Şimdi Ara

Logitech G910 Orion Spark'ta Yazı Yazma Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ürünü satın aldım ve deneme amaçlı biraz yazayım dedim fakat nedendir bilmiyorum ama çok fazla yazım yanlışı yapıyorum. Sanırım G tuşlarından dolayı tuşlar sağa doğru kayma yaptığından dolayı kaynaklanıyor fakat cidden çok can sıkıcı bir durum. Bir cümle kurarken 50 kere yazım yanlışı yaptığımdan dolayı sürekli kelimeyi silip, düzeltmek zorunda kalıyorum. Önceden kullandığım klavye Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000 idi. Hani o klavyeyle yazarken de hata yapardım ama bu kadar çok değil, bunda çok yapıyorum. Bilmiyorum artık alışmakla mı ilgili fakat bana hiç alışamayacakmışım gibi geldi. Çok kötü bir deneyim sundu bu klavye bana. Yazı yazarken arada klavyeye bakmak zorunda kalıyorum. Tuşlar görsel olarak birbirine çok yakın olarak konumlandırılmış gibi geldi bana. Sanki Microsoft Comfort Curve'un tuşları daha yakın olarak konumlandırılmış gibi göründüğü hâlde kullanırken bu klavyenin tuşlarının daha yakın konumlandırıldığını çok net hissedebiliyorum. Bu klavyeyi kullanan biri var mı acaba? Eğer varsa ve deneyimlerini yazarsa çok memnun olurum. Yine de klavyeyi değiştirmeyi düşünüyorum, yerine, yazma performansı üst seviyede olan mekanik bir klavye önerisi rica edebilir miyim?

• http://forum.donanimhaber.com/m_114893768/tm.htm

Bence sıkıntı burda anlat çözüm gelir gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

http://forum.donanimhaber.com/m_114893768/tm.htm

Bence sıkıntı burda anlat çözüm gelir gibi...

Sıkıntı fiziksel, yazılımsal değil. O yüzden çözümü yok. Fakat alışmaya bağlı olabilir. Bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrokenDiamond -- 13 Nisan 2016; 2:42:44 >
  • aynı sorun bendede vardı el istemsiz bir şekilde sol a doğru kayıyordu. W basacağıma Q ya basıyordum yaklaşık 1 ay içinde oyunlarda öle kalka alıştım. Artık başka klavye kullanamaz oldum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: worner56

aynı sorun bendede vardı el istemsiz bir şekilde sol a doğru kayıyordu. W basacağıma Q ya basıyordum yaklaşık 1 ay içinde oyunlarda öle kalka alıştım. Artık başka klavye kullanamaz oldum :D

O klavye yerine başka klavye kullanman gerektiğinde sıkıntı olacak işte. Ben bu klavyeyi satıp, yerine almayı çok istediğim ama mekanik olmadığı için almadığım Razer Deathstalker Ultimate'in mekanik olan versiyonu Razer Deathstalker Chroma'yı alacağım.
  • Bende g105 i ilk aldıgımda yanlış tuşlara basıyordum elim kayıyordu sürekli 2-3 Ay içinde alışıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: OTTOMANRUPE

Bende g105 i ilk aldıgımda yanlış tuşlara basıyordum elim kayıyordu sürekli 2-3 Ay içinde alışıyorsunuz

2-3 ay çok fazla yahu. Neyse zaten satacağım ben bu klavyeyi. Yorum için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kişiden kişiye degişir alışma süreci ben 6 Ayda alışamayanıda gördüm 1 haftada alışanıda :D
  • quote:

Kişiden kişiye degişir alışma süreci ben 6 Ayda alışamayanıda gördüm 1 haftada alışanıda :D

6 ay mı? Yok artık abartıyorsun.
  • Yok Abartmıyorum Adam 7-8 Yıl boyunca aynı klavyeyi kullanmış oyun işine merak sardı 6 Ay alışamadı klavyeye :D
  • quote:

Yok Abartmıyorum Adam 7-8 Yıl boyunca aynı klavyeyi kullanmış oyun işine merak sardı 6 Ay alışamadı klavyeye :D

Peki yeni lazım mı sana? Lazımsa satalım, seninki eskimiştir.
  • Aga bende de g105 var. Bunda da var g tuşu. İlk 1-2 ay alışamadım. Şimdi babalar gibi yazıyorum. Siz baştan koyveriyorsunuz. Herkes yeni bir şey direk bilmiyor ki, bunun öğrenme alışma aşaması var...
  • Yok Zaten Yeni Sayılır Daha 10 Aylık Felan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matthew Murdock

Aga bende de g105 var. Bunda da var g tuşu. İlk 1-2 ay alışamadım. Şimdi babalar gibi yazıyorum. Siz baştan koyveriyorsunuz. Herkes yeni bir şey direk bilmiyor ki, bunun öğrenme alışma aşaması var...

Alışılınacak gibi değil hacı, anlamıyorsun. Kanser olurum ben bununla. Bunu alır monitöre fırlatırım yeminle, ben sakin adamımdır ama patladım mı fena. Ve benim almak istediğim model klavyenin mekaniğini buldum, sittin sene kullanmam bunu yani o klavye varken ki daha ucuz.

quote:

Yok Zaten Yeni Sayılır Daha 10 Aylık Felan :D

Olsun yahu eskimiş, benimkisi daha yeni alındı ve bir kere yazma performansı test edilip kutuya kaldırıldı. Yaparız sana bir güzellik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrokenDiamond -- 25 Nisan 2016; 15:08:35 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.