Şimdi Ara

logitech nasıl bir alet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Logitech x530 u yeni aldım.
    5+1 sistemi desteklediği içinde bilgisayardan aux yapacağım için bilgisayarıma creative in 5+1 ses kartı taktırdım.
    Ama hiç randımanlı ses alamadım.
    bass ta kusur yok ama sanki ses mono geliyorda 5 kanala bölünüyor gibi duyuluyor.
    ses kartının tüm ses seviyelerini sona aldım.
    5+1 in sesini açtığım zaman ses artıyor ama kaliteli şekilde değil.
    kısacası basslar sesten daha üstün.

sizce bunu sorunu nedir?
    Bu arada aldığım ses kartının test speaker diye bir özelliği var.
    O programı açıp kolonları kontrol ettim hepsi doğru bağlı.

BU VATANI ASLA BÖLEMEZSİNİZ!
  • evet midler zayıf olabilir ama arkadaşın bahsettiği kadarda değil.bencede bir sorun var.sorunu bulmaya çalış.aleti o şekilde kabullenme:)

Yazdığınız cevaplar için teşekkür ederim.
  • Dostum diğer arkadaşlarında seninde belirttiğin gibi başka bir problem olmalı.Bence X530 gerçekten sağlam ve fiyat performansı en iyi olan setlerden birisi.Ayrıca @armagedon@ isimli arkadaşa bakma o bu forumdaki nadir Logitech düşmanlarından.Zaten forumda herkes bilir onun tarafsız ve objektif yorum yapamadığını.Bir ara ben onun yorumlarından dolayı Creative'nin Türkiye temsilcisi olduğuna inanmaya başlamıştım yani anlıyacağın o kadar taraflı ki.Belki ilerde Creative onun buradaki yorumlarını görür böyle bir görevi ona verebilir.Yakışırda yani
    Not:Halbu ki @armagedon@ başka bir konuda X530 hakkında güzel şeyler söylemişti.Ben açıkcası @armagedon@ arkadaşımızı çözemedim.İşte daha önce söyledikleri:"x530 cevayir de dinledim güçlü sesi vardı " linke bakmak isteyen arkadaşlarda buradan bakabilirlerhttp://forum.donanimhaber.com/m_8454338/mpage_1/key_x530//tm.htm#8578351

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir daha Razer mouse almam
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bana göre x530 şöle bi alet subwooferdan bastan başka herşey geliyoo(uğultu)fontların sesi aazzz center boyna aşagı düşüyo yani bana göre beş para etmezzz

5500'e göremi ?

-Doğru etmez..

Anlayışınız için teşekkürler.

KillForYou!

Yardım talepleriniz için, lütfen özel mesaj atmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.