Şimdi Ara

LOGITECH M525 teşhir # 13,70 TL Yanıyor # (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
4
Favori
3.225
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 kalem pille çalışıyormuş ağır olmaz mı bu fare kullananlar bilgi verebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smartlavyer

2 kalem pille çalışıyormuş ağır olmaz mı bu fare kullananlar bilgi verebilir mi?

1 tane ilede çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Khal-Drogba

Benim de ihtiyacım vardı ama biri gelip 5-6 tane vardı hepsini aldı dediler
    Yer cebeci ankara.
    Ihtiyacı olan arkadaşlarına verecekse ne mutlu, satmak için aldıysa biraz homurdandım.

hocam o bahsettikleri kişi benim sanırım ama dedikleri gibi 5-6 tane almadım tabi ki.
    forumda 13,70 olduğunu görünce gittim cebeci teknosaya, görevliye elinizde bu mouse var mı dedim. kadın getirdi hemen. sonra kasaya okuttu 13,70 fiyatı gördü. dedi "oha nolmuş buna böyle". hatta bana "abi 6-7 tane var hepsini al yoksa kalmaz" dedi. tabi almadım gereksiz yere ihtiyacım olmayan bir şeyi. bi kendime bi tane de kardeşime olmak üzere 2 tane aldım. 10 dk sonra arkadaşlarıma söyledim gidin alın ihtiyacınız varsa diye. stok yokmuş onların olduğu yerde. benden rica ettiler almamı, gittim 2 tane daha alacaktım. daha yarım saat geçmeden ne hikmetse bütün mouselar satılmıştı(!). sonra o kadını buldum, ne ara satıldı dedim. kadın " yok abi ne satılması, senin bu fiyata aldığını gören bi arkadaş hepsini toplayıp depoya kaldırdı sen gidince, daha sonra bi arkadaşını aradı, o geldi aldı hepsini" dedi.

• ankara-kızılayda 34,70e olan siyahlardan en az 10 tane vardı. Bir tane aldım ama ürün beklentilerimi karşılamadı. Teşhir değil ürünler.
  • TinyAngel kullanıcısına yanıt
    gayet iyi o zaman bende bakınıyım buradaki teknosaya hemen tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlkya

quote:

Orijinalden alıntı: Khal-Drogba

Benim de ihtiyacım vardı ama biri gelip 5-6 tane vardı hepsini aldı dediler
    Yer cebeci ankara.
    Ihtiyacı olan arkadaşlarına verecekse ne mutlu, satmak için aldıysa biraz homurdandım.

hocam o bahsettikleri kişi benim sanırım ama dedikleri gibi 5-6 tane almadım tabi ki.
    forumda 13,70 olduğunu görünce gittim cebeci teknosaya, görevliye elinizde bu mouse var mı dedim. kadın getirdi hemen. sonra kasaya okuttu 13,70 fiyatı gördü. dedi "oha nolmuş buna böyle". hatta bana "abi 6-7 tane var hepsini al yoksa kalmaz" dedi. tabi almadım gereksiz yere ihtiyacım olmayan bir şeyi. bi kendime bi tane de kardeşime olmak üzere 2 tane aldım. 10 dk sonra arkadaşlarıma söyledim gidin alın ihtiyacınız varsa diye. stok yokmuş onların olduğu yerde. benden rica ettiler almamı, gittim 2 tane daha alacaktım. daha yarım saat geçmeden ne hikmetse bütün mouselar satılmıştı(!). sonra o kadını buldum, ne ara satıldı dedim. kadın " yok abi ne satılması, senin bu fiyata aldığını gören bi arkadaş hepsini toplayıp depoya kaldırdı sen gidince, daha sonra bi arkadaşını aradı, o geldi aldı hepsini" dedi.

Kesin o kısa boylu top sakallı arkadaş :) Ben mouse u sorunca pis pis sırıttı çünkü.
    Bir de eğer başka indirimli birşey biliyorsam diye büyük ihtimal, nelere baktın abi yardımcı olayım diye peşime takıldı :)

• Khal-Drogba K kullanıcısına yanıt
    Bana da ucuz ucuz gitti mouse dedi. Ben geldigimde son 1 tane kalmisti. Biri geldi hepsini aldi gitti dedi. Depoya kaldirmadan once insaf edip bir tane birakmis demek. Onu da ben aldim zaten

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.