Şimdi Ara

Logitech mouse ile nasil makro yapiyoruz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde logitech m705 marathon mouse var. Makro icin kullanacagim gereksiz yerleri var mouseun. Setpoint indirdim ama shift 2 alt 2 falan yapabildim ancak. Ben mesela ward yeri+w yapmak istiyorum ama ayarlayamadim bir turlu. Yardimci olabilecek var mi? Mouse da ucuz sayilmaz yani para vermedim ama olsun 120 lira da 120 liradir :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angel of the Lord -- 2 Ocak 2014; 0:09:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Logitech Mouse ile Makro Oluşturma

Logitech mouse'unuzla makro oluşturarak tekrarlayan görevleri otomatikleştirebilir, oyun performansınızı artırabilir ve genel verimliliğinizi yükseltebilirsiniz. Logitech Gaming Software (LGS) ile macro oluşturma işlemi oldukça kolaydır.

Adım 1: Logitech Gaming Software'i İndirin ve Kurun

Logitech'in resmi web sitesinden en son Logitech Gaming Software'i (LGS) indirin ve kurun. LGS, Logitech mouse'unuzun tüm özelliklerini yönetmenize ve özelleştirmenize olanak tanır.

Adım 2: Logitech Gaming Software'i Başlatın

Kurulum tamamlandıktan sonra Logitech Gaming Software'i başlatın. Mouse'unuzu yazılıma bağlayın ve yazılımın mouse'unuzu tanımasını bekleyin.

Adım 3: Yeni Bir Makro Oluşturun

Logitech Gaming Software'in ana penceresinde "Makrolar" sekmesine tıklayın. "Yeni Makro" düğmesine basın ve makroya bir ad verin.

Adım 4: Kayıt Tuşuna Basın

"Kayıt" düğmesine basın. Logitech Gaming Software şimdi mouse'unuzun tüm hareketlerini ve tuş basışlarını kaydetmeye başlayacaktır.

Adım 5: Makro Eylemlerini Kaydedin

Tekrarlamak istediğiniz görevleri gerçekleştirin. Tuş basışlarını, fare tıklamalarını ve gecikmeleri içerebilir.

Adım 6: Kaydı Durdurun

Tüm eylemler tamamlandıktan sonra "Kayıt" düğmesine tekrar basın. Logitech Gaming Software makro kaydını durduracaktır.

Adım 7: Makronuzu Özelleştirin

Kaydedilen makroyu özelleştirebilirsiniz. Gecikmeler ekleyebilir, tuş kombinasyonlarını değiştirebilir veya tekrar sayısını ayarlayabilirsiniz.

Adım 8: Makronuzu Atamak

Oluşturduğunuz makroyu mouse'unuzdaki bir düğmeye veya tuşa atayabilirsiniz. Atamadan sonra, makroyu o düğmeye veya tuşa basarak çalıştırabilirsiniz.

Logitech Mouse Makro Özellikleri

• Gelişmiş Makro Kaydı: Logitech Gaming Software, tuş basışlarını, fare tıklamalarını ve gecikmeleri kaydederek karmaşık makrolar oluşturmanıza olanak tanır.
    • Özelleştirilebilir Makro Düğmeleri: Logitech mouse'ları, makrolara atayabileceğiniz özel makro düğmelerine sahiptir.
    • Makro Profilleri: Logitech Gaming Software, farklı oyunlar veya uygulamalar için birden fazla makro profili oluşturmanıza olanak tanır.

Logitech mouse ile makro oluşturmak, üretkenliği artırmanın ve oyun performansını geliştirmenin harika bir yoludur. Yukarıdaki adımları takip ederek, özel ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilmiş güçlü makrolar oluşturabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 5 liralık mousem var 2 tane plat hesabım var uğraşma mouse üzerinden oynamaya hiç birimiz japon degiliz knk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daeiya

5 liralık mousem var 2 tane plat hesabım var uğraşma mouse üzerinden oynamaya hiç birimiz japon degiliz knk

Mouse pad falan da yok yani hizli hareketler yapamiyorum numaralar da yapis yapis klavyede. Lee icin yapsam yeterli sanirsam. Belki ahri ve lb icin de ayarlababilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Daeiya

5 liralık mousem var 2 tane plat hesabım var uğraşma mouse üzerinden oynamaya hiç birimiz japon degiliz knk

yazını okudum touchpad den oynuyorum artık çelıncır oldum
  • Logitech'in kendi yazılımı var. Onu kurup mousedaki tuşlara istediğin tuş kombinasyonlarını yapabilirsin. Google'da "Logitech Gaming Software" yaz bulursun yazılımı.
  • Kanka programını yüklüyosun tuşa ataya geliyosun çoklu tuş sekmesi var ona gel kayıt de ward hangi tuşdaysa ona bas sonra w bas kaydet de kapat de ward atarken o tuşa iki kere bas
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sypex

Kanka programını yüklüyosun tuşa ataya geliyosun çoklu tuş sekmesi var ona gel kayıt de ward hangi tuşdaysa ona bas sonra w bas kaydet de kapat de ward atarken o tuşa iki kere bas

Set point mi game software mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse ' da dpi nedir arkadaşlar
    18 yıl önce açıldı
    Logitech mi Microsoft mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up.

•  Logitech mouse ile nasil makro yapiyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozkir

Logitech mouse ile nasil makro yapiyoruz?

Bi makro yaptiemadiniz :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Strength of the Bear

quote:

Kanka programını yüklüyosun tuşa ataya geliyosun çoklu tuş sekmesi var ona gel kayıt de ward hangi tuşdaysa ona bas sonra w bas kaydet de kapat de ward atarken o tuşa iki kere bas

game software
  • quote:

quote:

quote:

game software

Cok tesekkurler hocam. Bosuna setpoint ile ugrasmisim demek. Yarin denerim artik.

• quote:

quote:

quote:

quote:

game software

Cok tesekkurler hocam. Bosuna setpoint ile ugrasmisim demek. Yarin denerim artik.

Set point kullan bence LGs çok tırt bir program fareler için

• Lolde makro ne ise yariycakki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: girmiyor

quote:

quote:

quote:

quote:

game software

Set point kullan bence LGs çok tırt bir program fareler için

Dedigim gibi setpointte istedigim ikili kombinasyonu yapamadim. Shift/alt+sayi oluyor ancak. W+sayi yapamadim. Gamesoftware'e bakacagim bir.

• quote:

Orijinalden alıntı: dbstarted

Lolde makro ne ise yariycakki ?

Ben de bunu merak ettim?
  • Gams software mouse gaming mouse olmadigi icin algilamadi. Setpoint ile de 2+w tarzi seyler yapamadim. Makro dedigim de lee ile tek tusla ward w isi falan. Ya da lb dfg ve qr ayni anda vs. Yapamadim bir turlu.

• bende denedim o iş olmuyo riot engellemiş galiba yapabilen var mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.