Şimdi Ara

Logitech Performance MX (Darkfield) Mouse Nasıldır? Kullanan arkadaşlar bakar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://forum.donanimhaber.com/m_90179399/f_//tm.htm#90179399
    Yukarıdaki linkte belirttiğim gibi 9-10 metre algılama mesafesi olan ve her yüzeyde çalışabilen bir mouse arıyorum.
    Logitech Anywhere MX (Darkfield) Mouse tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor ama biraz küçük. Logitech Performance MX (Darkfield) Mouse için ise kesin bir
    bilgiye ulaşamadım. (açıkçasıda gönlüm bu mouse'dan yana) Acaba LOGİTECH PERFORMANCE MX (DARKFIELD) MOUSE'u kullanan arkadaşlar bir yorumda bulunabilirler mi?
    1- 9-10 metre algılama mesafesi var mı?
    2- Halı, kumaş, koltuk, battaniye vs. gibi yüzeylerde çalışıyor mu?
    3- 8-10 metre mesafede kullanırken tepkime süresi nasıl?
    4- Pil dayanımı (Günde 3-4 saat kullanım) nasıl?
    5- Farenin kronik bir eksisi var mı?
    Saygı ve selam ile ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdal73 -- 6 Nisan 2014; 19:49:12 >

• Mouse ve teknik servisinden inanılmaz menunum. Öncelikle bunu söylemek isterim. Bende zaman zaman salonumda raspberry pi ile kullandım sorun yaşamadım sorularınıza geçeyim.

1- Var.
    2- Sorun yok yüzey ayırt etmeden gayet güzel çalışıyor. Bembeyaz sehpa üzeerinde bile başarılı.
    3- Çok ciddi bir fark sezmedim ben.
    4- Pil dayanımı konusunda çok memnun olduğumu söyleyemeceğim. Kullanım ve cihazın kendi üzerindeki sarjlı pili sarj etme özelliği güzel ancak ben sarjsız pile geçiş yaptım. Logitech M705 buna göre inanılmaz daha uzun bir sarj süresi sunuyor.
    5- Başparmak altındaki tuş bende içine göçtü tek yaşadığım sorun bu oldu. Servise gönderecektim tam o arada tüketici yasasının değişmesinden kaynaklanan garanti belgesi olması şartı geldiği halde önce yapamayız dediler ama tüm kasayı ücretsiz değiştirdiler.

Genel olarak önerebileceğim bir cihaz ele güzel oturuyor. Memnun kalacağınızı düşünüyorum ancak pil süresi daha iyi olmasını bekliyor insan.

• Merhaba,

1- En fazla 5 metreden deneyebildim, açıkcası hiç bir sorun olmadı.
    2- Halı, çarşaf, eşofman, peçetede denedim. Hatta yüzeyi girintili çıkıtılı örtüde bile denedim (burada bazı atlamalar oldu ama zaten kullanılmaz); bana sorarsanız bu konuda kusursuz.
    3- 4-5 metreden bir geçikme algısı yaşamadım. Örneğin sağ tıklıyorum menu açılıyor, bir pencereyi tutmamla yerini değiştirmem bir oluyor.
    4- Bunun için net konuşamayacağım. Sanırım haftada 2 kez şarj ediyorum ama bunun içinde fps türü oyun da oluyor.
    5- Fare ile ilgili tek şikayetim tekerleğinin sağa ve sola buton hareketleri net değil. Bu belirsiz his nedeniyle onlara bir komut atamıyorum. Daha önce MX 1100 kullanıyordum ve onda bu hareket tam olması gerektiği gibi yanıt veriyordu. Bu saçmalığı nasıl başardıklarının yanıtını bulamadım.
  • Jlozde kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler
  • pillout P kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim.
  • erdal73 kullanıcısına yanıt
    1. 4-5 metrede sorun yok daha fazlasını denemedim.
    2. tüm yüzeylerde çalışıyor denedim cam ve halı da dahil.
    3. Mesafede tepkime süre sorunu olmaz ya çekiyordur ya çekmiyordur.
    4. pil gayet güzel zaten bu ürünü kullananın extra şarj edilebilir pilleri vardır diye düşünüyorum dönüşümlü kullanabilmek için keza pil ömrü güzel..
    5. Kronik sorun var ama şansına denk gelirse.. '' çift tıklama sorunu var bu farelerde ama denk gelirse dediğim gibi '' Mesela bu benim 2. farem ilk ürünü kullanıcı hatasından kaybettik şimdiki ürün 1 yıllık ama sanki arada çift tıklıyor gibi ilk fare 2 yıllıktı ama sorun yoktu tabi kullanıma ve tutuşa da bağlı olabilir.

