< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angel of the Lord -- 2 Ocak 2014; 0:09:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Logitech Mouse ile Makro Oluşturma
Logitech mouse'unuzla makro oluşturarak tekrarlayan görevleri otomatikleştirebilir, oyun performansınızı artırabilir ve genel verimliliğinizi yükseltebilirsiniz. Logitech Gaming Software (LGS) ile macro oluşturma işlemi oldukça kolaydır.
Adım 1: Logitech Gaming Software'i İndirin ve Kurun
Logitech'in resmi web sitesinden en son Logitech Gaming Software'i (LGS) indirin ve kurun. LGS, Logitech mouse'unuzun tüm özelliklerini yönetmenize ve özelleştirmenize olanak tanır.
Adım 2: Logitech Gaming Software'i Başlatın
Kurulum tamamlandıktan sonra Logitech Gaming Software'i başlatın. Mouse'unuzu yazılıma bağlayın ve yazılımın mouse'unuzu tanımasını bekleyin.
Adım 3: Yeni Bir Makro Oluşturun
Logitech Gaming Software'in ana penceresinde "Makrolar" sekmesine tıklayın. "Yeni Makro" düğmesine basın ve makroya bir ad verin.
Adım 4: Kayıt Tuşuna Basın
"Kayıt" düğmesine basın. Logitech Gaming Software şimdi mouse'unuzun tüm hareketlerini ve tuş basışlarını kaydetmeye başlayacaktır.
Adım 5: Makro Eylemlerini Kaydedin
Tekrarlamak istediğiniz görevleri gerçekleştirin. Tuş basışlarını, fare tıklamalarını ve gecikmeleri içerebilir.
Adım 6: Kaydı Durdurun
Tüm eylemler tamamlandıktan sonra "Kayıt" düğmesine tekrar basın. Logitech Gaming Software makro kaydını durduracaktır.
Adım 7: Makronuzu Özelleştirin
Kaydedilen makroyu özelleştirebilirsiniz. Gecikmeler ekleyebilir, tuş kombinasyonlarını değiştirebilir veya tekrar sayısını ayarlayabilirsiniz.
Adım 8: Makronuzu Atamak
Oluşturduğunuz makroyu mouse'unuzdaki bir düğmeye veya tuşa atayabilirsiniz. Atamadan sonra, makroyu o düğmeye veya tuşa basarak çalıştırabilirsiniz.
Logitech Mouse Makro Özellikleri
- Gelişmiş Makro Kaydı: Logitech Gaming Software, tuş basışlarını, fare tıklamalarını ve gecikmeleri kaydederek karmaşık makrolar oluşturmanıza olanak tanır.
- Özelleştirilebilir Makro Düğmeleri: Logitech mouse'ları, makrolara atayabileceğiniz özel makro düğmelerine sahiptir.
- Makro Profilleri: Logitech Gaming Software, farklı oyunlar veya uygulamalar için birden fazla makro profili oluşturmanıza olanak tanır.
Logitech mouse ile makro oluşturmak, üretkenliği artırmanın ve oyun performansını geliştirmenin harika bir yoludur. Yukarıdaki adımları takip ederek, özel ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilmiş güçlü makrolar oluşturabilirsiniz.