Şimdi Ara

Logitech MK520 Combo Klavye+Mouse bazı özellikleri çalışmıyor(Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün Vatan'dan Logitech MK520 Combo Klavye+Mouse seti aldım. Tüm özellikleri çalışıyor memnunum. Ancak klavye deki medya(ses açma kapatma, önceki sonraki, hesap makinesi) tuşları çalışmıyor. Unifying ve SetPointi eksiksik ve kurulum klavuzunda anlatıldığı gibi kurdum. Yardımcı olması açısından ekran görüntüsünü de paylaştım sizce sorun ne olabilir?
    https://store.donanimhaber.com/d2/9f/e0/d29fe08974af8198f89cc7394fff635a.png

Arkadaşlar sorunu çözdüm. Logitech veya başka bir markada klavyenizin ses, hesap makinesi tuşları çalışmıyorsa şurada yazdım. Kolay gelsin.Çözümü şurada ayrıntılı anlattım bakabilirsiniz. Klavye ses, medya tuşları çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrlpress -- 5 Kasım 2014; 10:55:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ctrlpress

Merhaba arkadaşlar dün Vatan'dan Logitech MK520 Combo Klavye+Mouse seti aldım. Tüm özellikleri çalışıyor memnunum. Ancak klavye deki medya(ses açma kapatma, önceki sonraki, hesap makinesi) tuşları çalışmıyor. Unifying ve SetPointi eksiksik ve kurulum klavuzunda anlatıldığı gibi kurdum. Yardımcı olması açısından ekran görüntüsünü de paylaştım sizce sorun ne olabilir?
    https://store.donanimhaber.com/d2/9f/e0/d29fe08974af8198f89cc7394fff635a.png

Arkadaşlar sorunu çözdüm. Logitech veya başka bir markada klavyenizin ses, hesap makinesi tuşları çalışmıyorsa şurada yazdım. Kolay gelsin.Çözümü şurada ayrıntılı anlattım bakabilirsiniz. Klavye ses, medya tuşları çalışmıyor

Merhaba.Bende MK-260 set var.Alıcısı olmadığından başka bir alıcıyla eşleştirdim fakat mouse sorunsuz çalışırken klavye çalışmıyor.Üstelik sadece üstteki medya tuşları çalışıyor diğerleri çalışmıyor.İlk defa böyle bişeyle karşılaştım.Bi çözümü var mıdır?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve mouse takılmaları
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.