Bildirim
logitech rumblepad 2 titreşim ayarı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
LOGİTECHİN RESMİ SİTESİNDEN HANGİ OYUN OYNUYOSAN O OYUNLARIN RUMBLEPAD PROGRAMLARINI İNDİRİYOSUN... -
aynı sorun bende de var, resmi sitesinde de bu bahsedilen programları bulamadım... -
quote:
Orjinalden alıntı: BaMKaN
aynı sorun bende de var, resmi sitesinde de bu bahsedilen programları bulamadım...
logitech gaming software i yükle kolun titreşimini aç oyunda titreşimler otomatik çalışıyor ama software ı yükledikten sonra testing .. gibi adımlar çıkıyor onları takip edip yüklemeyi bitir bende nfs carbonda titreşim çalışırken nba 2007 de yine de çalışmıyor -
valla ben sadece gaming software i yükledim, titreşim destekleyen oyunlarda titreşim mevcut oluyo olmayanlarda zaten yok.
o yazılımdan titreşim düzeyini de ayarlayabiliyoruz hatta.
sitesinden oyuna göre program falan indirmedim. -
quote:
Orjinalden alıntı: trulli
valla ben sadece gaming software i yükledim, titreşim destekleyen oyunlarda titreşim mevcut oluyo olmayanlarda zaten yok.
o yazılımdan titreşim düzeyini de ayarlayabiliyoruz hatta.
sitesinden oyuna göre program falan indirmedim.
titreşim düzeyi nasıl ayarlanıyor -
logitech profiler a girip ordan options-global device settings den ayarlayabilirsin. -
Logitech cordless rumble pad 2yi bende aldım
yarış oyunlarında test ettim.Grid oynadım titreşim harika.gamepadi titremeyenler aşağıdaki adresteki dosyaları indirip ayarları yapip titretebilirler.aşagıdaki adresten Logitech® Gaming Software 5.02 bu programı indirilerse vista kullanan arkadaşlarda titreşim sağlayabilirler.
http://www.wingmanteam.com/latest_software/latest_soft_main.htm#Logitech%C2%AE_GamePanel%E2%84%A2_Software_2.02
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rusweld -- 3 Aralık 2008; 19:23:07 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X