Şimdi Ara

Logitech G9x Oyuncu mouse 75 TL SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
4
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiçbir sorunu yok, ek ağırlık seti var, orta ve büyük eller için 2 farklı dış kaplaması var, garanti ve kutu yok.

SATILDI 75 TL (Sıfırı 170 TL) (fiyatı uygun tutuyorum) SATILDI SATILDI SATILDI SATILDI SATILDI SATILDI SATILDI SATILDI SATILDI

Kusursuz çalışıyor

Takas sadece Logitech G300, ucuz ses kartı,Dvd, ile olur.

Kitapçık ve CD' si de duruyor olması lazım.

Özellikleri:
    2000-5700dpi,
    Gaming grade çift laser,
    değiştirilebilir ağırlıklar,
    DPI ayar tuşu,
    Macro tuşları,
    2 farklı boyut ve özellikte üst kaplama (küçük ve büyük eller için)

Satış Prensiplerim:

Sorunsuz yazdıysam, bildiğim hiç bir sorunu yoktur, olabilecek bütün kusurları teker teker yazıp sormanıza gerek yok.
    Ürünleri keyfi de olsa iade alırım, bu durumda kargo ücretlerini düşüp paranızı iade ederim.(kargoyu aldıktan sonra 1 hafta içinde)
    Benim bilmediğim ikna edici bir kusuru varsa ürünün, paranızı aynen iade eder, ödediğiniz kargo paralarını da gönderirim.(kargoyu aldıktan sonra 1 hafta içinde)
    Diyelim kargoda başına bir şey geldi, elbette paranızı iade ederim.
    18 yaş altı kişiler ile, alacağı ürünün parasını zar zor temin edecekler, anlaştıktan sonra da inidirim isteyenler ile alış veriş yapmam.
    Bankanız eft ücreti kesiyorsa beni ilgilendirmez yani ürünün fiyatını ne yazdıysam, hesabıma geçen miktar bu olmalı, eksik geçerse kabul etmem.
    Diyelim ki ürünü aldınız, 1 haftadan sonra, durduk yere bozuldu sorun çıkardı, o artık sizin sorumluluğunuzda.
    Paranın tamamını almadan ürünü göndermem. Dünyada bir uyanık siz değilsiniz.
    Aga telefonunu versene bi konuşup halledelim demeyin, pazarlık edeceksinizdir kesin, sorularınızı Özel Mesajla sorun, telefonda konuşulacak bir şey yok, meşgul bir insanım.

Eryman-Etimesgut-Batıkent-Çayyolundan elden teslim edebilirim.

Daha önce fotosunu koyamadığım için satışı ertelemiştim, maşallah foto ekleyince mesaj yağmaya başladı.

Referanslarıma göz atabilirsiniz.

Logitech G9x Oyuncu mouse 75 TL SATILDI Logitech G9x Oyuncu mouse 75 TL SATILDI Logitech G9x Oyuncu mouse 75 TL SATILDI Logitech G9x Oyuncu mouse 75 TL SATILDI
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sıfır desibel -- 4 Haziran 2014; 21:23:53 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• merhaba logitech g500 arıyorum bulamazsa düşünebilirim mesajım kalsın
  • Hayırlı satışlar son derece güvenilir ve kaliteli bir arkadaştır
  • pmmm....
  • fiyat düşer diye takip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DAT RamY -- 26 Mayıs 2014; 9:05:56 >
  • Garantili eksiksiz g700 ile takas düşünür müsün?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamanında çok severek kullandığım kablo agrızası nedeniyle oyun oynarken sinirlenip duvara fırlatmak suretiyle kırdığım yerine razer naga molten aldığım ama hala aklımda kalan fevkale mouse :( almak isteyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOGITECH M175 MOUSE -- 17,90 TL --
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.