Öncelikle fare ciddi büyük bunu da göz önünde bulundurarak satın alın. Ki zaten piyasada bu düzeyde fare sayılı vardır en doğru seçim bu olur.

Saygılar..

• CaReTTa_99 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben kullanmayı bırakalı bir sene oluyor bu mousu. Dolayısıyla her soruya cevap veremeyeceğim.

2- Her yüzeyde çalışıyor. Cam masalar dahil.

4- Çok oyun oynayan biri değilseniz iki üç gün götürürsünüz pilini. Anywhere MX'le Performance MX arasındaki belki de en büyük farklardan biri bu. Anywhere MX 2 pil alıyor Performance MX 1pil. Ama kabloyu takıp pil şarj olurken kullanmaya devam edebiliyorsunuz da.
    5- yok
  • Garen Yöndem G kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim
  • Merhabalar ben de bu mouse tan aldım cok memnunum tek begenemediğim uygulamalar arası geçiş yapan switch tusu

bu tus windows 8 de metro arayuzdekı uygulamalar arsı gecıs yapıyor ben o tusu bastıgımda Alt + TAB tusuna bastıgımızda windows ta çalışan programlar arasında secım yapma ekrnaı gelıyor ya aynı işlemi yapmak istiyorum nasıl yapabilrim 777

Denedim ama yapamadım ...

Birde suan performans qoalrak logitech m280 tartısılmaz bence en iyisi

bu mx te tekerlek dönerken daha fazla tıkır tıkır donmesini istiyorum diğer tus iile aktif ettim ama yeterli değil....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PES_21_Murat -- 18 Ocak 2015; 12:17:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PES_21_Murat

Merhabalar ben de bu mouse tan aldım cok memnunum tek begenemediğim uygulamalar arası geçiş yapan switch tusu

bu tus windows 8 de metro arayuzdekı uygulamalar arsı gecıs yapıyor ben o tusu bastıgımda Alt + TAB tusuna bastıgımızda windows ta çalışan programlar arasında secım yapma ekrnaı gelıyor ya aynı işlemi yapmak istiyorum nasıl yapabilrim 777

bu mx te tekerlek dönerken daha fazla tıkır tıkır donmesini istiyorum diğer tus iile aktif ettim ama yeterli değil....

Hayırlı olsun hocam bende bugün satın aldım ürünü, 165 tl ye siz nerden aldınız.

Sorularınıza cevap veremeyecegim ama benimde merak ettigim birşey var mouse nin pil ömrü kısa oldugu için bu mouse yi içerisinde pil olmadan sadece kablo ile kullanabiliyormuyuz. Ben masaüstünde kullanmayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: karadurakbe
    quote:

Orijinalden alıntı: PES_21_Murat

Merhabalar ben de bu mouse tan aldım cok memnunum tek begenemediğim uygulamalar arası geçiş yapan switch tusu

Hayırlı olsun hocam bende bugün satın aldım ürünü, 165 tl ye siz nerden aldınız.

Sorularınıza cevap veremeyecegim ama benimde merak ettigim birşey var mouse nin pil ömrü kısa oldugu için bu mouse yi içerisinde pil olmadan sadece kablo ile kullanabiliyormuyuz. Ben masaüstünde kullanmayı düşünüyorum.

ben de 140 tl ye fılan aldım galıba

ben o sekıl kuallnmıyprum denerım sıtwesenız mouse u kablo kısıtlmaıs olursun kı hıcnıyı olmaz performası

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.