Şimdi Ara

Logitech Gamepad F710 wireless

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta da belirtmiş olduğum, Logitech Gamepad F710 wireless" markalı gamepadimin kurulum sırasında çıkan sorunu sizlerle paylaşmak istedim ve bilgili arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

Kurulum sırasında karşılaştığım sorun aşağıdaki resimde görünüyor...

• Arkasında bi kısım olucak bir tarafta x bir tarafta d olucak onu diğer tarafa getirirsen düzelir.
  • denedim olmadı ? 2 kol var diğer kolda böyle bir sorun olmadı bunda oluyo. Bide ikisinide görüyo tmm güzel ama pes 2013 oynıcam taraf seçme kısmı varya orda 2 tane var biri klavye diğeri gamepad 1 pad2 yok klavyeyi iptal ediyorum gamepad1 kalıo pad2 yine yok. ve pad 1 i her iki kollada saga sola getirebliyorum ? biraz tohaf canm çok sıkıldı kırıcaktım az kaldı. Kapattım oyunu çözüm yolu bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa mutlu olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliste

başlıkta da belirtmiş olduğum, Logitech Gamepad F710 wireless" markalı gamepadimin kurulum sırasında çıkan sorunu sizlerle paylaşmak istedim ve bilgili arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

Kurulum sırasında karşılaştığım sorun aşağıdaki resimde görünüyor...

yardımlarınızı bekliyorum???

• BENDE street fighter oynarken o sorunla karsılasıyodum taki donanım ekle kısmından f710 driver ı deilde xbox controller seklınde aygıtı tanıtana kadar nası yapılıyo deme :D evde bakmam lazım iş yerindeyim ,

hatırladıgım kadarıyla : donanım ın üstüne gel sürücü yü manuel yuklemeyı sec , pc icinde driver ı en alttakı xbox controller olanı sec yukle de ok de .

yüzde 90 olucak tabi ben anlatmayı becerebıldımse :D evde eger aklıma düserse net bakar anlatırım bide bu işlem bende işe yarıyo ama arada gene karısıyo yenıden aynı seylerı yapıyorum duzelıyo :( böylede bir muamması var tek kol da sorun olmuyor ama minik aparatlarından bırını cıkarıp dedıgım ıslemı yaparsan tek kolla sorunsuz uzunca bir süre oynarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elit-

BENDE street fighter oynarken o sorunla karsılasıyodum taki donanım ekle kısmından f710 driver ı deilde xbox controller seklınde aygıtı tanıtana kadar nası yapılıyo deme :D evde bakmam lazım iş yerindeyim ,

hatırladıgım kadarıyla : donanım ın üstüne gel sürücü yü manuel yuklemeyı sec , pc icinde driver ı en alttakı xbox controller olanı sec yukle de ok de .

yüzde 90 olucak tabi ben anlatmayı becerebıldımse :D evde eger aklıma düserse net bakar anlatırım bide bu işlem bende işe yarıyo ama arada gene karısıyo yenıden aynı seylerı yapıyorum duzelıyo :( böylede bir muamması var tek kol da sorun olmuyor ama minik aparatlarından bırını cıkarıp dedıgım ıslemı yaparsan tek kolla sorunsuz uzunca bir süre oynarsın.

tek kolla zaten oynıyabiliyorum sorun yok, ama 2 kolla oynıyamıyoruz sorun orda ah bi düzelte bilsem, daha önce oynuodum format attım ve uzunca bir süre oynadım yükliyim dedim bu sorun çıktı delirmek üzereydim ki kolu kaldırıp attım dolaba. Ama sorunu çözmek de istiyorum bilginiz varsa detaylı paylaşın lütfen :)

• 2 kolu da takın ve donanım sayfasında ikisi üzerinede gelip dedigim işlemi yapın düzeliyor ama ne hikmetse bende arada gene gidiyo gene aynı seyleri yapmam gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende de aynı sorun var tek joyped var bende ve windows 7 bir turlu tanımadı xbox driver i dahil herşeyi kurdum denedim bir turlu duzelmedi
  • Logitech oldukça başarılı Rumblepad 2 Cordless'ı değiştirip sorunlarla dolu F710'u önümüze sundu.Ben bugün Xbox360 kolu sipariş edeceğim.
  • aynı sorun bendede var.daha öncede başıma gelmişti format atarak düzeltebildim.şimdi yine formattan sonra kurmak istediğimde hata alıyorum ve tanıtamıyorum.böyle bir sorunun format atmadan düzelme ihtimali yok sanırım defalarca denememe rağmen çözüm yolu bulamadım.bu kolu aldığıma sırf bu driver problemi pişman etti, yoksa kol donanım olarak süper ama yazılım berbat...
  • Pes 2013 settings ayarına girinz.
    Kontrol Cihaz yazıyor ona tıklayınız (settingse girdikten sonra 3. başlıkta)
    Kontrolcihaz1 yazıyor ona tıklayın
    Direckinput olsun.
    Aygıta tıklayınız Bende generic usb joystic yazıyor sende ne yazıyorsa seninkinin ismi yazar zaten tıkla ona sonra tamam de oyuna gir olmuş olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.