışıyo 1.5 amper çekiyo tam seste.Bassları o kadar kuvvetli ki hoparlörde ses yarıda bilgisayarda %22 de bassda çok hafif açık (bir kaç derece kadar dönmüş (5-10 derece)) Ve oturma odasına gümbür gümbür bass gidiyo
  • Sanırım ben A300 ün resmini koyduğum için yanlış anlama ortaya çıktı. Nede olsa uydulardaki logolar hariç birbirinin aynısı.

ben logitechi 2.1 i çok sevdim. Bende minyatür hastalığı vardır. Ve beni fazlası ile tatmin ediyor.

Bu arada senin 2.1 in piyasa fiyatı ne aralarda.
  • Bana benzinciden çıktı Para vermedim ama piyasada 65-75 civarı.Mesela e*a'da (yıldızlı yere x gelicek) 75 ytl Ama süper hoparlörler herkese tavsiye ederim
  • Bende s220 alacaktım x-230 aldım iykide x-230 almışım woofer canavar gibi s220 de iyi ses güzel çıkıyo ama öyle basslar gümbür gümbür çıkmıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockn_roll -- 7 Mart 2009; 0:40:33 >
  • s220 ye bile iyi diyorsanız ben size diyecek birşey bulamıyorum.Kibrit kutusu kadar subwooferi olan bir sistemi övüyorlar inanamıyorum.
    Buna para vereceğinize gidin creative sbs 265 alın daha kaliteli müzik dinlersiniz.
  • arkadaşlar bende dün aranıza katıldım....
    Salihli/kipa dan teknosa bayisinden 62 tlye peşin aldım.eve geldiğimde açtım kutuyu aleti kurdum en başta bundan mı ses çıkar diyorsunuz ama ben böle bişey görmedim.şu anda en kısıkta eminem dinliyorum son seste boğulma cızırtı gibi sorun hiç bir şey yok kesinlikle tavsiye ederim memnun olursunuz
    Bu kadar biliginin ardından bir sorum olacak benim anakartımın markası mercury ps650gxm-l buna uygün fiyatı 30-40 tl olan bir ses kartı önerebilirmisininiz acaba???
  • arkadaşlar tamam ses kartı bir arkadaştan aldım verdi benim oldu.ses kartı SBLİVE!24 BİT ben memnunum eskiden anakartın ses giriş yuvalarında sorun olduğu için cızırrtı yapıyordu.bunu takınca artık cızırtı yapmıyor.sesler çok net....
  • arkadaslar bosuna creatıve ıle kıyaslamayın arkadas 2-3 mesaj ustte gereklı bılgıyı vermıs
    fıyat performans oranı goze alındıgında kesınlıkle super bı hoparlor dıyebılırım..
    bu parayı kurusuna kadar hak edıyor merak etmeyın...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.