Şimdi Ara

LOGİTECH G600 MMO GAMING MOUSE 99TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç ay önce mediamark indirimiyle 99 tlye almıştım uzun sure 99tlye satildi, sonradan baska bir sitede 90 tlye satıldı. Sık sık bu fiyata satılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faresi olmayan düşünebilir. yalnız bir sıkıntı var. Gaming mouse yani fazla kullanılacak. beyaz olması biraz sıkıntı gibi geldi bana
  • al buda benden
    89.99 tl

iyi araştır buraya yazmadan.

http://www.kliksa.com/urun/logitech-g600/900349586#/!UrunResimleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

al buda benden
    89.99 tl

Gerek duymadım

• tükenmiş ürünlerin neresi sıcak anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoubleJift

quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

al buda benden
    89.99 tl

Gerek duymadım

sana heç beşey demeyom

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech Lazer Gaming Mouse
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CihanyuS kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 2 senedir beyazını kullanıyorum. Hiç bir sıkıntı yaşamadım çok memnunum.
  • Ne bitmez seriymiş.
    Arkadaşlar klasiktir bu oyuncu faresiyle ile ilgili açılan her konunun altına "Bu seride çift tıklama var bilmem ne sorunu var ayrıca yazlım güncellemesi alamayan seri, dikkat edin" şeklinde uyarılar olur. Bu sefer ben üstleniyorum bu görevi.
    Şeref duydum, saygılar.

-->Referans Konu

Bu arada, arkadaşın verdiği sitedeki fare belki yeni seridir bilgim yok ona göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuS.TeR -- 25 Temmuz 2014; 14:12:09 >
  • Beyaz almayın sakın kararıyor çıkmıyor lekeler

• mrykt kullanıcısına yanıt
    temiz elle kullanıp 2-3 günde bir nemli bezle üzerinde birikebilecek ter katmanlarını temizlerseniz sorunsuz kullanırsınız, altı aydır hem oyunda hem işimde kullanıyorum kararma vs yok, genelleme yapmayalım
  • mrykt kullanıcısına yanıt
    3 4 aydır kullanıyorum hiç temizlemem kararma falan yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eazy-E -- 25 Temmuz 2014; 20:57:22 >
  • boyut nasıldır acaba.Büyük eller için uygun olurmu
  • ReCKLeSS17 kullanıcısına yanıt
    ortalama yetişkin bir erkek için gayet uygun, seneler boyu m100 serisi boyutunda klasik küçük mouse'lar tercih eden birisi olarak ilk elime aldığımda 1-2 gün boyunca oldukça garipsedim, fakat bir kere alışınca tekrar eski mouselarda nasıl kontrol sağlıyormuşum diye düşünmeden edemiyorum

yanındaki tuşları hi. kullanmasanz bile - ki emin olun 16'sı birden hiçbir şekilde kullanılamıyor - ergonomi, kullanılan kaplamanın kalitesi ve uzun ömürlülük açısından on numara bir mouse

hiçbir mouse'un 200-400 liralar civarında fiyatı olmaması gerektiğini düşünmememin yanı sıra,bu ürüne 100 lira gönül rahatlığı ile verebilirsiniz.
  • İyi fare yanındaki tuşlara makro atılabilmesi güzel. İlk serisinde sorun olsa da yeni modellerde sorun yok.
  • Stok bitirmeye mi çalışıyorlar acaba. Fiyat sıcak değil, konuyu açanda araştırmaya gerek duymadım diyor. Alacaksam da almam artık.
  • Aville kullanıcısına yanıt
    istesende alamazsın stokta yok zaten kardeş merak etme. ama site yönetimi senin alamamana çok üzülmüş
  • Üzülüp üzülmediği umrumda olmazda, böyle insanı işkillendiren konular ve senin gibi avukatlar can sıkıcı olmaya başladı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.