Şimdi Ara

LOGITECH M525 teşhir # 13,70 TL Yanıyor # (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
4
Favori
3.225
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    forumda biri yazmıştı oradan duydum kliksaya girince de teknosa outlet yazıyor. kliksa bitmiş..
  • Sakarya Agora'daki Teknosa'da kapatılıyormuş. Cogu urunde indirim var.

Mouse'un siyah rengi 35 lira, beyaz rengi 13,7 lira. Ona dikkat edin. Sırf alıcısı icin bile alınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boombip kullanıcısına yanıt
    Siz nasıl aldınız hocam Ankara'dan Tunalı Hilmi şubesine de gittiniz mi? merkezden mi sordurttunuz.
  • İstanbul vialand mağzada var görünüyor ama yok ora patladı kemerburgaz mağzada var ama gidemedim siyah olanı 35 lira bu arada.
  • Konya^da hiç yok. Alabilen çok stoğu olan bir yerler varsa alıp gönderebilir mi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicktyler

Siz nasıl aldınız hocam Ankara'dan Tunalı Hilmi şubesine de gittiniz mi? merkezden mi sordurttunuz.

Once taurus'u aradim. 3 tane vardi. Aracla gittim. Calisanlar 2 taneyi hemen almis. 2 tane satildi diyorlar. diger musteriler benim aramami beklemis dedim gulerek. Cunku sabah saat 10.30'du. Sonra cebeci'yi aradim. 5 tane var dediler.

is cikisi da cebeci'ye gittim. 4 taneyi benden 30dk once bir adam almis. Oradan da 1 tane aldim. Alirken teknosa calisani epey uzuldu. Beles gitti mouse tuh tuh. Agit yakip zilgit atacakti. Sirtini sivazlayip teskin ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 1 Temmuz 2016; 8:15:59 >
  • boombip kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler insani rezil ediyorlar bir de ucuz bisey alacak oldugunuzda hemen senli benli oluyorular

• nicktyler kullanıcısına yanıt
    Teknosa'yi calisanlarin mafyalasmasi batirdi. Ucuz urunu sakliyorlar veya kendileri alip internette satiyorlar. Bunu durduramadi teknosa. Dun cebeci'yi 10 kez aradim. Telefonu cagri kabul etmeyecek sekilde aramislar. Kimse kardesim siz bu telefona nasil cikmazsiniz, burasi koy kahvesi mi demiyor. Urunun barkodunu sakin okutturmayin. Sadece urun var mi diye sorun. Taurus'ta enayilik yaptim okutturdum. Aninda 2 taneyi kapti calisanlar. Uyandirmadan...

• Aynı mouse u hepsiburada dan kazandığım çekle bedavaya almıştım. Gerçekten çok hoş bir mouse. 1-1.5 yıl oldu alalı hala içinde gelen pille kullanıyorum

Yalnız bu beyaz kırmızı versiyonun sağ ve sol tarafları zamanla sararıyor. alabilirseniz farklı renk alın...
  • Shift41 kullanıcısına yanıt
    Güzel indirimler var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı uygun başka mouse var mı? Tam da ihtiyacım vardı. Bulunduğum ilde gözükmüyor bu mouse. İş çıkışı ugrayacam bugün teknosaya.

• Benim de ihtiyacım vardı ama biri gelip 5-6 tane vardı hepsini aldı dediler
    Yer cebeci ankara.
    Ihtiyacı olan arkadaşlarına verecekse ne mutlu, satmak için aldıysa biraz homurdandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khal-Drogba -- 1 Temmuz 2016; 13:29:16 >
  • Genellikle indirimler güzel gibi ama bazı ürünleri indirimde gibi gösteriyorlar fakat fiyatları piyasayla aynı.

Örneğin Rowenta'nın süpürgesini sordum. 1000 küsür liradan 630 liraya düştü dediler. Aynı ürün internette o fiyattan satılıyor.

Güzel indirimler de yok değil. Mesela Duracell CLX1 el fenerini 3,70 liradan aldım. 3,5 mm'lik 1.5 metre kablo standda 12-13 lira gözüküyorken 3-4 liraya aldım.

@atomcu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shift41 -- 1 Temmuz 2016; 13:27:25 >
  • Yune72 kullanıcısına yanıt
    Mouse standınin altında teşhir ürünler var arkadaşın hatırlayamamis olabilir

• 3 tane ben alabildim baltım orda duruyor kağalı kutuda alınca mağaza müdürü şekil değiştirdi daha sonra hangi ürünü sordumsa yok kalmadı onu iadeye ayırdım kargoyla merkeze gönderim gibi ifadeler kullanıyor...yalan söylediği süratından belli birde ürün aldım 129tl diyor 64.70 olması lazım dedim yok dedi sonra çıktım geri geldi başka bayana sordum kasadan okuttu 64.70tl dedi mağaza müdürünüz neden yalan söylüyor dedim arkadaşlar bu kasadan okutmayın diğer kasa güncel okuyor v.s yalanlar atıyor
  • Beyler bursada kapanan magaza var mi? Bilgisi olan?

• quote:

Orijinalden alıntı: evren1514

3 tane ben alabildim baltım orda duruyor kağalı kutuda alınca mağaza müdürü şekil değiştirdi daha sonra hangi ürünü sordumsa yok kalmadı onu iadeye ayırdım kargoyla merkeze gönderim gibi ifadeler kullanıyor...yalan söylediği süratından belli birde ürün aldım 129tl diyor 64.70 olması lazım dedim yok dedi sonra çıktım geri geldi başka bayana sordum kasadan okuttu 64.70tl dedi mağaza müdürünüz neden yalan söylüyor dedim arkadaşlar bu kasadan okutmayın diğer kasa güncel okuyor v.s yalanlar atıyor

Teknosayi bu kan emiciler batirdi zaten

• evren1514 E kullanıcısına yanıt
    Hemen müşteri hizmetlerini arayıp mağaza müdürünü şikayet etseydiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknosa çalışanları genelde kendilerine alıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren1514 -- 7 Temmuz 2016; 2:18:38 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.