Şimdi Ara

logitech rumblepad 2 titreşim ayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar logitech rumblepad 2 game pad aldım fakat oyunlarda titreşimini nasıl aktif edeceğim üstündeki titreşim tuşuna bastığımda titriyo fakat onun dışında giç titremiyo yardım ederseniz çok evinirim

• LOGİTECHİN RESMİ SİTESİNDEN HANGİ OYUN OYNUYOSAN O OYUNLARIN RUMBLEPAD PROGRAMLARINI İNDİRİYOSUN...
  • aynı sorun bende de var, resmi sitesinde de bu bahsedilen programları bulamadım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaMKaN

aynı sorun bende de var, resmi sitesinde de bu bahsedilen programları bulamadım...

logitech gaming software i yükle kolun titreşimini aç oyunda titreşimler otomatik çalışıyor ama software ı yükledikten sonra testing .. gibi adımlar çıkıyor onları takip edip yüklemeyi bitir bende nfs carbonda titreşim çalışırken nba 2007 de yine de çalışmıyor
  • valla ben sadece gaming software i yükledim, titreşim destekleyen oyunlarda titreşim mevcut oluyo olmayanlarda zaten yok.
    o yazılımdan titreşim düzeyini de ayarlayabiliyoruz hatta.

sitesinden oyuna göre program falan indirmedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: trulli

valla ben sadece gaming software i yükledim, titreşim destekleyen oyunlarda titreşim mevcut oluyo olmayanlarda zaten yok.
    o yazılımdan titreşim düzeyini de ayarlayabiliyoruz hatta.

sitesinden oyuna göre program falan indirmedim.

titreşim düzeyi nasıl ayarlanıyor
  • logitech profiler a girip ordan options-global device settings den ayarlayabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gamepad'te Titreşimi Kapama?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Logitech cordless rumble pad 2yi bende aldım
    yarış oyunlarında test ettim.Grid oynadım titreşim harika.gamepadi titremeyenler aşağıdaki adresteki dosyaları indirip ayarları yapip titretebilirler.aşagıdaki adresten Logitech® Gaming Software 5.02 bu programı indirilerse vista kullanan arkadaşlarda titreşim sağlayabilirler.
    http://www.wingmanteam.com/latest_software/latest_soft_main.htm#Logitech%C2%AE_GamePanel%E2%84%A2_Software_2.02

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rusweld -- 3 Aralık 2008; 19:23:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.