Şimdi Ara

*****LOGITECH LX8 CORDLESS LASER MOUSE İncelemesi*****

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

* Çalışma Tipi :Lazer (Mouse)
    * Bağlantı :RF Kablosuz (USB mini-receiver)
    * Internet Tuşları :Var (İleri / Geri)

Arkadaşlar mouse'u daha dün aldım alacak arkadaşlara yardımcı olsun diye incelememi hemen yapıorum.Kutu içeriğinde 1 adet LX8 Mouse , 2 adet AA pil , Usb alıcısı ve usb alıcı uzatma usb kablosu ile beraber tam bi set halinde.Kurulumu gayet basit tak çalıştır mantığı ile çalışıo herhangi bi drivera felan ihtiyaç olmuo.Usb mini alıcısını ister tek başına istersekte Usb uzatma kablosuna takarakda kullanabilioruz.

Sağ ve sol tuş ortasindeki ışıktan pilin ne durumda olduua bakabilioruz.Ayrıca altında bulunan power tuşu ile de mouseumuz istediimiz zmn kullanıma kapatıoruz.Bilgisayarı kapattıımızdada bu özellik kendiilinden etkin oluo.
    Mouse ilk kullanmya başladıımda ne yalan söyliim baya bi zorlandım alışmakta.Ama 1-1.5 saat kullanımla alışıo insan.Alıştıktan sonrada masaüstüm uçuomuş gibi his doğdu içime.Eski faremin LX500 oldğunu düşünürsek.Oyunlarda inanılmaz derecede rahat hassasiyetli kullanımıyla beni mest etti.İyi yanlar böyle.Şimdi gelelim kötü yanlarına.Mouse'muzun sağ arka tuşuna basmak biraz zor.Bilmiorum şu ana kadar orda tuşu olan mouse kullanmadım ama sol taraftakine alışmak hiç zamanımı almadı bunun alışması biraz zor gibi gözüküo.
    2.kötü yanına;Mouse'umuzun tekerleğini döndürürken azcıkta olsa ses yapıo.Bu ilk başlarda rahatsız edio ama ilerde sorun olurmu bilmiorum.Neyse incelem bu kadar.Umarım alacak arakadaşlara yardımcı olabilmişimdir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just GMGOW -- 25 Kasım 2008; 3:01:02 >

• Up
  • güle güle kullan. güzel bir inceleme olmuş.
  • 100 kişi okumuş bi kişi değerlendirmiş ya bu ne biçim topic ya...
  • inceleme için teşekkürler.bende wave set aldim.setin içinde lx8 cıktı.şimdilik memnunum.
  • inceleme güzel olmuş eline sağlık.bende yakın zamanda mause umu değiştirmek istiyordum.fikir açısından çok faydalı oldu.
  • İnceleme için teşekkürler, bu günlerde harıl harıl mouse veya klavye mouse seti araştırması yapıyorum. İnceleme konuları baya faydalı oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    // LOGITECH LX6 KABLOSUZ MOUSE //
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herkese merhaba

bende de bu mousetan var 2 senedir kullanıyorum. gayet memnunum. ama gecen gün mouse birden kafayı yedi. üst kısımdaki yesil ısık kırmızı yanıyor ve alttaki on-off tuşunun üstündeki yeşil ısık yanıp yanıp sönmeye başladı. pillerini degıstırdım fakat aynı hata devam edıyor. internetten arastırdım baska bır bılgısayarda deneyın denıyor. denedım fakat sonuc yıne aynı. sorunun neden kaynaklandıgını bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden tesekkurler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.