Şimdi Ara

Logitech momo sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir arkadaşımdan bu direksiyonu almayı planlıyorum,(farklı tavsiyelere açığım) bu direksiyonu ps3 e bağlayabilirmiyim gt5 veya diğer yarış oyunlarıyla uyumlumudur? yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

eğer uyumluysa ve forumda kullananlar varsa artılarını eksilerini belirtirlerse sevinirim.

dedıklerıne gore pedallar ve dreksıyon calısıyor ama vıtes kolu yanıt vermıyormus,

Ayrıntılı bılgıye sahıp degılım
  • Bende kullanıyorum vites kolu çalışmıyor fakat direksiyonun arkasındaki vires kolları çalışıyor onun dışında sorun yok menülerde dolaşırken ds3ü kullanman gerekiyor. Üzerindeki tuşlara start silecek far el fireni ve geri vites atanıyor. Yani yarış sırasında kullanacağın herşey var.

Benim momo racing de direksiyon düz durmuyor, biraz sola kaymış bir şekilde kullanıyorum. Aynı sorunu yaşayan varmı acaba? Düzeltmenin bir yolu olabilirmi?

bu hafıf sola kayma zamanla deformasyondan olur kafana takacak kadar fazla sola kayıksa,
    yetkılı servıste yaptırırsın

sana bısey soracagım bu arada,
    momoyu ps3 e baglarken cd sınden ps3 e kurulum yapıyomusyuz yoksa dırek baglayınca calısıyormu
    Logitech MOMO Pedal Sorunu !
    16 yıl önce açıldı
    SATILDI - LOGITECH G27
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: redzola

dostum zamanla benımkıde hafıf sola kayık durmaya basladı yanı kırmızı serıt tam ortada durmuyor hafuf sola dogru ,
    ama bunun oyuna hıc bır etkısı yok dıreksıyona dokunmadan sadece gaza basınca egımsız duz yolda araba dumduz gıdıyor yanı sola cekmıyor,

bu hafıf sola kayma zamanla deformasyondan olur kafana takacak kadar fazla sola kayıksa,
    yetkılı servıste yaptırırsın

sana bısey soracagım bu arada,
    momoyu ps3 e baglarken cd sınden ps3 e kurulum yapıyomusyuz yoksa dırek baglayınca calısıyormu

direk bağlayınca çalışıyor evet, sorunda aynı benimki gibi işte kırmızı şerit tam ortada durmuyor dediğin gibi sorun yaratmıyor fakat direksiyonu kavrarken özellikle yarış kazanamadığım zaman acayip takıyorum bu duruma

• Yetkılı servıste dıreksıyonu eskı durumuna ayarlatabılırsın,
    cok basıt bı ıslem makıneyı acıp tam ortaya sabıtleyıp kapatıp gerı verecekler,
    ıstersen gotur yetkılı servıse
  • bende de hafif sola kayma durumu vardı. logitech'i aradım, donanımsal sorununuz olmadığı için değişim yapamam fakat anladığım kadarıyla üründen memnun değilsiniz. önce bi servise gönderin, ordan sonuç alamazsanız bizi tekrar arayın dediler. 1 hafta önce bıraktım vatan'a. büyük ihtimalle aleti 1 ay ellerinde tutup sorun yok diyip geri göndericekler (adım gibi eminim bundan). bende sonra logitech'i arayıp değişim talep edicem.
    GPU: Asus TUF RTX 3080 OC Display: Asus VG27AQL1A HMD: Oculus Rift S
    Sound System: Logitech Z533 Headset: Plantronics RIG 500HD Keyboard: Corsair K70 RGB
    Mouse: Logitech G602 Wheel: Thrustmaster TMX w/ G27 Pedals
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.