Şimdi Ara

Logıtech K360 77 tl (piyasada 85-90)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
795
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Klavyeyi ihtiyacım olduğundan almaya gittiğimde etiketin 77 tl olduğunu fark ettim. Kasada 89 olarak çıkıyor ben her ihtimale karşı fotoğrafı çekip gösterdim ve 77 tl den aldım. Mevidiyeköy-cevahir teknosadan. Diğer teknosalarda nasıldır fikrim yok. Yararlanmak isteyen arkadaşlar olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanlış yerdesiniz buradaki insanlar teknosadan alışveriş yapmaz. N11 üzerinden çekle puanla bu klavyeyi 50 TL'ye alırlar.

Kapınıza kadar ücretsiz kargo 72 TL

http://urun.n11.com/klavye/logitech-k360-kablosuz-klavye-920-003084-P85522599
  • zamanında bunun beyaz versyonu 20 liradan satılıyordu, millet beyaz diye almıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: theshiver

zamanında bunun beyaz versyonu 20 liradan satılıyordu, millet beyaz diye almıyordu

Hatırlıyorum hocam o fiyata kuzene alıp hediye etmiştim beyazını. Hala kullanır. Hey gidi günler nereden nereye
  • quote:

Orijinalden alıntı: theshiver

zamanında bunun beyaz versyonu 20 liradan satılıyordu, millet beyaz diye almıyordu

20 TLye bulduktan sonra renginin ne önemi var. AL dursun bir köşede. Beyaz kullan ne olacakki yani.
    Pembe bile olsa alınır
  • n11'in sallamatik günleri geldi aklıma. Günde bazen 3TL geliyordu. Bu klavyeden 2 tane aldım, tanesi 18' geldi kargo dahil. Çok şık ve kullanışlı bence. Beyaz olanı kullanıyorum. Şimdi uçmuş fiyatı.
  • Geçenlerde 40 TL ye birine sattım sıfır hiç kullanmadım kenarda kutusunda duruyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Yanlış yerdesiniz buradaki insanlar teknosadan alışveriş yapmaz. N11 üzerinden çekle puanla bu klavyeyi 50 TL'ye alırlar.

Kapınıza kadar ücretsiz kargo 72 TL

http://urun.n11.com/klavye/logitech-k360-kablosuz-klavye-920-003084-P85522599

Valla haklısın ne diyim, keşke bende n11 e baksaymışım:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M325 mouse ile Mac'de kullanıyorum. Sözde uyumsuz gözüküyor ama üzerindeki ses kısma açma tuşları bile çalışıyor. Yalnız tuş araları biraz fazla ve sesli bi klavye. Alışınca sorun yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında Kliksadan 29 lira + kargo ücretine siyahını almıştık
  • Çok sevdiğim bir klavye sıcak fırsatlarda çok meşhurdur bu model. İlk başlarda oldukça sessizdi fakat sonradan sesli olmaya başladı özellikle space tuşu çat çat ses çıkartıyor vurunca. Ama nazik yazışlarda ses pek çıkmıyor. Ama bir kaç model incelemiştim. Ben bimeksten aldım biraz daha sesli ama mediamarktta beyaz olanı tamamen sessizdi laptop klavyesi gibi. İçi nasıl anlamadım gitti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.