Şimdi Ara

LOGITECH NX-80 HYPER FAST LAZER MOUSE teknosa 39,90tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
5.675
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125190877&CS_Category=_SBA_661_1662_595_1556&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_MOUSE661 kampanyada arkadaşlar 59,90 tl den 39,90 tl ye düşürmüşler... mouse güzel mouse taşıma çantası hediyeli...

• Notebook için heralde..
  •  LOGITECH NX-80 HYPER FAST LAZER MOUSE teknosa 39,90tl
  • keşke bluetoth olsaydı almıştım
  • tavsiye eden var mı?
  • ben kullanıyorum çok guzel bir mouse bence daha once kullanmıstım almak için bekliyordum dun sans eseri gittigimde indrmde oldugunu gordum ve aldım hemen :)
  • Bu vakitten sonra ya bluetooth yada micro alıcılı mousedan başkası alınmaz bence. Oraya buraya çarpan alıcı kırılıp gidiyo, mouseda aynen çöpe.. 10 tl bile olsa almam. Ben 23 tllik toshiba bt mousemden inanılmaz memnunum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOGITECH M175 MOUSE -- 17,90 TL --
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bluetooth larda acılısta hemen gormedigni sölemişti satıcı bize birz beklemek gerekyrmus farenin calısmsnı birde o kdrda byk değil bunun alıcısı cok ttlıda grnyr :D
  • satıcı size yalan söylemiş o zaman.. yada şu olabilir : bt için 3.parti bir prg kullanılıyorsa (Bluesoleil vs) bu prgın açılmasını beklemen gerekir.
    3.parti bir prga zaten gerek yok..Bende xpnin default bt driveri ile açılışta direkt görüyor
  • arkadaşlar madem öyle Logitech NX80 mi VX REVOLUTION LASER MOUSE birincisi 40tl 2.si 54 tl hangisi sizce
  • 1 adet sipariş verdim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: muallim70

arkadaşlar madem öyle Logitech NX80 mi VX REVOLUTION LASER MOUSE birincisi 40tl 2.si 54 tl hangisi sizce

nx80
  • arkadaşım teşekkürler iki ürünü de görmedim ama 2.sinin özellikleri fazla gibi neden 1.si biraz bilgilendirirsen sevinirim
  • bluetooth kullandım mouse az daha kıracaktım. bluetooth mouse önermem wireless hiç kullanmadım şuan idareten kablolu kullanıyorum cok daha rahatım.
  • arkadaşlar şimdi ben bu mouse u alsam masaüstü bilgisyarımın arka usb girişine taksam alıcı da bir sorun olur mu?

Bluetooth olsa alırdım derken? bu mouse un vericisi nedir? açıklamalarda boyle bir ayrım yokda.

Benim bilgisayarda flash belleği usb de bırakınca bilgisayarı kapattığımda bir daha açılmıyor bunlarda boyle bir sorun var mı her kapadığımda usb den çıkartma gibi...

logitech de tavsiye edeceğiniz bir mouse var mı
  • bende uzak mesafeli çekim kapasitesi olan bir mause önerisi rica ediyorum teknosa daki ürün işimi görür mü mesafe denedinizmi,?
  • versinler vx nanoyu 75 tlye almıyomuyum bak :D
  • arkadaşlar nx 80 2.4 ghz 10 metreye kadar çekiyorrr... vede 60 liradan düştü fiyat 39,90 a kaçırlmıycak fırsat taşıma kılıfı falan hediyeeeeee
  • hediye falan yazmıyo ?
  • cunku kutudan cıkıyr hediye değil paket içeriği =)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.