Şimdi Ara

Logitech MOMO Pedal Sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pedallarım çalışmıyor. Kablosu takılı ancak direksiyon üstündeki sağdaki led yanmıyor. O nedenle da çalışmıyor ayarlarda 2side tam basılı gözüküyor ama basılı değil prob. ne acaba ?

Bir çok kişi bu prob. yakınıyor.

"Great wheel, Poor quality"
    The feel of the wheel is great. Awesome feel of the track, comfortable, and ergonomic. Shifter is great for sports car games, paddles are fantastic for F1 games. However! After only 3 months I ran into problems. The pedal sensors get screwed up to where your unable to use 100% throttle. Or sometimes the brakes will stay on approx 10%. And now receintly the right paddle double shifts. The pedal problem is temperarily resolved by unplugging the controller, but often comes back within a few laps. Very very frustrating. No fixes for the paddle problem so far. Great wheel to use, but VERY poor quality.
    From SS454, October 13, 2003

Bir inceleme de böyle.

Çözümü ise :

http://web.axelero.hu/mozso/momo_e5.html

Deneyeceğim.

Ancak benimle aynı prob. yaşayıp. Kolay yoldan çözen varsa yardımcı olsun lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Damn It -- 31 Ağustos 2009; 21:49:26 >

• Benimde MOMOnun pedalları hassasiyetini yitirmisti, gaza basmama ragmen gaz artıp azalıyodu, frende de basmamama rağmen yarım fren söz konusuydu. Pedalların içini açıp bi elektrik süpürgesi tuttum çok kötüydü içi toz kıl tüy kaynıyodu. Gres yağım olmadığı için mozsonun sitesindeki aslında gayet basit olan önerisini uygulamadım(Pedal millerine bant çekip üstünü gresle yağlamak). Tekrar toplayıp vidalarını sıktım, şimdi gayet güzel ilk günkü gibi. Bu arada o ledlerden sağdaki direksiyonun çalıştığını soldaki de forcefeedback özelliğinin aktif oldugunu belirtir.

Not: Pedalları toplamak biraz uğraştırdı.
  • Evet dün bende söktüm gerçekten zor :D Gres aslında yeterli gibiydi. İçini açıp fotoğraf çekebilir misiniz nereleri bantladınız anlamadım.

Sağdaki ışığı aktive etmek için ne yapmam lazım ?
  • içini açıp temizle bencede
    yada kompresörle hava tut diyeceğim ama suan sende değil galiba kompresör
  • Fotografta daha net goruluyor, pedalın silindirine şeffaf bant sarmıs böylece milin çapı büyüyor ve olukla arasındaki boşluğu almış oluyor, bantın üstünü gresleyip kapatıyor. Tekrar belirteyim ben bu çözümü uygulamadım elimde gres yağı olmadığı için, süpürgeyle temizleyip tekrar kapattım, sorunum çözüldü. Sağdaki ışık sorununa gelirsek elinde adaptörün var değil mi? Adaptörü takmana rağmen yanmıyosa bişey diyemeyeceğim.
     Logitech MOMO Pedal Sorunu !
  • Adaptör var takılıyken yanmıyor
  • dostum bugun merak ettim ve direksiyonumu uzun bi aradan sonra tekrar kurdum, sana yanlış söylemişim kusura bakma, soldaki ışık power sağdaki ışık forcefeedback ışıgı, sağdaki ışığı yakmak için forcefeedback i destekleyen bi oyuna girip seçeneklerden aktif etmen gerek, simülasyon tarzından hoslanıyosan imzamdaki oyunu tavsiye ederim 120 küsür mb ama pc deki sayılı simülasyonlardan.www.lfs.net adresinden deneme sürümünü indirebilirsin. bu arada pedal sorununu çözdün mü?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorunu çözemedim. Bu aralar biraz yoğunum 9 Eylül'e yetiştirmem gereken bir maket var. Onla uğraşıyorum. Evet LFS'yi biliyorum. Eskiden zevklede oynardım. Dediğiniz gibi sayılı simulasyonlardan. Grid online oynuyorum ben onun için almıştım aslında direksiyonu 1 yıl önce. Ama kullanmak nasip olmadı bir türlü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.