Şimdi Ara

Logitech gaming software wimdows 10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 hafta önce logitech g900 aldım doğal olarak aldıktan sonra logitech gaming software indirdim ve bilgisayar remen çöktü diyebilirim hiçbir program açılmıyordu başlat menüsü açılmıyordu görev yöneticisi bile açılmıyordu masaüstünde bekliyordum öyle daha sonra windows 10 temiz kurulum yaptım bilgisayar eski hızına ulaşmasada sıkıntı kalmamıştı bende sorunun logitech gaming software'den olamayacağını düşünerek tekrardan yükledim ve şuan aynı şeyler tekrardan oldu resmi siteden indirilen windows 10 uyumlu bir program neden bunu yapar ben bu programı yükleyemeyeceksem bu mouse'un bir özelliği kalmıyorki sizce orjinal bir programın bunu yapması normal mi şimdi tekrardan temiz kurulum imaj yüklemesi vs yapıcam birsürü sıkıntı kafayı yicem yardım ederseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Laptop servise gitti geldi serviste harddisk'i değiştirmişler windows 8.1 yüklü şekilde geldi sıkıntı yoktu gayet hızlı düzgün çalışıyordu microsoft'un resmi sitesinden wimdows 10'a yükseltme yaptım ardından lenovo'nun temel programlarını, geforce experience'ı,google chrome'u, steam'i, dota 2'yi, logitech gamin software'i yükledim ve şuan laptop pert eski haline geri döndü ya açılmıyor yada açılsada bazen kitleniyoe bazende mavi ekran çıkıyor Allah aşkına yardım edin bu nedir böyle yüklediğim programların hepsini resmi sitelerden yükledim anlamıyorumki ne yapayım wimdows 8.1 kullanıp sadece internet expolere ile internette mi geziyim daha önceki mesajımda belirttiğim gibi bu soruna logitech gaming software sebep oluyor olabilirmi bana saçma geliyor ama aklıma başka hiçbirşey gelmiyor lanet olsun lenovo aldığım güne

• Windows CD keyini alın sonra temiz kurulum yapın. Sonra programlarinizi ve suruculerinizi yeniden Windows 10 için indirip kurun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servise gitmeden önce defalarca temiz kurulum yapmama rağmen aynı şeyler olmuştu ondan sonra servise gönderdim 2 haftadır bilgisayarı kullanamıyorum bıktım temiz kurulum yapmaktan şuan bunları yaşamama sebep olacak ne var ortada anlamıyorum daha sabah geldi servisten yaptıklarımıda yazdım çok sıkıldım bu durumdan verdiğim paraya acımayıp parçalama video'su çekip youtube'a koymayı düşünüyorum

• crank444 kullanıcısına yanıt
    Hocam parcalamana gerek yok. Bence bu software hâlâ kuruluyken tuşları programla ve dpi setlerini yap yazılımı kaldır. Mouse kendi içinde tutuyor konfigürasyonu. Ben de g300 kullanıyorum bu şekilde. Ama bende bir sıkıntı yoktu formattan sonra kurmaya gerek görmedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajını görmeden önce sildim logitech software'i ama şuan birşey farkettim disk kullanımı %100 burdan kaynaklı bir sıkıntı yaşıyor olabilirmiyim ilgisi varmıdır

• crank444 kullanıcısına yanıt
    Slm laptop marka model nedir orijinal windows 10 mu kullanıyorsunuz driverlari ve programlar orijinal hepsi windows 10 ile uyumlu kendi sitesinden mi indirip kuruyorsunuz antivirus programı kullaniyormusunuz kullanıyorsanız hangisi

Birde disk kullanımı %100 demişsiniz görev yöneticisinden bir bakın hangi program kullanıyor büyük ihtimal guncelleme yapıyordur windows

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VMware Keyboard ve Mouse Sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Logitech Gaming Software Bozuk
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada servise neden gidip geldi hdd için HD tune yazılımı indirip bad sector taraması yapabilirmisin

Logitech programını bende kullanıyorum masaustu pc de hiç sorun yaşamadım bence sende donanımsal veya başka yazılımsal bir sorun var bir şeyleri yanlış yapiyorsundur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptop modeli Lenovo Y70 touch.Servise gitmesinin sebebi laptop parola ekranı geliyor kitleniyordu bazende açılıyor masaüstünde kitleniyordu,çalışır gibi oluyor ama çok yavaş hareket ediyordu vs. temiz kurulum yapmıştım ona rağmen sorun devam edince servise gitti hatta şunu söyleyim servise gitmeden önce bad sector taraması yapmıştım hiçbir sorun yoktu ama serviste hard disk değişti sıfırını taktılar şuan tekrar bad sector taraması yapmama gerek yoktur sanırım.Servisten daha dün geldi yaptığım şeyleri yazdım yüklediğim yazılımların hepsi resmi sitelerinden win 10 uyumlu programlar steam ve dota 2 hariç hepside laptop için faydalı temel ihtiyaç programları. Dün gece one key recovery vasıtasıyla recovery yaptım ve win 10'a yükselttim tekrardan yukarıdaki yazdığım programları yüklemeye korkuyorum eğer onlarıda yükleyemeyeceksem nokia 3310 alır yılan oynarım daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crank444 -- 19 Şubat 2017; 10:45:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.